τυπε μου θα σου πω γιατι μου φαινεσαι καλο παιδακι να πουμε
φυσικα και οι γκομενες εχουν αισθητικο κριτηριο
ας πουμε τους αρεσει περισσοτερο εμφανισιακα ο βλοντακης ο πολιστας απο το νικο το φιλη
ωστοσο η επιλογη των γυναικων (γιατι οπως εχω εξηγησει και στο παρελθον σε αλλο νημα οιγυναικες επιλεγουν) γινεται βασει πολλων κριτηριων, ενα εκ των οποιων ειναι και το αισθητικο - εμφανησιακο
ολα τα κριτηρια ομως δεν εχουν την ιδια βαρυτητα
κατα τη γνωμη μου το αισθητικο κριτηριο στη γυναικα παιζει σοβαρο ρολο για την επιλογη της μεχρι να τελειωσει το γυμνασιο, οταν θελει "τον ομορφο της ταξης" και κολλαει στο δωματιο της αφισες του jason priestley και του σακη ρουβα απο κει και περα οταν αρχισει να πηζει το μυαλο της απο τα 16 της, παιζει ρολο ενα 10%
σε αυτη τη μεταστροφη παιζουν ρολο τοσο το ενστικτο της για ασφαλεια (οπως επισης εχω εξηγησει αλλου), οι οδηγιες που παιρνει απο το σπιτι της και ΕΙΔΙΚΑ απο τη μανα της και η ευθυγραμμιση της μεγαλωνοντας με τα καθιερωμενα κοινωνικα προτυπα που λενε οτι "η γυναικα πρεπει να πουλαει το μουνι της" (παροιμιες, το μουνι σερνει καραβι κλπ, μην επεκταθω)
αρα συμπερασματικα:
για τις γυναικες ενα πλουσιος ασχημος ειναι πλουσιος, ενας ομορφος φτωχος ειναι φτωχος
για να επανελθω στο θεμα του αισθητικου κριτηριου θα σας πω 2 μικρες ιστοριες:
1)συμμετειχα καποτε σε μια αντροπαρεα που μιλουσε για μια ζωντοχηρα ΥΠΕΡΜΟΥΝΑΡΑ της γειτονιας. απο τοτε που χωρισε δεν εχει στον ηλιο μοιρα, και ολοι οι γειτονες την βλεπουν σαν ξερολουκουμο. σε εκεινη της αντροπαρεα λοιπον το τι ακουστηκε για αυτην, τα βυζια της, την κωλαρα της οταν σκυβει να πλυνει το πεζοδρομιο κλπ, δε λεγονται. απο αντρες 50-55-60 ετων τωρα αυτα. γυαλισε το ματι τους.
2) καποτε οταν δουλευα (γιατι ως γνωστον ειμαι ανεργος αποφοιτος δημοτικου
) ακουσα δυο 45αρες καθολα εμφανισιμες κυριες παντρεμενες (της καλης λεγομενης κοινωνιας με ευγενες επαγγελμα) να μιλανε για τον τανιμανιδη και το μαυριδη, τυς 2 τυπους που κανουν το world party. Σχολιασαν για 1 λεπτο περιπου τους κοιλιακους και τα γενια τους και αμεσως η συζητηση πηγε στο οτι ο τανιμαμιδης κλανει 500ευρα και ο μαυριδης εχει αλυσιδα απο τατουατζιδικα και οδηγει πορσε.
γι' αυτο σου λεω, το αισθητικο κριτηριο υπαρχει σε ολους τους ανθρωπους αλλα παιζει εντελως διαφορετικο ρολο αναμεσα στα 2 φυλα.