Νέα

Η Αφέντρα Δέσποινα Απο Το Dungeon Limit Up Στο Kinky Fantasies On Line

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα male_tsouli
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

male_tsouli

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2010
Μηνύματα
731
Κριτικές
6
Like
26
Πόντοι
6
Πηγή : Η Αφέντρα Δέσποινα Απο Το Dungeon Limit Up Στο Kinky Fantasies On Line
/2016/01/dungeon-limit-up-kinky-fantasies-on-line.html


Το Kinky Fantasies On Line  αποτελεί βήμα ενημέρωσης για τα φετιχιστικά δρώμενα στην Ελλάδα αλλα και μια αναλυτική χαρτογράφηση του κόσμου της Επαγγελματικής Κυριαρχίας προκειμένου κάθε υποτακτικός εν δυνάμει «πελάτης» να έχει μια όσο το δυνατόν πιο αντικειμενική ενημέρωση προκειμένου να βρεί αυτό που αναζητά χωρίς να γινεται αντικείμενο οικονομικής εκμετάλλευσης .

Στο πλαίσιο αυτής της αντικειμενικής ενημέρωσης , επιχείρησα απο το 2013 να έρθω  σε επαφή με το  SaMe Place  προκειμένου να παρουσιάσω και αυτό τον χώρο στο ιστολόγιο για τη δική σας ενημέρωση. Δυστυχώς η προσπάθεια αυτή δεν τελεσφόρησε για τους λόγους που περιγράφονται στο σχετικό μου άρθρο μιας και το SaMe Place και η Κυρία Εύα  αρνήθηκε να δώσει συνέντευξη παρά την αρχική της αποδοχή.

Η Κυρία Δέσποινα απο την άλλη, ιδιοκτήτρια του νέου  Dungeon Limit Up αποδεικνύει ότι είναι μια πραγματικά δυναμική και τολμηρή Γυναίκα η οποία δεν διστάζει να απαντήσει τις δύσκολες ερωτήσεις για την εποχή του SaMe Place αλλά και να κάνει το νέο βήμα μπροστά στο μέλλον και να παρουσιάσει το νέο της εγχείρημα , το Dungeon Limit Up .

Ας απολαύσουμε την άκρως ενδιαφέρουσα συνέντευξή της :

Kinky Fantasies On Line :
Κυρία Δέσποινα σας καλως οριζω στο Kinky Fantasies On Line !
Βρίσκεστε σήμερα καλεσμένη τόσο ώς μέλος του παλαιού SaMe Place όσο και σαν εκπρόσωπος του νεοσύστατου Dungeon Limit Up το οποίο δημιουργήθηκε κατόπιν μιας ιδιαίτερης διάσπασης που έλαβε χώρα στο αρχικό σας dungeon.

Προσωπικά έχω πολύ κακή και αρνητικη γνώμη για το SaMe Place την οποια έχω εκφράσει δημοσίως με άρθρο μου και εμπλέκει και εσάς σαν παλαιό μέλος. Στο πλαίσιο όμως της ενημέρωσης των αναγνωστών του Kinky Fantasies On Line , θεωρώ ότι έχει έρθει η ώρα να δοθούν απαντήσεις σε βασικά ερωτήματα που σκιάζουν τη προγενέστερη κατάσταση αλλά και να δοθεί και «βήμα» στο δικό σας νέο εγχείρημα .

Γνωρίζετε βέβαια απο τη δημόσια πρόσκληση που εξέδωσα για εσάς και το SaMe Place ότι οι δύο συνεντεύξεις θα ανεβούν παράλληλα και καποια ερωτηματα , λόγω κοινής σας αφετηρίας με την Κυρια Εύα θα είναι κοινά .

Θα ήθελα να ξεκινήσω βασικά με δύο ερωτήσεις .

α) Μπορείτε να πείτε δημοσίως αν ποτέ ετέθηκε το θέμα σε εσάς ότι ζητάω ανταλλάγματα άμεσα (χρήματα) η έμεσα (δωρεάν sessions η άλλο) για να φιλοξενήσω δική σας συνέντευξη ή αν έχετε πληροφόρηση απο οποιαδηποτε επαγγελματία (και ποιά) ότι έχει ποτέ πληρώσει με οποιαδήποτε μορφή κάποιο αντάλλαγμα για να φιλοξενηθεί στις ιστοσελίδες μου. Ο λόγος που σας ρωτάω είναι τα υβριστικά και προκλητικά σχόλια ανθρώπων που με στηλιτεύουν ότι δεν σας κάλεσα και δήθεν πληρώνομαι απο άλλους . Ξεκινάω με αυτό το ερώτημα προκειμένου να γεφυρώσουμε το χάσμα εμπιστοσύνης και να ξεκινήσουμε τη κουβέντα μας . Αν πιστεύετε ότι το Kinky Fantasies On Line δεν είναι αμερόληπτο ίσως δεν έχει και νόημα να συνεχίσουμε.

β) Θα ήθελα να μας κάνετε μια ιστορική αναδρομη δική σας αλλά και του SaMe Place . Πείτε μας λίγα λόγια για τον εαυτό σας , πως ξεκινήσατε , τι πιστεύετε για τη Γυναικεία Κυριαρχία , τις πρώτες σας εμπειρίες και πως ενταχθήκατε στο SaMe Place.

Dungeon Limit Up :
Α) Υποερώτημα :
Προσωπικα σε εμένα όχι. Τι λέγεται και τι δε λέγεται δε με αφορά
Β) Υποερώτημα :
Ξεκινώ από το τελευταίο σκέλος της ερώτησης  σας  Στο SaMe Place δεν "εντάχθηκα"  είναι ο 3ος επαγγελματικός χώρος που ίδρυσα !

Ναι καλά διαβάσετε ασχέτως αν καποιοι αρέσκονται στο να ιδιοποιούνται πράγματα και καταστάσεις, το SaMe Place το ξεκίνησα εγώ σε συνεργασία με την Κυρία Ευα.  Οποιος θέλει ας το αμφισβητήσει αλλά προηγουμένως να μας απαντήσει που ήταν πριν την ίδρυση του, και αν γνωριζε οτι το  flogger  δεν ήταν  υπτάμενο διαστημόπλοιο....

Ως προς την ιστορική αναδρομή να σας πω ότι το SaMe Place δεν είναι  το πρώτο Dungeon που ξεκίνησε στην Ελλάδα . Η ιστορία του επαγγελαμτικού BDSM ξεκινά από τον Πειραιά στα τέλη της δεκαετίας του 90.  Ακολούθησε ένα Dungeon που ίδρυσα στην περιοχή της  Καλλιθέας

Το SaMe Place είναι ο 3ος χρονολογικά χώρος επαγγελματικού BDSM που εμφανίστηκε στην Ελλάδα λίγο μετά τα μέσα της προηγούμενης δεκαετίας
Να πω λίγα λόγια για τον ευατό μου ;  Νομίζω είναι μάλλον περιττό και θα κουράσει και τους αναγνωστες . Ως προς τη Γυναικεία Κυριαρχία το λεει και η λέξη η Κυριαρχία είναι γένους θηλυκού !

Kinky Fantasies On Line :
Θα ήθελα να σας κάνω μια ερώτηση και να ανοιξουμε μια συζήτηση σχετικά με ένα θέμα που προσωπικά με βρίσκει αντίθετο για λόγους που έχω ήδη αναπτύξει στο άρθρο μου για το SaMe Place.

Στο SaMe Place, υπήρχε πάντα μια έντονα σκληρή αντιμετώπιση  αν κάποιος ζητούσε σαρκική επαφή με την Αφέντρα και είχατε διαχωρίσει τους ρόλους με απολυτα στεγανό τρόπο θεωρώντας ότι η Αφέντρα δεν κάνει σέξ γιατί τότε δεν είναι Αφέντρα και αν κάποιος θέλει να κάνει σεξ  θα πρέπει να απευθυνθεί στο Μεταξουργείο ή τη Φυλής .

Κατόπιν διαδικτυακών δημοσκοπίσεων που εκτελώ εδώ και χρόνια, διαφαίνεται ότι η μεγάλη μεριδα των υποτακτικών πελατων που ζητούν αυταρχικά θέλουν να κάνουν και αυταρχικό και σέξ με τη κοπέλα . Τι έχετε να σχολιάσετε για τη κατηγορία αυτή ; Δεν ανήκουν στη φετιχιστική κοινότητα ;

Μπορώ να καταλάβω την άρνηση για σεξ μιας και πολλές Αφέντρες και στο εξωτερικό αρνούνται τη παροχή σεξουαλικών υπηρεσιών. Τι γίνεται όμως αν κάποιος πελάτης ζητά να κάνει στοματικό σέξ στην Αφέντρα ; Το θεωρείτε εντός των πλαισίων ενός session ;

Εδώ πρέπει να σημειώσω ότι έχω δεχτεί άπειρα μηνύματα δυσσαρεστημένων πελατών που όταν ζήτησαν να κάνουν στοματικό σέξ στην Αφέντρα , είτε αρνήθηκαν , είτε του είπαν ναι αλλά εν τέλει δεν έγινε ποτε είτε με χίλια ζόρια προσέφεραν ass worship αφήνοντας τον υποτακτικό πελάτη με μια αίσθηση ματαιότητας και φυσικά χωρίς ικανοποίηση.

Εξηγήστε μας λοιπόν που θέτετε τα όρια; Δικαιούται ένας υποτακτικός κάποιας μορφής σαρκικής επαφής με την Αφέντρα; Ή έστω κάποιας εκτόνωσης ; Αν κάποιος πελάτης ζητήσει παιχνίδια που προϋποθέτουν σαρκική επαφή (smothering , ass worship , pussy worship, full body worship) τι θα του απαντούσατε στο SaMe και τι θα του απαντήσετε τώρα στο Limit Up;

Dungeon Limit Up
Να ξεκαθαρίσουμε καποια πράγματα . Αλλο η σεξουαλική επαφή στην προκειμένη περίπτωση διείσδυση, στοματικό σεξ κτλ και άλλο το Body worship, Αss worship κτλ.
Ναι στο SaMe Place ποτε δεν υπήρξαν σεξουαλικές επαφές αυτου του τύπου (τουλάχιστον όσο ημουν εγώ εκεί). Ποιος είπε όμως ότι δεν υπήρξε Body worship και γενικότερα όλα όσα εντάσσονται στο φετίχ  που λέγεται λατρεία ως προς την Αφέντρα ;  Το ίδιο ισχύει και στο Limit Up.
Kinky Fantasies On Line:
Ένα ακόμα θέμα σημαντικό είναι η ύπαρξη ομάδας χρηστών του διαδικτύου που σπεύδουν ώς αυτόκλητοι μάρτυρες και φερέφωνα σε διάφορα forum, να καταδικάσουν και να «τραμπουκίσουν» οποιονδήποτε εκφράσει αρνητική άποψη ή γνώμη για το SaMe Place ή άλλη άποψη για το πως πρέπει να γίνεται ένα session ή την ύπαρξη μιας άλλης νέας Αφέντρας.

Η ρητορική τους και τα επαναλαμβανόμενα ορθογραφικά και συντακτικά λάθη καταδεικνύουν ότι είναι 2-3 άτομα τουλάχιστον με διαφορετικούς λογαριασμούς και πολλές φορές πρόσβαση σε φωτογραφικό υλικό που μόνο κάποιος μέσα απο το SaMe Place θα μπορούσε να έχει.

Μάλιστα έχουν απειληθεί άτομα ότι είχαν βιντεοσκοπηθεί κατά το session τους και θα διαρρεύσουν φωτογραφίες στο διαδικτυο αν συνεχίσουν να μιλάνε αρνητικά.

Ήθελα να μου απαντήσετε αν έχετε σχέση με την ομάδα αυτή , αν γνωρίζατε την ύπαρξή της και αν συμφωνούσατε με αυτές τις πρακτικές. Εϊχατε ποτέ συζητήσει με την Κυρία Εύα σχετικά με αυτό το θέμα ή το αγνοούσατε πλήρως ;

Dungeon Limit Up :
Τωρα μπαίνετε στο αγαπημένο μου θέμα. Ναι υπάρχουν δεκάδες "τρολακια" τα οποία λίγο πολύ όλοι ξέρουμε από που κατευθύνονται. Εκείνο ομως που ίσως δεν ξέρουν οι αναγνωστες σας είναι ότι πρακτικά πρόκειται για ένα άτομο με  12-15 ψευδώνυμα και κανα δύο βοηθοί με 3-4 ο καθένας. Είναι όμως όλο το παρεάκι διασκεδαστικότατο δε νομίζετε ;

Εγω τουλάχιστον όταν βρω λίγο χρόνο να τους διαβάσω διασκεδάζω αφάνταστα σαν να παρακολουθώ παλιά ασπρόμαυρη ελληνική κωμωδία !
Πάμε τώρα στο σοβαρό κομμάτι της ιστορίας αυτό που λέτε περί απειλών και βιντεοσκοπήσεων κτλ.

Τα έχω ακούσει και αν ισχύουν είναι κάτι το οποίο με βρίσκει κάθετα αντίθετη. Οι προσωπικές στιγμές συνεργατών ή επισκεπτών είναι κάτι παραπάνω απο ιερές. Σε αυτή τη φιλοσοφία άλλωστε λειτουργώ το Limit Up και έτσι λειτουργούσα πάντα. Με κάθε ειλικρείνια σας δηλώνω ότι κατά τη διάρκεια της παραμονής στο SaMe Place ουδέποτε εν γνώση μου έλαβαν χωρα τέτοια γεγονότα.

Kinky Fantasies On Line :
Είναι γνωστό ότι πολλές Αφέντρες ξεκίνησαν απο το SaMe Place το οποίο αποτελούσε φυτώριο εκπαίδευσης . Ήθελα να σας ρωτήσω να μας αναφέρετε μερικές καθώς και  ποιά είναι η σχέση σας με τις Αφέντρες αυτές , ειδικά μετά την αποχώρησή τους απο το SaMe Place και εν τέλει , γιατί οδηγηθήκατε και εσείς σε απόσχιση και «ρήξη» ; Κανονικά δεν θα το ρώταγα σε άλλη περίπτωση αλλά νομίζω θα άξιζε να μάθουμε τους λόγους διάσπασης του SaMe Place μιας και ήταν το πρώτο Dungeon που δημιουργήθηκε .

Dungeon Limit Up :
Την πρώτη περίοδο που ήμουν στο SaMe Place  δεν έκανα γνωριμίες . Δεν ήταν εφικτό άλλωστε αφου ήμουν μόνο εγώ και η Κυρία Ευα. Κατα την επάνοδο γνώρισα Κυρίες με τις οποίες διατηρώ φιλικές σχέσεις ακόμα. Δεν υπάρχει λόγος να αναφέρω ποιες, όσες θέλουν το αναφέρουν μόνες τους ότι έχουν συνεγαστεί με τον συγκεκριμένο χώρο.
Οπως είπαμε και πιο πάνω το SaMe Place δεν ήταν το πρώτο Dungeon επίσης δεν υπήρξε ρήξη ουτε απόσχιση.  Απλά διαφορά φιλοσοφίας, η οποία προέκυψε στην πορεία όταν πλέον η Κυρία Ευα είχε μάθει αρκετά πράγματα για το χώρο απο εμένα (κάτι το οποιο δεν αρνείται) και  ήθελε να πορευθεί διαφορετικά.
Ετσι λοιπόν αποφάσισα οπως και στο παρελθόν να προχωρήσω στηριζόμενη στη δική μου φιλοσοφία και στις ιδέες μου κάτι το οποίο με χαρακτηρίζει εδω και περισσότερο από 20 χρόνια που είμαι στο χώρο. Να διευκρινήσω ότι αποχώρησα παραχωρώντας το χώρο ολοκληρωτικά στην Κυρία Ευα και ποτέ δεν διεκδίκησα τίποτα από το χώρο. Εάν το "δωρο" μου αυτό το διαχειρίστηκε σωστά ή οχι ας το κρίνουν οι αναγνώστες σας. 
Kinky Fantasies On Line :
Ήθελα να μου πείτε τη γνώμη σας για το μεγεθος της φετιχιστικής κοινότητας στην Ελλάδα ! Ο λόγος που ρωτάω είναι ένα δημοσίευμα της LIFO που οι δημοσιογράφοι μίλησαν είτε με εσάς είτε με την Κυρία Δέσποινα και κατέληξαν στον αριθμό 80 ! 
Το Kinky Fantasies On Line διαβάζεται καθημερινά απο 5.000-6.000 άτομα ημερησιως και είναι μια ερασιτεχνική προσπάθεια. Μήπως έχετε εσφαλμένη εκτίμηση λόγω του αποκλεισμού των ανθρώπων που ζητούν σαρκική επαφή απο τα προγράμματά σας ;

Dungeon Limit Up :
Δεν νομίζω ότι μπορεί να γίνει αριθμητική καταγραφή, το 80 φυσικά και είναι ελάχιστο, σίγουρα την δεκαετία του 90 το νούμερο ήταν τριψήφιο πόσο μάλλον σήμερα.. Νομίζω το δημοσιευμα είναι εσφαλμένο.

Kinky Fantasies On Line :
Μιληστε μας για το καινούριο σας Dungeon . Τι θα συναντήσουμε εκεί , ποιές κοπέλες και τι προγράμματα μπορεί κάποιος να βιώσει ; Τι πρόγραμμα θεωρείται «ειδικότητά» σας ; Οι περιορισμοί θα είναι οι ίδιοι με το παλιό SaMe Place; Μήπως έχετε αποφασίσει να «εκσυγχρονισθείτε» κάπως και να εναρμονιστείτε με τις απαιτήσεις των φετιχιστών πελατών

Dungeon Limit Up :
Το Dungeon Limit Upείναι μία νέα πολυσυλλεκτική προσπάθεια στο οποίο εγώ έχω καθαρά συμβουλευτικό ρόλο και τίποτα παραπάνω. Για το ποιες Κυρίες  (και όχι κοπελες) συνεργάζονται είτε μόνιμα είτε κατά διαστήματα με το Limit Up μπορείτε να ενημερώνεστε από την ιστοσελίδα του.

Η έννοια της εξειδίκευσης στο BDSM είναι αφενός πολύ γενική αφετέρου πολύ όψιμη. Τι εννοώ, ότι πολύ απλά την τελευταία εξαετία όταν το foot fetish έγινε πολύ μα πάρα πολύ  μόδα βρέθηκαν άτομα τα οποία έλεγαν ότι εξειδικεύονται σε αυτό.

Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι στις σελίδες όλων μα όλων των studios που παρέχουν αμιγώς ερωτικές υπηρεσίες εντάσεται και το συγκεκριμένο φετίχ. Το BDSM είναι Mind Game  συνεπώς το τι θα γίνει πως θα γίνει επαφείεται στο κάτα πόσο σωστά ξέρει να το διαχειριστεί η Κυρία και να είστε σίγουροι ότι στο Dungeon Limit Up το γνωρίζουμε πολύ μα πάρα πολύ καλά.

Αλλωστε να μιλήσω μεταξύ σοβαρού και αστείου εμείς το φέραμε στην Ελλάδα ! 

Ως προς τον εκσυγχρονισμό που λέτε, θα ήθελα να διευκρινίσω εκείνο που έχουμε εκσυγχρονήσει είναι ο εξοπλισμό μας που είναι αρτιότατος


Kinky Fantasies On Line :
Τι είναι το πιο ακραίο που μπορεί κάποιος να κάνει στο νέο σας Dungeon ;

Dungeon Limit Up :
Ας ξεκινήσουμε με το τί δεν μπορεί να κάνει.  Δεν παρέχονται σεξουαλικές υπηρεσίες όπως τίς ορίσαμε παραπάνω.

Φυσικά είμαστε εναντίον σε  θέματα κτηνοβασίας, παιδεραστίας και ναρκωτικών. Ολες μα  όλες οι Κυρίες που συνεργάζονται η πρόκειται να συνεργαστούν με το Dungeon Limit Up θα είναι άνω των 25 ετών . Απο εκεί και πέρα η έννοια του ακραίου είναι σχετική.

Μην ξεχνάτε μία δεκαετία πριν ακόμα και η ποδολαγνεία και το trampling χαρακτηριζόντουσαν ως ακραία. Τι είναι ακραίο στο χώρο του BDSM από τη στιγμή που υπάρχει συναίνεση και από τις 2 πλευρές  να γίνει ; Αλλωστε εμείς είμαστε εδώ για να οδηγούμε  με αφάλεια τις φαντασιώσεις σας στο Dungeon Limit Up

Kinky Fantasies On Line :
Αν κάποιος πελάτης σας επιθυμει να βιντεοσκοπηθεί ή να φωτογραφηθει΄το session του απο τρίτο ή απο Αφέντρα την ώρα των παιχνιδιών προκειμένου να έχει ένα αναμνηστικό , είναι αυτό εφικτό ;

Dungeon Limit Up :
Να φωτογραφηθεί ναι , εάν βέβαια συναινέσει και η εκάστοτε  Κυρία, και με την προϋπόθεση ότι θα έχει δικό του φωτογραφικό εξοπλισμό.

Να βιντεοσκοπηθεί όμως όχι για λόγους που εξηγήσαμε νωρίτερα. Βέβαια υπάρχει η δυνατότητα ενοικίασης του χώρου οπου ο ενδιαφερόμενος μπορεί να τον χρησιμοποιήσει με άτομα της επιλογής του οπότε μπορει να κάνει και βιντεοσκόπηση

Kinky Fantasies On Line :
Στο παρελθόν, ένα απο τα σημεία που σχολιαζόταν αρνητικά για το  SaMe ήταν οι εξοντωτικές αμοιβές που ζητούσατε για τα session. Σήμερα, στο καινούριο σας Dungeon Limit Up ποιά είναι η τιμολογιακή σας πολιτική τόσο σε χρήμα όσο και σε χρόνo – υπηρεσίες ; 

Dungeon Limit Up :
Τιμολογιακή Πολιτική ;  Μήπως εννοείται τα τέλη υποτέλειας ; 

Αν ναι αυτό που μπορώ να σας πω είναι ότι η επίσκεψη διαρκεί το λιγότερο 60 λεπτά και εάν η Κυρία το διασκεδάζει  τότε ο χρόνος σταματά να μετρά.

Ως προς τα τέλη αυτά σίγουρα είναι πολύ χαμηλότερα από την αξία των προσφερόμενων υπηρεσιών.

Σκεφτείτε μόνο  ότι σε ένα Dungeon που παρέχει και  εξειδικευμένο εξοπλισμό  δεν πληρωνεις το χώρο οπως για παράδειγμα όταν πας σε ένα ξενοδοχείο

Kinky Admin
Ήθελα και δημοσίως να σας ευχαριστήσω που παραχωρήσατε τη συνέντευξη αυτό στο Kinky Fantasies On Line και να μας διαφωτίσετε για το νέο σας χώρο αλλά και την ιστορία του BDSM στην Ελλάδα καθώς και να διασαφηνίσετε συγκεκριμένες πτυχές σχετικά με το SaMe Place.

Σύνδεσμοι Ενδιαφέροντος

Official site : -
Facebook :
Twiter : -
Instagram : -
Άλλο : -
 

notoriousbilly

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2013
Μηνύματα
131
Like
14
Πόντοι
1
πολύ διπλωματική στις απαντήσεις της
 

digger

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Μηνύματα
1.633
Κριτικές
34
Like
4.332
Πόντοι
7.195
Μια συνέντευξη που ότι μαθαίνουμε είναι από τις ερωτήσεις.

Ο πελάτης πληρώνει αλλά η αγορά δε διαμορφώνεται μόνο απ τη ζήτηση.
Χρειάζεται χρόνος και να αποβάλει τις ενοχές του.
Ίδια φάση και με τις πουτάνες που άμα δεν είχαν έρθει οι ανατολικές θα είμασταν ακόμη όπως δεκαετία 70 που σου σε κάνανε μαλάκα ότι δεν είχες γκόμενα
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom