Νέα

Αξέχαστες ατάκες ή φράσεις που σας είπαν την ώρα του σεξ

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα sotos71
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 233
  • Εμφανίσεις 58K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Alverto

Σπουδαίος
Εγγρ.
14 Σεπ 2021
Μηνύματα
489
Κριτικές
27
Like
1.911
Πόντοι
2.471
To cum baby cum με φτιάχνει πολύ πάντως ειδικά από ουκρανακια
 

james tiberius kirk

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Φεβ 2013
Μηνύματα
3.348
Κριτικές
5
Like
5.418
Πόντοι
1.056
Ήταν της Εκκλησίας το κορίτσι…
Ω ναι.
Βορειοελλαδίτισσα θρησκευόμενη και φιλοβασιλική!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

To cum baby cum με φτιάχνει πολύ πάντως ειδικά από ουκρανακια
Μου θυμίζει το "να περάσει ο επόμενος"
 

Ντουνταράς

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2020
Μηνύματα
1.518
Κριτικές
9
Like
2.103
Πόντοι
496
Όταν ήμουν πιτσιρικάς και
σπούδαζα στην Πάτρα εκεί σε κάποιο της Όθωνος Αμαλίας λέω σε μια σιτεμένη που είχε καλό σχετικά σώμα, αλλά φάτσα λίγο σαύρας...

- Γύρισε από εκεί, θέλω να δω τσόντα...
- Να δεις τσόντα..

(και γύρισε φάτσα προς τον καθρέφτη και την καβάλαγα στα 4)...
 

Ex-Loverman

Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2022
Μηνύματα
71
Like
167
Πόντοι
0
Φίλος όταν έχυνε σε τουρίστρια
-Take it in your stomach

Φίλος με γκόμενα από Πύργο .Την ώρα που τη γαμουσε στα 4,του πετάει την ατάκα των αιώνων με χωριάτικη προφορά

-Μη χύεις μέσα..

-Φίλος με Γεωργιανή γκόμενα.Οση ώρα τη γαμουσε του έλεγε αυτή

"Γκαμα με.Γκαμα με.Γκαμα με"
 

kokobikos30

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2015
Μηνύματα
1.324
Κριτικές
3
Like
453
Πόντοι
36
Ας συμβάλλω κσι εγω λιγο. Με ενα one night stand που γνώρισα σε διακοπες, μετα το sex, με ρωτησε, "ποσο καιρό ειχες να γαμησεις";;;; πριν φυγω για διακοπες ειχα παει με την πρωην.
 

KostasPs

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2023
Μηνύματα
11
Like
10
Πόντοι
0
Χθεσινη ατακα απο τη 50+ που πηδαω αυτη τη περιοδο , τη πηδουσα απο το μεσημερι μεχρι αργα το απογευμα

" Ο άντρας μου ήπιε ζεστό γάλα και κοιμάται, εγώ πινω ζεστά χύσια και γαμιέμαι"

Ο συζυγος 72 , αυτη πρεπει να ειναι μαξ 55
χαχαχα ρε την 50αρα με την ατακα της
 

nikmech

Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2005
Μηνύματα
829
Κριτικές
1
Like
590
Πόντοι
86
Μετά από club πάω σε hotel με γκομενάκι και θέλω να την πάρω από κόλο ! Την ρωτάω : « Έχεις χέσει ; ». Φυσικά υπό την επήρεια αλκοόλ - οι αναστολές έχουν καμφθεί ! Καταλαβαίνει ότι την ρωτάω : « Έχεις σχέση ; », Τρελλαθήκαμε στα γέλια, μνου έπεσε και άντε φτου και από την αρχή !
 

golf gti

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2013
Μηνύματα
47
Like
17
Πόντοι
0
ΜΕ ΜΙΛΦΑΡΑ 5O+ΜΕ ΕΠΙΚΆ ΓΑΜΙΣΙΑ ΈΝΑ ΑΠΌ ΤΑ ΠΟΛΛΆ ΜΟΥ ΛΈΕΙ ΜΩΡΉ ΚΑΥΛΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΑΦΈΡΕΙ ΝΑ ΜΕ ΓΑΜΑΣ ΑΠΌ ΤΟΝ ΚΏΛΟ ΚΑΙ ΝΑ ΧΥΝΩ ΣΥΝΈΧΕΙΑ ΕΚΤΟΣ ΤΑ ΆΛΛΑ ΕΊΜΑΙ Η ΠΟΥΤΑΝΑ ΣΟΥ, ΧΥΝΩ ΤΟ ΚΑΥΛΙ ΣΟΥ. ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΠΗΔΗΜΑΤΑ ΜΕ ΑΥΤΉ.
 

Johnny Red2

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
4 Οκτ 2023
Μηνύματα
1.350
Κριτικές
72
Like
12.687
Πόντοι
25.036
Πριν πολλά χρόνια και ενώ ήμουν μόνιμος κάτοικος Ολλανδίας σε μια από τις αμέτρητες καταδρομικές στα μπουρδέλα του Άμστερνταμ γνώρισα την αγαπημένη μου πουτάνα εκείνης της εποχής. Την οποία από εκείνη τη μέρα και μετά, την έπαιρνα σχεδόν μια φορά τη βδομάδα.
Ήταν από την Αίγυπτο είχε χρυσαφί δέρμα, πανέμορφο πρόσωπο και πραγματικά ένα ζευγάρι από τα πιο σαγηνευτικά μάτια που έχω δει.
Μπαίνω λοιπόν για πρώτη φορά, από που είσαι τη Ρωτάω "Egypt" απάντησε γεμάτη περηφάνια.
Της αρχίζω ένα πρόλογο τύπου : Λατρεύω την Αίγυπτο, ιστορία, πολιτισμός, πυραμίδες, Φαραώ και ότι μαλακία μου κατέβηκε. Αντίστοιχα αυτή έδειξε μεγάλο θαυμασμό για την Ελλάδα και την ιστορία της...
Μετά το φάσωμα, ήρθε η ώρα να μπω από από πίσω, σε στάση πισοκολλητού.
Με το που μπαίνω μέσα την ακούω να μου λέει με φωνή λάγνα: "Welcome to Cairo baby" απαντάω:
"Cairo is really warm and humid this time of year"
"If you're really lucky it will rain today, it's rainy season"
Κάναμε ένα γαμίσι όλο τρέλα.
Όπως καταλαβαίνετε έγινα τακτικός επισκέπτης στο Κάιρο μέχρι που προσπάθησα να βγάλω και βίζα μόνιμης διαμονής σε κάποια φάση, αλλά με απέρριψε με συνοπτικές διαδικασίες...
 

assofmaria

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2023
Μηνύματα
61
Like
193
Πόντοι
0
Η πρώτη μου σχέση, όταν ήμουν ακόμα μαθητής (δεκαετία 80), είχε δυο ιδιοτυπίες:
1) Στο σεξ δεν μίλαγε, δεν βόγκαγε, δεν έβγαζε κραυγές. Έλεγε απλώς "Άουτς, Άουτς, Άουτς", με σχετικά νορμάλ ένταση φωνής, στο ρυθμό που έμπαινα μέσα της και με ύφος ανάλογο της καύλας που ένιωθε. Εννοείται ότι δεν επρόκειτο για επιφώνημα πόνου, δεν ξέρω πώς της έβγαινε.
2) 'Οταν είχε οργασμό φώναζε δυνατά "Όλααααα" και αν ήταν πολύ έντονος "Όλααααααα, λέω Όλαααααααααα"
Προσωπικά δεν μου φαινόταν αστείο, αλλά όταν το είπα στον κολλητό μου έσκασε στα γέλια. Δεν ήταν καμμιά ατάκα, αλλά μου έχει μείνει αξέχαστο, παρότι έχουν περάσει 40+ χρόνια από τότε.
 
Εγγρ.
13 Αυγ 2023
Μηνύματα
2.445
Κριτικές
1
Like
2.815
Πόντοι
456
Ας συμβάλλω κσι εγω λιγο. Με ενα one night stand που γνώρισα σε διακοπες, μετα το sex, με ρωτησε, "ποσο καιρό ειχες να γαμησεις";;;; πριν φυγω για διακοπες ειχα παει με την πρωην.
σου εχει τυχει γκομενα εκει που τη πας σπιτι για να γαμησεις "ηρεμα μη τρεχεις...θα γαμησεις" και να μενεις καγκελο....???
 

TOMCRUISE

Ανώτατος
Εγγρ.
26 Αυγ 2020
Μηνύματα
4.068
Κριτικές
37
Like
20.035
Πόντοι
12.896
σου εχει τυχει γκομενα εκει που τη πας σπιτι για να γαμησεις "ηρεμα μη τρεχεις...θα γαμησεις" και να μενεις καγκελο....???
αυτη την ατακα την ειχε γραψει καποιος στην αρχη του θεματος οταν ειχε πρωτοανοιξει :2funny:
 

xxx_male

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Σεπ 2022
Μηνύματα
1.804
Like
6.842
Πόντοι
1.056
Πιτσιρικάς πηδάω ένα κοριτσάκι στο δωμάτιό του...
Ανάσκελα αυτή και εγώ από πάνω να δίνω πόνο...

Σε μία φάση αρχίζει να φωνάζει:
"Νεροό...!!
Νεροοό...!!
Νεροοοοό..!!"

Λέω από μέσα μου:
"Το ξεπάτωσα το κοριτσάκι, έχει αφυδατωθεί."

Αρχίδια... είχε ένα κερί στο γραφείο και είχε αρπάξει η βιβλιοθήκη φωτιά..!! :tooth:
 

Megaman18

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2024
Μηνύματα
42
Like
114
Πόντοι
0
Ένα υπέροχο θέμα το οποίο είχα σκεφτεί και εγώ να μοιραστώ καθώς τις θεωρώ περισσότερο ανώμαλεςκαι διεστραμένες από εμάς, μερικά περιστατικά που μου έρχονται.
1) Παντρεμένη στον Πριαμο κεραώνει τον μαλακα της πρώτη φορά στα 12 χρόνια επειδή έμαθε πως έχει άλλη. Αφού την πνίγω στη πίπα και έλεγε αυτή είναι πουτσα που μου αξίζει! Όταν την ξεπάτωνα στα 4, άρχιζενα φωνάζει...
" Έκανες κερατα τον άντρα μου ! Έκανες κερατα τον άντρα μου το καταλαβαίνεις; Και εκεί την πιάνω από το μαλλί της τα Ρίχνω όλα στη μάπα είχα μαζέψει 3 μέρες απόθεμα και της λέω .. " Έκανα κέρατα τον μαλακα σου και εσένα την πρώτη πουτανα " η τύπισσα έτρεμε και εχυνε..

2) Ξεκωλο από Instagram που καβλαντίζω είναι μεθυσμένη και της λέω δεν έρχεσαι από εδώ να δούμε καμία ταινία να γνωριστούμε χαλαρά. Σκάει ντυμένη σαν τη πουτανα με κοντό φόρεμα και καλσόν κάλτσες, εφόσον την έχω τρελάνει στη φάπα και στη πουτσα σε κάποια στιγμή όπως την ξεμπυνιαζω από πάνω της με ρωτάει. " Είναι κανένας άλλος σπίτι; Της λέω ο πατέρας μου μέσα στο δωμάτιο κοιμάται. Και μου λέει η τύπισσα δεν τον φέρνεις και αυτόν μέσα να γίνει χαμός; Εκεί με έπιασε αηδία αλλά επειδή ήτανε τόσο πουτανα τραβιέται την χύνω στα μάτια και στα μαλλιά και όπως είναι της λέω τα μαζεύεις και φεύγεις έφυγε το πουτανακι με τα χυσια στα μαλλιά και σκισμένο καλσόν.

3) Παντρεμένη που τα έχει με ναυτικό και την γαμαω εδώ και 4 χρόνια όποτε ο μαλακας της μπαρκάρει, αφού την έχω λιώσει στη πίπα πάνω από 1 ώρα και πάμε στο δωμάτιο μου λέει δεν φαντάζεσαι πόσο χαίρομαι που τον κάνω κέρατα μαζί σου! Την έβαλα στα 4 την γαμήσα κώλο μόνο ενώ έβλεπε την φωτογραφία του γάμου. Ήτανε υπέροχο να βλέπεις τον χαμογελαστό μαλακα της στον γάμο ενώ εσύ της έσκισες την κωλοτρυπιδα.

4) Κολλητή- πολύ καλή φίλη μιας γκόμενας που είχα έρχεται σπίτι μου για να τη βοηθήσω στην σχολή, νόμιζα στην αρχή ότι έκανε τεστ η τότε δικιά μου να δει αν ειμαι πιστός. Έχει σκάσει καλοκαίρι με σορτσάκι κωλομαγουλο και ένα κορδόνι που φαινόταν εννοείται σκεφτόμουν πως να τη γαμήσω αλλά λέω είναι παγίδα. Αφού έβλεπε ότι δεν έκανα κίνηση η κάτι μου λέει " Πάντως την Ευ... την εχειε λιώσει στο σεξ και στη πίπα μας λέει τέτοιο μέγεθος μόνο σε τσόντες βλέπεις λέει αλήθεια; Και της λέω τι να σου πω και γελάω .. μου λέει " Άσε θα το διαπιστώσω εξάλλου μια πίπα δεν είναι κέρατο " γονάτισε τα ήπιε όλα και την επόμενη μέρα ήρθε ντυμένη σαν τη πουτανα οπου την γαμουσα συχνά. Κα τα τα άλλα κολλητές ..

5) Ξεκωλιαρσ με τατουάζ από Θεσσαλονίκη που τώρα μένει Αμερική την γαμαω και μου λέει γίνε πιο επιθετικός.. αρχίζω να τις Ρίχνω σφαλιάρες φτυσιματακαι χαστούκια και μου λέει... " Με πέρασες καμία πουτανα;" .
Επειδή ήτανε τσόλι και γούσταρα να το γαμαω όσο ήμουν πάνω της λέω όχι μωρό μου εσύ είπες να γίνω πιο επιθετικός Ε και το κάνω πιο πορνό απλά σε πειράζει; " Όχι συνέχισε μου λέει.

Ξεφτιληστε τες στη πουτσα μη της λειπάστε είναι πιο ανώμαλες από εμάς φυσικά αναφέρομαι πάντα με συνεναιση είτε είναι γκόμενα σας είτε κάτι πρόσκαιρο.
 

JiovannaKwlara?

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2023
Μηνύματα
20
Like
62
Πόντοι
0
IMG_8742.jpeg
Όταν έχυσε μέσα και ειπε παρτα πουτανα - σου κανα το κωλο μουνι.
IMG_8741.jpeg
 

manilakano

Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2021
Μηνύματα
46
Like
149
Πόντοι
0
Το πιο επικο ηταν οταν γαμουσα ενα μπατσο και τον βαραγα ταυτοχρονα με την υπηρεσιακη του ζωστηρα και μου λεει "ριχτα μου σαν αντρας, δεν ειμαι πουστης εγω" του τα ριχνω στα μουτρα και τον εχει πιασει στα γλυψηματα και να μοπυ λεει "μμμμ κυριε ταξιαρχε διαταξτε"
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom