το πουλί
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Νοε 2014
- Like
- 599
- Πόντοι
- 246
μιλα καθαρα τυπεγιαυτό έχεις μιά και μοναδική γκόμενα την χούφτα σου...
τι θες να πεις για τον τυπο;
μιλα καθαρα τυπεγιαυτό έχεις μιά και μοναδική γκόμενα την χούφτα σου...
μιλα καθαρα τυπε
τι θες να πεις για τον τυπο;
Aυτο μαν το εχεις αποδειξει απειρες φορες.Και ειναι και λογικο μιας και λογω ηλικιας και παχυσαρκιας σου εχει παψει εδω και καιρο να κανει κουκου.γιαυτό έχεις μιά και μοναδική γκόμενα την χούφτα σου...
για τους γερους το εχω ξανακουσει τυπε. αλλα και στους χοντρους δεν κανει κουκου;Aυτο μαν το εχεις αποδειξει απειρες φορες.Και ειναι και λογικο μιας και λογω ηλικιας και παχυσαρκιας σου εχει παψει εδω και καιρο να κανει κουκου.
Aυτο μαν το εχεις αποδειξει απειρες φορες.Και ειναι και λογικο μιας και λογω ηλικιας και παχυσαρκιας σου εχει παψει εδω και καιρο να κανει κουκου.
Αμα ειναι ο αλλος κοντα στα 200 πως να του κανει ρε μαν.για τους γερους το εχω ξανακουσει τυπε. αλλα και στους χοντρους δεν κανει κουκου;
τι ποθητος και μαλακιες γραφεις ρε τυπε; ποιος εισαι να πουμε ο μπεκαμ η ο μελενιος απο τα στουμφακια; ακου ποθητος...
οσο για το πρωτο που λες, το τσαμπα, μαθε οτι δεν υπαρχει τετοιο πραμα στο γαμησι
και τη γκομενα σου που γαμας εσυ που εισαι ποθητος ( ) την πληρωνεις εμμεσως
κοφτης μαχαιρι τα κερασματα τα δωρα και τις εξοδους που της πληρωνεις και θα σου πω εγω ποτε θα την ξαναδεις
Αμα ειναι ο αλλος κοντα στα 200 πως να του κανει ρε μαν.
τυπε μου θα σου πω γιατι μου φαινεσαι καλο παιδακι να πουμεΜπορεί το επίθετο ποθητός που χρησιμοποίησε ο φίλος να μη σου αρέσει. Ουτε εμένα μου πολυαρέσει. Αλλά αμφισβητείς ρε φίλε ότι οι γυναίκες έχουν αισθητικό κριτήριο ???
Αμα ειναι ο αλλος κοντα στα 200 πως να του κανει ρε μαν.
το συναισθηματικό πρηξοπούτσι του "πρίν" και του "μετά" , δεν το λαμβάνετε καθόλου υπόψη ?
για μένα αυτό είναι πολύ πιο "ακριβό" απο το να πληρώσεις την ταρίφα μιας στριπερ ή πόρνης ...
για τους γερους το εχω ξανακουσει τυπε. αλλα και στους χοντρους δεν κανει κουκου;
τυπε μου θα σου πω γιατι μου φαινεσαι καλο παιδακι να πουμε
φυσικα και οι γκομενες εχουν αισθητικο κριτηριο
ας πουμε τους αρεσει περισσοτερο εμφανισιακα ο βλοντακης ο πολιστας απο το νικο το φιλη
ωστοσο η επιλογη των γυναικων (γιατι οπως εχω εξηγησει και στο παρελθον σε αλλο νημα οιγυναικες επιλεγουν) γινεται βασει πολλων κριτηριων, ενα εκ των οποιων ειναι και το αισθητικο - εμφανησιακο
ολα τα κριτηρια ομως δεν εχουν την ιδια βαρυτητα
κατα τη γνωμη μου το αισθητικο κριτηριο στη γυναικα παιζει σοβαρο ρολο για την επιλογη της μεχρι να τελειωσει το γυμνασιο, οταν θελει "τον ομορφο της ταξης" και κολλαει στο δωματιο της αφισες του jason priestley και του σακη ρουβα απο κει και περα οταν αρχισει να πηζει το μυαλο της απο τα 16 της, παιζει ρολο ενα 10%
σε αυτη τη μεταστροφη παιζουν ρολο τοσο το ενστικτο της για ασφαλεια (οπως επισης εχω εξηγησει αλλου), οι οδηγιες που παιρνει απο το σπιτι της και ΕΙΔΙΚΑ απο τη μανα της και η ευθυγραμμιση της μεγαλωνοντας με τα καθιερωμενα κοινωνικα προτυπα που λενε οτι "η γυναικα πρεπει να πουλαει το μουνι της" (παροιμιες, το μουνι σερνει καραβι κλπ, μην επεκταθω)
αρα συμπερασματικα:
για τις γυναικες ενα πλουσιος ασχημος ειναι πλουσιος, ενας ομορφος φτωχος ειναι φτωχος
για να επανελθω στο θεμα του αισθητικου κριτηριου θα σας πω 2 μικρες ιστοριες:
1)συμμετειχα καποτε σε μια αντροπαρεα που μιλουσε για μια ζωντοχηρα ΥΠΕΡΜΟΥΝΑΡΑ της γειτονιας. απο τοτε που χωρισε δεν εχει στον ηλιο μοιρα, και ολοι οι γειτονες την βλεπουν σαν ξερολουκουμο. σε εκεινη της αντροπαρεα λοιπον το τι ακουστηκε για αυτην, τα βυζια της, την κωλαρα της οταν σκυβει να πλυνει το πεζοδρομιο κλπ, δε λεγονται. απο αντρες 50-55-60 ετων τωρα αυτα. γυαλισε το ματι τους.
2) καποτε οταν δουλευα (γιατι ως γνωστον ειμαι ανεργος αποφοιτος δημοτικου ) ακουσα δυο 45αρες καθολα εμφανισιμες κυριες παντρεμενες (της καλης λεγομενης κοινωνιας με ευγενες επαγγελμα) να μιλανε για τον τανιμανιδη και το μαυριδη, τυς 2 τυπους που κανουν το world party. Σχολιασαν για 1 λεπτο περιπου τους κοιλιακους και τα γενια τους και αμεσως η συζητηση πηγε στο οτι ο τανιμαμιδης κλανει 500ευρα και ο μαυριδης εχει αλυσιδα απο τατουατζιδικα και οδηγει πορσε.
γι' αυτο σου λεω, το αισθητικο κριτηριο υπαρχει σε ολους τους ανθρωπους αλλα παιζει εντελως διαφορετικο ρολο αναμεσα στα 2 φυλα.
Εντάξει μια θεωρία είναι. Το αν έχει εφαρμογή στους ανθρώπους το ψάχνουν κοινωνιολογικές έρευνες απο ότι γράφουν τα sites.
Εξ' άλλου στο site που παρέθεσες ( στο τελευταίο ) γράφει:
However, I think the stark division of men into successful alphas and unsuccessful betas is too simplistic and reflects an artificial limitation on the broad applicability of Game beyond the sexual imperative.
Δηλαδή κοντολογίς έχουν σοβαρές αμφιβολιες αν αυτό το μοντέλο ισχυει στους ανθρώπους.
λουλουδια
οι γνωστοι σου απο τον κυκλο σου βγαζουν τσαμπα γκομενες γιατι ειναι ποθητοι κι αυτοι σαν κι εσενα
οσο για το αλλο που γραφεις, αυτο το σαιτ ειναι γεματο απο πανεμορφους γυμνασμενους ποθητους πουτσαραδες με 17 γκομενες ο καθενας. δεν πειραζει ας υπαρχει και ενας κομπλεξικος...