Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.8 32 10
Γενική βαθμολογία
 
7.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
7.0
Γενική συμπεριφορά
 
7.0
Επικοινωνία
 
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
QueenAthina λοιπόν. Ένα χρόνο την περιμένω όταν διάβασα ότι είναι Αθήνα έπρεπε να πάω. Κανονίσαμε 45 λεπτά με την Queen ενεργητική. Που να ξεκινήσω ο χώρος πεντακάθαρος μόλις μπήκα μου έδωσε δειαλημα για το στόμα και με έστειλε για ντουζάκι. Έχει εμμονή με την καθαριότητα. Βγαίνω από το ντουζ και με περιμένει με την ψωλή εξω ξαπλωμένη στο κρεβάτι. Την έχει όντως μεγάλη. Την παίρνω στο στόμα δεν μου αφηνει περιθώριο και μου δίνει διαταγές πώς να την γλείφω της αρέσει να τον περνει όλο μεσα. Βασικά μετά από την συνάντηση πιο πολύ ο λαιμός μου πονάει. Για κανένα εικοσαλεπτο την τσιμπουκονο. Δεν σου αφήνει περιθώριο σου δίνεις διαταγές ακριβώς όπως θέλει να τον πάρεις. Μετά μου λέει τώρα θα σε γαμησω θα σου κάνω το κολαρακι μουνι. Βγάζει ένα μαξιλάρι και μου λέει να ξαπλώσω επάνω. Σιγά-σιγά ξεκινάει να μου τον βάζη μόλις ανοίγει το κολαράκι μου αρχίζει ναε γαμαει πιο γρήγορα. Έχω δουλεμένο κολαράκι αλλά τα είδα κωλυόμενα με την Queen πονουσα. Συνεχίζει να με γαμαει
και να με φτύνει και μου λέει να χύσω. Χύνο ενώ είναι μέσα μου και μου λέει την άλλη φορά θα με χύσει στο στόμα και θα με κατουρήσει. Τι να πω ανάμεικτα τα συναισθήματα ξέρει τι κάνει και ειλικρινά επειδή είμαι bisexual και μου αρέσει και εμένα να γαμαω μου έδωσε τρελές ιδέες αλλά μέχρι εκεί δεν θα ξαναπήγαινα γιατί δεν σου αφήνει καθόλου περιθώριο δεν σε ρωτάει καν πώς θέλεις να τον πάρεις σε πηδάει όπως θέλει αυτή.
Ημερομηνία συνάντησης
Οκτωβρίου 05, 2022
Διάρκεια συνάντησης
1 ώρα
Κόστος συνάντησης
120
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Η κοπέλα ήταν
Ενεργητική
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Η κοπέλα έκανε πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Η κοπέλα δέχτηκε πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Έχυσε;
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
Μέλος
Εγγραφή:
23 Νοε 2018
Μηνύματα:
Κριτικές:
2
Likes:
181
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Pegging Guy21, nikosathensclub, Alekos400 και 10 άλλα μέλη

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
08 Οκτωβρίου, 2022
Το φαινομενο του (φιξ προγραμματος) ειναι ιδιαιτερα διαδεδομενο στις dom trans. Την επομενη φορα πιστευω οτι μπορεις να το ξεκαθαρισεις απο πριν (τι θες και πως το θες) και εαν το δεχτει τοτε κανεις την επισκεψη σου. Δεν ειναι σωστο να πληρωνεις και ενω υπαρχει η δυνατοτητα να μην μενεις ευχαριστημενος.
review reaction 1 kablomenos90
17 Μαρτίου, 2023
Έτσι είναι, καλώς ή κακώς με την συγκεκριμένη, αν νιώσει ότι έχει τον απόλυτο έλεγχο. Όμως είναι πολύ καλή επαγγελματίας, αν την ενημερώσεις για τις διαθέσεις και τις αντοχές σου, θα προσαρμοστεί απόλυτα.
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2