blizardeye
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 40
- Like
- 23.668
- Πόντοι
- 26.096
Σε περιμένω στον ποδολάγνο
Σε περιμένω στον ποδολάγνο
Χρόνια[/URL] καλά σε όλα τα παιδιάhttp://www.hvgbook.net/smiles/sm461.gif[/img[/URL]]
[/quote]
Καλή χρονιά!
Στη λαϊκή για χόρτα του βουνού.
Που είναι η Αγγλίς τροφός μου;;;;
Δεν πιστεύω εις πνεύματα, φαντάσματα, ιδεατές υπάρξεις κλπ
Το πλάσμα Μανάρι ήτο προϊόν του παραληρήματος του εμφανώς ψυχοπαθούς, κ. Vlandis4 ...
Θέλω εγκάρδια να ευχηθώ ότι καλύτερο στην αγαπητή ομήγυρη, με εξαίρεση τον κενόδοξο Τσέο (κατά την πατριώτισσα του …) του νήματος. Υποθέτω πως δε θα έχει χάσει ευκαιρία, αυτό το πουλημένο μελανοδοχείο, να γράφει για μένα με χολερική διάθεση κάθε κοπρόλιθο της φαντασίας του. Αλλά μέρες που είναι, ας παρακάμψω αυτή την υπαρξιακή ανορθογραφία, αυτόν τον ηθικά Κουασιμόδο και να ευχηθώ σε όλους ανεξαίρετα τους υπόλοιπους υγεία, τύχη και ευτυχία. Καλή Χρονιά!
Μια μεταχειρισμένη διακιολογία που από καιρό έχει ξεφτίσει ...Δεν πιστεύω εις πνεύματα, φαντάσματα, ιδεατές υπάρξεις κλπ
Το πλάσμα Μανάρι ήτο προϊόν του παραληρήματος του εμφανώς ψυχοπαθούς, κ. Vlandis4 ...
Μια μεταχειρισμένη διακιολογία που από καιρό έχει ξεφτίσει ...
Νικόλα, πάνω απ' όλα υγεία και να βλέπουμε το ποτήρι πάντα μισογεμάτο. Ακόμα και άμα έχει φτάσει στην τελευταία σταγόνα.Εύχομαι σε όλους ολόψυχα Καλή Χρονιά με υγεία, επιτυχίες, ευτυχία καιότι ποθεί ο καθένας για τον εαυτό του.
Καλή χρονιά αγαπητέ. Το είχα πει ότι θα μας επισκεφτείτε για την αλλαγή του χρόνου παρόλο που κάποιος με διέψευσε ;)Θέλω εγκάρδια να ευχηθώ ότι καλύτερο στην αγαπητή ομήγυρη, με εξαίρεση τον κενόδοξο Τσέο (κατά την πατριώτισσα του …) του νήματος. Υποθέτω πως δε θα έχει χάσει ευκαιρία, αυτό το πουλημένο μελανοδοχείο, να γράφει για μένα με χολερική διάθεση κάθε κοπρόλιθο της φαντασίας του. Αλλά μέρες που είναι, ας παρακάμψω αυτή την υπαρξιακή ανορθογραφία, αυτόν τον ηθικά Κουασιμόδο και να ευχηθώ σε όλους ανεξαίρετα τους υπόλοιπους υγεία, τύχη και ευτυχία. Καλή Χρονιά!
Καλή χρονιά Νικόλα και να είσαι πάντα καλάΕύχομαι σε όλους ολόψυχα Καλή Χρονιά με υγεία, επιτυχίες, ευτυχία καιότι ποθεί ο καθένας για τον εαυτό του.