Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.9 21 10
Γενική βαθμολογία
 
7.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
7.0
Γενική συμπεριφορά
 
7.0
Επικοινωνία
 
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Η εμπειρία έλαβε χώρα κάπου άνοιξη του 2016 και μου φαίνεται απίθανο ότι πέρασαν 7(!) χρόνια.

Ψαχνόμουν για την πρώτη μου εμπειρία και είπα, παρά τα όσα "τρομακτικά" διάβαζα περί μεγέθους να το προσπαθήσω με την Σάρα, καθώς οι απίστευτα θηλυκές φωτογραφίες της με κέρδισαν.

Φτάνω με καθυστέρηση, λόγω δυσκολίας στον εντοπισμό του διαμερίσματος, ωστόσο στην πόρτα βρίσκω ένα υπέροχο, απολύτως ήρεμο πλάσμα.

Πάω για ντουζακι και στο δωμάτιο με περιμένει το ποτό μου και η Σάρα όρθια, με το νυχτικό και το κορμάκι της. Κάθομαι στο κρεβάτι και έρχεται προς το μέρος μου, προσκαλώντας με να "ασχοληθώ" με το εξόγκωμα στην κιλότα της... Ένα εξόγκωμα που σύντομα θα το βγάλει έξω για να το πάρω στο στόμα. Η απίστευτη καύλα έρχεται όταν το χτυπάω ελαφρώς στο μάγουλο, με την Σάρα να το παίρνει στα χέρια της και να μου το κοπανάει πιο δυνατά. Με τα πολλά γίνεται τούρμπο, με εμένα να δυσκολεύομαι πλέον να το χειριστώ στοματικώς... Μετά από σύντομη, αλλά υψηλού επιπέδου πίπα εκ μέρους της, προχωράει στην κρίσιμη ερώτηση "και τώρα τι κάνουμε", με εμένα να πιστοποιω τις παθητικές ορέξεις μου, αλλά και την απόλυτη απειρία μου.

Με ξαπλώνει και ξεκινάει δακτυλιασμα, δηλώνοντας πως "this is only the begging"... Σύντομα έρχεται η στιγμή της αλήθειας, με εμένα να δαγκωνομαι από πόνο και ηδονή και τη Σάρα σταδιακά να ανεβάζει βόλιουμ... Ζητά αλλαγή στάσης στα 4 και μου ανακοινώνει "you are my bitch". Ζήτημα να έχει περάσει ένα λεπτό με εμένα να δυσανασχετω και να ζητω αλλαγή στάσης. "No baby, today I am only fucking you".

Σε μια φάση δεν αντέχω άλλο τον πόνο και φεύγω μπροστά, με την Σάρα να τεντώνεται μπροστά, να με ξαπλώνει μπρούμυτα και να με γαμαει σε απίστευτη ένταση, κλείνοντας το στόμα μου με το χέρι της για να πνίξει τα ουρλιαχτά μου... Με στήνει στον τοίχο και με ξεσκίζει μπροστά στον καθρέφτη και χύνει μέσα μου σε απίστευτη ένταση...

Εγώ έχω μείνει μαλακας και μετά βίας επικοινωνώ με το περιβάλλον. Βγάζει τη χυμένη Καποτα και μου ζητάει να τη γλύψω... Εγώ ξεκινάω από τα πόδια της και με χαστουκιζει με το πατουσάκι της, ζητώντας να επικεντρωθώ στο εργαλείο της. Σύντομα γίνεται πύραυλος ξανά και με παίρνει ιεραποστολικά, όπου χύνω ενώ με κοιτάζει κατάματα. Αυτή αδιάκοπη, μου τα ρίχνει μέσα δεύτερη φορά (!!!) χωρίς να έχω πληρώσει παραπάνω.

Έχουν περάσει χρόνια, ενδεχομένως πολλά να έχουν αλλάξει σε ταρίφα και συμπεριφορά αλλά αυτό που έζησα τότε δύσκολα περιγράφεται με λέξεις...

Γράφω την κριτική δεύτερη φορά, τέτοιες εμπειρίες πρέπει να μοιράζονται!!!
Ημερομηνία συνάντησης
Φεβρουαρίου 19, 2016
Διάρκεια συνάντησης
1 ώρα
Κόστος συνάντησης
100
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Η κοπέλα ήταν
Ενεργητική
Φιλί
Χωρίς γλώσσα
Η κοπέλα έκανε πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Η κοπέλα δέχτηκε πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Έχυσε;
Ναι
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
14 Μαρ 2023
Μηνύματα:
Κριτικές:
7
Likes:
238
Πόντοι:
280
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Pegging Guy21, Kakoslikos45, PaNik14 και 7 άλλα μέλη

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
21 Μαρτίου, 2023
Ξεκίνησα να διαβάζω την κριτική και ύστερα κατάλαβα περί τίνος πρόκειται.. μόλις είδα τις φωτογραφίες μ'έπιασε αϋπνία...
21 Μαρτίου, 2023
Αυτα ειναι 100 ευρω και με τελειωμα για μια ωρα το 2016 που ειχαμε περισότερα χρηματα.Μου αρεσουν οι πολυ θηλυκές ένωαν εχουν και μεγαλα προσοντα αυτη η αντίθεση με φτιάχνει ,τότε θέλω να χύνουν την ώρα που τις γαμάω.Και δεν είμαι παθητικός.Τωρα αυττές οι τόπ , θέλουν 200 , ,που λεφτα τωρα παει πια .Θυμαμαι το 2018 πρέπει να ηταν που ηρθε η Γιουλη ,και επειδη της έιπα πως εκανα 100 χλμ οδηγημα με τη μ,ηχανη για να ερθω ,και πως μου αρεσει να χυνουν ενω τις γαμαω, τελειωσε χωρις εξτρα χρεωση . ημου τυχερος μαλλον ..
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2