Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.6 14 10
Γενική βαθμολογία
 
8.2
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
9.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
5.0
Γενική συμπεριφορά
 
10.0
Επικοινωνία
 
10.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
5.0
Έγινε η συνάντηση με την Isabella και για αρκετές ώρες σκεφτόμουν τι να ανεβάσω και τι να πω.
Το κλείσιμο του ραντεβού, εύκολο με 2/3 sms. Διαμέρισμα στο Κουκάκι, μικρό, παλιό, αλλά σχετικά καθαρό.
Ανοίγει η πόρτα και βλέπω ένα όμορφο πρόσωπο, αλλά από κει και μετά, ότι βλέπετε στις φωτο, απλά δεν υπάρχει. Κάποιες μακρινές είναι πιο κοντά στη πραγματικότητα. Έχει πάρει αρκετά κιλά και δυστυχώς φαίνεται. Ζήτησα να κάνω ένα ντουζ και μου έφερε πετσέτα καθαρή, αλλά όχι στεγνή, λόγω της βροχής που έριξε πριν λίγο…
Με περιμένει στο σκοτεινό δωμάτιο, στο κρεβάτι παίζοντας το θηρίο της. Οντως τεράστιο, ίσιο, με φλέβες και χοντρό. Ξεκινάω να το πάρω στο στόμα, αλλά με το ζόρι έφτανε στη μέση. Μου πιάνει το κεφάλι και σπρώχνει δυνατά μέσα έξω. Τα είδα όλα. Με βάζει και ξαπλώνω και έρχεται από πάνω μου. I will fuck your mouth μου λέει και αρχίζει….. ξαφνικά το πιέζει τελείως μέσα και το αφήνει. Μου φάνηκε ότι άνοιξε μια δίοδος και πέρασε όλο μέσα. Άκρως εντυπωσιακό εκείνη την ώρα. Αυτό γινόταν κανα τέταρτο, οπότε είχα γεμίσει σάλια και έτρεχαν από παντού. Με σκουπίζει και με γυρνάει στα 4. Βάζει αρκετό λιπαντικό και δοκιμάζει να μπει. Σιγά σιγά της λέω και με άκουσε. Μπήκε το θηρίο μέσα και δεν πόνεσα καθόλου.
Ε τι ήθελα και έλεγα πιο δυνατά!!! Με αρχίζει στα δυναμικά πιστονιάσματα που πραγματικά δεν αντέχεις αν δεν είσαι συνηθισμένος. Εκεί πραγματικά υποφέρεις και δεν σταματάει. Να είναι όλο το σώμα της επάνω μου και να συνεχίζει με δύναμη λέγοντας πως της αρέσει πολύ. Μετά με γυρίζει με τα πόδια τέρμα πάνω, αλλά κι εδώ δεν άντεξα πολύ και της είπα να ανέβω εγώ πάνω της και να ελέγχω τις κινήσεις. Έτσι έγινε και από αυτή τη στιγμή ήρθα στα ίσα μου. Κάπου εδώ τελειώνω στη κοιλιά της (με πολύ ένταση)
Εδώ να πω ότι είχα κλείσει για μια ώρα και δικό της τέλειωμα, αλλά δεν μπόρεσα να κάτσω άλλο. Μου ζητούσε πάντως συνέχεια να μου ρίξει άλλο ένα και έδειχνε αρκετά στεναχωρημένη μετά την άρνησή μου.
Τελικά η Isabella δεν είναι για όλους. Μόνο όσοι αντέχουν και σε όσους αρέσει ο συγκεκριμένος τύπος σώματος. Δεν είναι χοντρή. Είναι νταρντάνα με μπούτια και γάμπες.
Κάτι αρνητικό που δεν αφορά όμως όλα τα κορίτσια του είδους. Πηγαίνοντας για γλωσσόφιλο, αισθάνθηκα γένια στο πρόσωπο. Δεν μου έχει ξανατύχει κάτι τέτοιο. Σε cross ίσως, αλλά δεν έχω πάει.
Η βαθμολογία είναι εντελώς προσωπική.
Ημερομηνία συνάντησης
Απριλίου 19, 2023
Διάρκεια συνάντησης
1 ώρα
Κόστος συνάντησης
200
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Παραπλανητικές (πολύ επεξεργασμένες/παλιές)
Η κοπέλα ήταν
Ενεργητική
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Η κοπέλα έκανε πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Η κοπέλα δέχτηκε πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Έχυσε;
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Με τίποτα!
Marcus77
Σεβαστός
Εγγραφή:
14 Αυγ 2019
Μηνύματα:
Κριτικές:
26
Likes:
1.360
Πόντοι:
1.011
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 OUROBOROS, Pegging Slave, Veritas και 9 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού