Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.8 2 10
Γενική βαθμολογία
 
6.7
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
7.0
Γενική συμπεριφορά
 
6.0
Επικοινωνία
 
6.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Αρχικά, ένα ευχαριστώ στον Αντισθένη που έφτιαξε την καρτέλα της άμεσα.

Την Βίβιαν την είχα βάλει στο μάτι καιρό, αλλά πάντα κάτι γινόταν και ακυρωναμε το ραντεβού. Τελοσπαντων, εν τέλει βρεθήκαμε επιτέλους και οι προσδοκίες μου επιβεβαιώθηκαν με το παραπάνω.

Στα αρνητικά, τα οποία παραθέτω νωρίς, το στήσιμο. Μιλάμε για στήσιμο μιας ώρας, αλλά ο σωστός βιζιτάκιας είναι κομάντο και αψηφά κρύο και κακουχίες. Ευγενική μεν και ζήτησε ταπεινά συγνώμη στην οποία απάντησα μετά βίας στο βαιμπερ αφού είχα γίνει παγωτό.

Στα θετικά τώρα, η συνάντηση. Και οι δύο στο αγαπημένο ξενοδοχείο ημιδιαμονης με τα άθλια μπλε φωτεινά γράμματα απ έξω και το άκρως απαραίτητο μίνι μάρκετ δίπλα υπό το άγρυπνο βλέμμα της στρατιάς Πακιστανών στα αριστερά του.

Με υποδέχτηκε με σεξι εσώρουχα, χαμογελαστή. Σωματαρα, χωρίς ίχνος τρέχουσας, κοιλιτσας, κτλ. Ματαρες διαπεραστικές, χειλάρες για φίλημα μέχρι τελικής πτώσεως και γαμησι με τέλεια στησιματα. Σπάσαμε τον πάγο και έπεσαν τα πρώτα φιλιά, τα οποία δίνει χωρίς γλώσσα ως επί το πλείστον αλλά δυνατά. Εργαλείο ντεμί, δε με απασχολεί και δε γαμαει έτσι κι αλλιώς, η κοπέλα προτιμάει και γουστάρει τον παθητικό ρόλο. Περιποίηση εκατέρωθεν και ποδαράκια στους ώμους μου ενώ σιγά σιγά έχωνα τον πουτσο μου στο κωλαράκι της. Δουλεμένο κάργα παρεμπιπτόντως αλλά όμορφο. Αριστοτεχνικο γύρισμα της στο πλάι και δυνατό κάρφωμα με κορύφωση αυτήν από πάνω με κάθισμα επαγγελματία ενώ η πουτσα της χτυπούσε πάνω μου έχοντας καυλωσει. Δεν τελείωσα διότι ήμουν πτώμα και σπάνια τελειώνω την πρώτη φορά. Η δεύτερη φορά ήταν φυσικά πολύ πιο άνετη και σε θέμα χρόνου και διάθεσης, όπου την γαμησα καλά, με περιποιήθηκε δεόντως, καυλωσε εξ αρχής με την πουτσα της να παλεύει να βγει από το εσώρουχο. Υπέροχη αίσθηση όσο ο πουτσος μου μπαινοβγαινε στο υπέροχο κωλαράκι της, οι καυλες βάρεσαν κόκκινο και την εγλυψα μέχρι που άδειασε τα υγρά της στο στόμα μου.

Ντυμένη ντελικάτη με άσπρο μπουφάν, διχτυωτό καλσόν και μπότες, μαλλι πιασμένο πίσω, πανέμορφη και σίγουρα περνάει κάτω από τα ραντάρ όλων σχετικά με το τι κρύβει ανάμεσα στα πόδια της.

Το στόρι θα συνεχιστεί αναμφίβολα όταν ξαναγίνω μπακουρος διότι τώρα με τυρανναει μια πρασινομάτα.

Στο θέμα μας ομως, στα 50 το μισάωρο. Λεφτα δε ζητησε μπροστά, βέβαια δεν της έδωσα εντύπωση ότι θα έπρεπε. Όταν η Αλεξάνδρα και η Νανσυ ζητάνε 100 και γελάνε μέχρι και οι πέτρες. Καλά για το άλλο το χαζό από την Ολλανδία ουτε λόγος.

Επίσης, ως παθητική είναι αστέρι. Ξέρει πώς να στηθεί, πώς να τον πάρει, δεν εχει ουτε μα ούτε μου, ευχάριστο γαμησι και σίγουρα αντέχει παραπάνω από αυτό που μπορούσα να δώσω.

Ευγενική, προσχαρη, προσγειωμενη, ξέρω καλά ποια είναι και το στόρι της βέβαια (φρόντισε μια άλλη να τα πει χαρτί και καλαμαρι), επομένως δε με τάισε ουτε Σάνον ουτε.. ερωτεύτηκα. Καθαρά αντικειμενικά το κορίτσι είναι κορυφή.

Έφυγε χτες, είναι στην πρωτεύουσα. Φερθειτε της με σεβασμό, της αξίζει.

Άλλη μια VFM περίπτωση και οικονομική, σε αντίθεση πχ με την Μανδρελη η οποία ζητάει τον ουρανό με τ' άστρα και "όπως μας βγει", έτσι Ιωάννα μου κάτσε σπίτι σου.

Αυτά, να περνάτε καλά.
Κόστος συνάντησης
50
Πόλη συνάντησης
Θεσσαλονίκη
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Η κοπέλα ήταν
Παθητική
Φιλί
Χωρίς γλώσσα
Η κοπέλα έκανε πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Έχυσε;
Ναι
Γ
Εγγραφή:
Μηνύματα:
Κριτικές:
Likes:
0
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 review reaction 2 tolathos, SheFucker, monstercock greece και 6 άλλα μέλη

Σχόλια

3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
10 Φεβρουαρίου, 2023
Την βιβιαν τα τελευταια 4 χρονια την εχω παρει πανω απο 10 φορες...Αγαπημενο στανταρακι..
review reaction 1 aris20077
11 Φεβρουαρίου, 2023
ένα λινγκ; αν είναι εύκολο.
22 Φεβρουαρίου, 2024
Ειναι Αθηνα; Τελεια,για να δουμε αν θα την πετυχουμε.
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3