Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.0 29 10
Γενική βαθμολογία
 
7.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
7.0
Γενική συμπεριφορά
 
7.0
Επικοινωνία
 
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Συνάντηση κάπου άνοιξη του 2017.

Γρήγορη συνεννόηση μέσω sms και είσοδος στο διαμέρισμα, όπου με υποδέχεται μια εντυπωσιακή παρουσία: ψηλή, αδύνατη, με σοκολατί δέρμα και φορώντας μόνο εσώρουχα ...

Γδύνομαι και με ρωτάει πώς θα κινηθούμε, με εμένα ντροπαλά να της λέω πως θέλω να είμαι στην αρχή ενεργητικός και μετά βλέπουμε, με την Βιβή ελαφρώς να δυσανασχετεί... Ενόχληση παροδική βέβαια, μιας έπεσαν από την πλευρά μου τα πρώτα αγγίγματα και χάδια στο εργαλείο της, όσο με γλύφει. Ένα εργαλείο που σκληραίνει και μεγαλώνει, με εμένα να το παίρνω στο στόμα.

Ξεκινάμε με εμένα ενεργητικό και τη Βιβή στα 4... Σε κάποια φάση μου ζητάει να την πάρω πιο δυνατά, με εμένα να δίνω πόνο και μπατσες στον απίστευτο κωλο της, αλλά σύντομα το σκηνικό θα άλλαζε.

Η Βιβή ξαπλώνει και μου ζητάει να την γλείψω κοιτώντας την στα μάτια. Με τα πολλά με γυρνάει σε ιεραποστολικό και μπαίνει μέσα μου και σταδιακά ανεβάζει ρυθμό. "I could fuck you all day" δηλώνει γενναία και με γυρνάει στα 4, όπου πέφτουν και οι απαραίτητες μπατσες. Αλλάζουμε διάφορες στάσεις, με τη Βιβή να με οργώνει και να δείχνει πως το απολαμβάνει. Στο τέλος με στήνει μπροστά στον καθρέφτη και μου ζητάει να σκύψω κάτω... Παραδίνω πνεύμα μετά από λίγα λεπτά και τον παίρνω στο στόμα, ρωτώντας πού θέλει να τα ρίξει, με τη Βιβή να απαντάει λάγνα "in your mouth", όπως και κάνει πράξη, με μένα να τα φτύνω. Μετά ακολουθεί η σειρά μου, με το σπέρμα μου να πέφτει στα όμορφα χείλη της Βιβης.

Είχα και μια δεύτερη συνάντηση με τη Βιβή πρόσφατα, έχει βάλει κάποια κιλά και η συνάντησή μας δεν ήταν τόσο έντονη, όσο η πρώτη, αλλά παραμενει, τουλάχιστον κατ'εμέ, μια πολύ θελκτική παρουσία και παρέχει υπηρεσίες υψηλού επιπέδου.
Ημερομηνία συνάντησης
Απριλίου 12, 2017
Διάρκεια συνάντησης
1 ώρα
Κόστος συνάντησης
100
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Η κοπέλα ήταν
Ενεργοπαθητική
Φιλί
Χωρίς γλώσσα
Η κοπέλα έκανε πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Η κοπέλα δέχτηκε πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Έχυσε;
Ναι
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
14 Μαρ 2023
Μηνύματα:
Κριτικές:
7
Likes:
238
Πόντοι:
280
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 SheFucker, Pegging Slave, elpotero και 4 άλλα μέλη

Σχόλια

3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
25 Μαρτίου, 2023
Αναγράφεις : Γδύνομαι και με ρωτάει πώς θα κινηθούμε, με εμένα ντροπαλά να της λέω πως θέλω να είμαι στην αρχή ενεργητικός και μετά βλέπουμε, με την Βιβή ελαφρώς να δυσανασχετεί...
* Πώς εννοείς το δυσανασχετεί;;;; Χμμμ;
Εάν έχεις την καλοσύνη μπορείς να το διευκρινίσεις.
review reaction 1 nostradamosg
25 Μαρτίου, 2023
Αν και δεν είμαι φαν των συγκεκριμένων κοριτσιών διάβασα την κριτική σου. Αρκετά καλογραμμένο, αλλά η ένσταση μου είναι ότι μια κριτική για συνάντηση που έγινε το 2017, δεν βοηθάει σε κάτι. Θεωρώ πως έπρεπε να επικεντρωθείς στην πιο πρόσφατη συνάντηση (απαραίτητο βέβαια να πεις πότε έγινε), για να μπορεί να βγάλει, οποίος θέλει να την επισκεφτεί, πιο ασφαλή συμπεράσματα.
review reaction 1 monstercock greece, Benreilly
26 Μαρτίου, 2023
Maakia, όχι σε τέτοιο βαθμό, που να χαλάσει τη φαση
review reaction 1 msakis
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3