Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.7 19 10
Γενική βαθμολογία
 
6.8
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
6.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
7.0
Γενική συμπεριφορά
 
7.0
Επικοινωνία
 
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Διάβαζα εδώ και χρόνια διθυραμβικές κριτικές για την Μαρία κ δεν είχα πλέον άλλα περιθώρια.

Η συνάντηση έγινε στη Θεσσαλονίκη πριν 1-1,5 χρόνο σε ένα μέτριο προς κακό δωμάτιο (μου το είπε και η ίδια κ ζήτησε συγγνώμη προς τιμήν της).

Περίμενα να συναντήσω μια πιο θηλυκή στο πρόσωπο κοπέλα, αντίθετα είδα μια κοπέλα (όσοι τις αποκαλείτε τραβέλια είστε μεγάλες κόμπλες) που έμοιαζε με όμορφο μακιγιαρισμένο άντρα. Έχει η Μαρία κάτι αντρουά στο πρόσωπο, το οποίο εμένα προσωπικά με χάλασε κ δεν με ξεκλείδωσε.

Κατά τα λοιπά η κοπέλα είναι όπως τα λένε οι παρακάτω με πάρα πολλή όρεξη για σεξ, καυλωμένη συνεχώς κ της αρέσουν πολύ τα γλωσσόφιλα. Ο πούτσος της σε καμία περίπτωση δεν είναι υπερβολικός όπως της Isabella ή της Janny Costa, είναι νομίζω για μένα τόσο όσο.

Πολύ καλό παιδί. Έχει πολλή πελατεία κ το αξίζει. Δουλεύει για τη Σάρα. Η Σάρα πλάκα πλάκα πρέπει να καθαρίζει μια πενηντάρα άνετα το μήνα σαν τσατσά από αυτές που μανατζάρει.
Διάρκεια συνάντησης
1 ώρα
Κόστος συνάντησης
150
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Η κοπέλα ήταν
Ενεργοπαθητική
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
form
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
16 Ιαν 2008
Μηνύματα:
Κριτικές:
7
Likes:
398
Πόντοι:
301
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 OUROBOROS, Veritas, elpotero και 2 άλλα μέλη

Σχόλια

7 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 7
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
10 Φεβρουαρίου, 2023
Όλα καλά κ ωραία με την κριτική σου, θα διαφωνήσω όμως στο εξής: όπως γράφεις «…αντίθετα είδα μια κοπέλα που έμοιαζε με μακιγιαρισμένο άντρα» και λες πως είμαστε κόμπλες όσοι τις αποκαλούμε τραβελια. Πως να αποκαλέσω κάποιον που (βιολογικά-από την στιγμή που έχει πουτσα) είναι αντρας; Γυναίκα; Σίγουρα όχι γιατί έχει ανδρικά γεννητικά όργανα. Άντρα; Ίσως αλλά το φέρσιμο του και το όλο στήσιμο του δεν είναι ανδρικά.
Το τι κάνει ο καθένας στο κρεββάτι του είναι δίκη του δουλειά κ δεν μου πέφτει λόγος. Αλλά δεν θα ξεχάσουμε και τα διδάγματα της κοινής πείρας επειδή κάποιος επιθυμεί να αυτοπροσδιορίζεται ως κάτι άλλο.
review reaction 1 Fatsa(2), vasilis1
10 Φεβρουαρίου, 2023
Σάρα τη ξανθία?
10 Φεβρουαρίου, 2023
Ότι κ να λες τραβελια είναι, το πρόβλημα είναι να το αποδεκτεις εσυ ότι είναι τραβελος εάν όχι εσυ έχεις το κόμπλεξ. Τέλος εμάς να μας αναφέρεις ως κομπλεξικους εάν σε κατακρίνουμε για τις προτιμήσεις σου ότι σ αρέσουν οι πουτσες κ οι αντροκοπελες, και πριν αναφερεις ότι γράφω πουτσες σκέψου να σα γράφω μ αρέσουν τα βυζια .
review reaction 1 Fatsa(2)
10 Φεβρουαρίου, 2023
@papaz ναι, μανατζαρει αρκετές κοπέλες. Η Σαρα από Άλιμο. Γι' αυτό αράζει Μύκονο κάθε καλοκαίρι ?
Γ
Γιολάντης
review reaction 1 papaz
12 Φεβρουαρίου, 2023
Προφανώς δεν καταλάβατε τι εννοούσα με το «κομπλεξικοί που τις λέτε τραβέλια». Τρανς ειναι εννοείται. Δεν ειναι ούτε άντρες ούτε γυναίκες. Αλλα το τραβέλι ακούγεται κάπως. Και ειδικά το τράβελος που είπες εσύ Talibanakos είναι ακόμα χειρότερος σαν όρος. Σαν να είναι κανα ζώο. Τι τράβελος ρε μαναμ πως μιλάς έτσι. Αν δεν καταλαβαίνεις και πάλι τι εννοώ οκ έχεις δίκιο κ έχω άδικο.
17 Μαρτίου, 2023
Κρατάμε τα περί πολύ θετικού χαρακτήρα και διάθεσης, τα υπόλοιπα είναι λίγο πολύ υποκειμενικά Χαμόγελο
18 Μαρτίου, 2023
@dimc Κράτα ό,τι θες φίλε. Οι κριτικές έχουν πάντα υποκειμενικό χαρακτήρα, καθώς βασίζονται στην προσωπική εμπειρία του καθενός
7 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 7