Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.4 27 10
Γενική βαθμολογία
 
6.5
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
5.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
6.0
Γενική συμπεριφορά
 
7.0
Επικοινωνία
 
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Πρώτη μου εμπειρία με τρανς, κάτι που χρόνια ήθελα να δοκιμάσω αλλά δεν το τολμούσα. Επέλεξα τη συγκεκριμένη με βασικό κριτήριο τη νορμαλ τιμη (50 ευρω για παθητικό) αφού δεν ήξερα καθόλου αν θα μου βγει, οποτε δεν έλεγε να πεταξω διαφορα 150αρια που βλέπω να παίζουν στην αγορά. Είχα σχετικό άγχος -κυριως για το πώς θα αγνοήσω τον ελέφαντα στο δωμάτιο (για τον πούτσο της λεω), αλλά η Φενια ειναι ευγενέστατη, επικοινωνιακή και ναζιάρα και με χαλάρωσε αρκετά και φυσικά δεν εβγαλε το εσώρουχο καθόλου. Σε γενικές γραμμές θα πω ότι συμμετέχει με όρεξη και αξίζει τα λεφτά της περισσότερο απο αρκετά βαριεστημένα στουντιακά 80ευρα που κυκλοφορούν εκεί έξω. Στα συν το απιστευτα απαλό και λείο δέρμα της και το καλοσχηματισμένο στήθος για γλειψιμο -αν και στο αγγιγμα δεν ειναι το ίδιο απολαυστικό, θα το προτιμούσα λίγο πιο μαλακό.

Η πίπα της τίμια αν και δεν την απόλαυσα όσο θα επρεπε λόγω των πιο σκληρών χαρακτηριστικών του προσώπου σε σχέση με το τι εχω συνηθίσει. Όταν στήθηκε τα πήγαμε πολύ καλύτερα και μετά απο λίγο σκλήρυνα φουλ μέσα της. Η αισθηση στο κωλόμουνό της ήταν με διαφορά το πιο δυνατο σημείο της συνάντησης και έτσι έπαψε να με απασχολει το γεγονός οτι τα αρχίδια της έβγαιναν απο το εσώρουχο. Απεφυγα να δοκιμάσω άλλη στάση απο φόβο μην με πετάξει κάτι εκτός στην όλη φάση, οπότε ακολούθησε ενα σφυροκόπημα με ολίγον από γαλλικά χουφτώνοντας ταυτόχρονα τα βυζιά της, μέχρι που τα πέταξα μέσα στο κωλόμουνό της (με προφυλακτικό πάντα εννοείται).

Το ληξαμε με μια μικρή συζήτηση με χουφτωμα στο λείο κορμάκι της, αλλά επρεπε να φύγω γιατί ερχόταν ο επόμενος. Συνολικα λοιπον μια ευχάριστη εμπειρία απο μια σωστή επαγγελματία με κατανόηση και υπομονή, υποθέτω κάποιος πιο δοσμένος στο συγκεκριμένο άθλημα θα έβαζε άριστα.
Ημερομηνία συνάντησης
Απριλίου 07, 2023
Διάρκεια συνάντησης
1 ώρα
Κόστος συνάντησης
50
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Η κοπέλα ήταν
Παθητική
Φιλί
Χωρίς γλώσσα
Η κοπέλα έκανε πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Έχυσε;
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
gambros
Μέλος
Εγγραφή:
2 Απρ 2023
Μηνύματα:
Κριτικές:
5
Likes:
232
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 leader96, poytsoskampilo, OUROBOROS και 6 άλλα μέλη

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
07 Απριλίου, 2023
Μεγαλε,ακου ενα μυστικο,αν δεν θες να κρεμονται αλλα αρχιδια εκτος απο τα δικα σου οταν γαμας,δοκιμασε να πας με κανονικες γυναικες!
review reaction 3 BUT-TMAN
08 Απριλίου, 2023
griniarhs τσεκαρισμένο αυτό που λες; Γιατι εγω νόμιζα ότι κρέμονται σε όλες.
review reaction 1 BUT-TMAN, Naruto, Benreilly
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2