Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.1 16 10
Γενική βαθμολογία
 
3.2
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
7.0
Γενική συμπεριφορά
 
1.0
Επικοινωνία
 
2.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
1.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
1.0
Κι εκεί που έφυγα κατευχαριστημένος από το σπίτι της Mallu με ένα χαμόγελο μέχρι τ' αυτιά (δείτε την προηγούμενη κριτική μου), πήρα επιτόπου την απόφαση να πάρω και μια ts την οποία δεν είχα τιμήσει ποτέ πριν και για την οποία είχα διαβάσει τα καλύτερα. Την Big Yuli. Σε καμία περίπτωση δεν περίμενα να παραθέσω την κάτωθι κριτική, αλλά η αγανάκτησή μου έπιασε κόκκινο και με στενοχωρεί πραγματικά που δεν είμαι ανάμεσα σε αυτούς που πέρασαν όμορφα μαζί της.

Όμως, ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Μετά την Mallu, στέλνω μήνυμα μέσω whatsapp στην Yuli και δίνουμε ραντεβού στο γνωστό σπίτι του Π. Φαλήρου. Έχω πάει πολλές φορές στο εν λόγω σημείο με την Mafer XL, την Lisa Boom την Keyla Marques κ.λπ. Στην είσοδο με περίμενε μια εντυπωσιακή παρουσία (αν και έφθανε σε επίπεδα νταρντάνας με τις πλάτες και τη σιλικόνη σε στήθος και κώλο), με χαιρετάει στα ελληνικά. ωστόσο δε φάνηκε να είναι και πολύ πρόσχαρη. Μπαίνουμε στο δωμάτιο και προτού την πληρώσω, τη ρωτάω από καθαρά διευκρινιστικούς λόγους στα αγγλικά "η μισή ώρα είναι 100, ενώ η μία είναι 150 ευρώ, σωστα;;". Εκείνη τι στιγμή, αυτή παίρνει κάτι ανάποδες, άρχισε να ξεφυσάει και να λέει τσαντισμένη διάφορα "γλυκόλογα" σε ισπανοβραζιλιάνικα. Μου λέει στα αγγλικά (σε ελεύθερη, αλλά ακριβή μετάφραση) "καλά, αφού όλες οι τιμές μου είναι στο site, baby, τι με ρωτάς;;". Είχε μια τσαντίλα, που σπάνια έχω δει σε αυτού του είδους το σπορ (ακόμα και σε μπουρδέλα μού έχουν φερθεί καλύτερα απέναντι σε μία τέτοια ερώτηση). Αυτή έκανε σαν μουρλή λες και την έθιξα. Τέλος πάντων, έβαλα στο μυαλό μου ξανά τις φοβερές κριτικές που έχει εισπράξει συν το ότι είχε ωραίο εργαλείο, της δίνω 100 για μισή ώρα (θα της έδινα 150 για μία ώρα, αλλά είχα ήδη αρχίσει να ξενερώνω), αυτή τα αρπάζει κι έπειτα μου κάνει χειρονομία και μου λέει στα αγγλικά "τι περιμένεις;; γδύσου". Όσο γδυνόμουν, αυτή είχε κάτι μούτρα μέχρι το πάτωμα και ξεφυσούσε συνεχώς. Τεσπά, στα του αγώνα, ξαπλώνω, αυτή όρθια μου φέρνει την ψωλή της να τη γλείψω. Αμ δε. Την τσιμπούκωνα κάνα δεκάλεπτο, όλη την κατάπινα, δεν έλεγε να της σηκωθεί. Αυτή χασμουριόταν, μετά άρχισε ξανά να ξεφυσάει και να ρίχνει καντήλια στη γλώσσα της (απορώ πώς δε μου ανέφερε ότι την πόνεσα!). Με στήνει στα 4, μου βάζει λιπαντικό (ήμουν ήδη "ανοιχτός" χάρη στην Mallu, οπότε δεν το είχα και πολύ ανάγκη!) κι άρχισε να σπρώχνει μια ψωλή μισοκαυλωμένη, η οποία δεν έφθασε ΠΟΤΕ σε πλήρη στύση. Μην τα πολυλογώ, την έβαλε μέσα με τα χίλια ζόρια, χρησιμοποιώντας τα δάχτυλά της! Άρχισε να μουρμουράει πάλι στα αγγλικά πως σχεδόν φθάσαμε το μισάωρο και πως για να συνεχίσει να με (ψευδο)γαμάει έπρεπε να της δώσω κι άλλο "money" (σημειωτέον πως δεν είχε περάσει ούτε 20λεπτο). Προφανώς, εγώ είχα ξενερώσει τόσο, που σηκώνομαι, της λέω πως είμαστε οκ και ντύνομαι να φύγω. Άλλος στη θέση μου δε νομίζω να είχε καθίσει, θα είχε φύγει επιτόπου από τις πρώτες κουβέντες κιόλας, θα μπορούσε να πιάσει στον αέρα το αρνητικό κλίμα. Τον εαυτό μου μουτζώνω τώρα φυσικά Κεφάλι σε τοίχο!

Τι να πω;; Να μην ήταν η μέρα της;; Να ήταν κουρασμένη;; Να έφταιγε η ώρα;; Δεν ήταν και τόσο αργά βέβαια, ήταν 20:30. Δεν αμφισβητώ σε καμία περίπτωση τις προηγούμενες κριτικές (προφανώς οι υπόλοιποι πέρασαν πολύ καλά μαζί της), αλλά απέναντι σε εμένα η εν λόγω ήταν επιεικώς απαράδεκτη και η συμπεριφορά της δεν ήταν σε ΚΑΜΙΑ περίπτωση αποδεκτή. Πολύ κρίμα, διότι πραγματικά είχα πάει με πολλή όρεξη και σκόπευα να δώσω άριστη κριτική, αν έβαινε καλώς.
Ημερομηνία συνάντησης
Φεβρουαρίου 10, 2023
Διάρκεια συνάντησης
30 λεπτά
Κόστος συνάντησης
100
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Η κοπέλα ήταν
Ενεργητική
Φιλί
Όχι
Η κοπέλα έκανε πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Η κοπέλα δέχτηκε πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Έχυσε;
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Με τίποτα!
Benreilly
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
9 Μαϊ 2009
Μηνύματα:
Κριτικές:
23
Likes:
666
Πόντοι:
290
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 review reaction 6 Marcus77, johnlittle, monstercock greece και 5 άλλα μέλη

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
15 Φεβρουαρίου, 2023
Ακριβως το ιδιο ειχε γινει την δευτερη φορα που την ειχα συναντησει , αδιαφορη και πολυ βαρεμαρα απομερους της. καμια σχεση με αυτο που μου ειχε δειξει την πρωτη φορα
review reaction 1 Benreilly
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1