Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.3 17 10
Γενική βαθμολογία
 
6.7
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
6.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
6.0
Γενική συμπεριφορά
 
7.0
Επικοινωνία
 
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Η ονειρική Τζένη !!!
Αν και καθυστερημένα θέλω να γράψω μερικά λόγια για τις συναντήσεις μου με την Τζένη.
Εχω βρεθεί συνολικά τέσσερις φορές με την Τζένη. Και μετά πλήρους γνώσης η κάθε φορά ήταν καλύτερη απο την προηγούμενη. Απο την τηλεφωνική επαφή σε κερδίζει αμέσως με την άνεση της την απλότητα της πράγμα που σε κάνουν να αδημονείς να βρεθείς κοντά της.
Και όταν ανοίγει η πόρτα της καταλαβαίνεις το γιατί.
Φιλικότατη, απαστράπτουσα, σαγηνευτική,sexy. Χώρος απίστευτος, πολυτελείς σικ φινετσάτος που σου δίνουν να καταλαβεις ότι πρόκειται για άτομο με εκλεπτυσμένο γούστο. Πνευματώδης σε επίπεδο να συζητήσεις οτιδήποτε θέμα . Και ο καναπές η αρχη του ταξιδιού αποπλάνησης σώματος & αισθήσεων. Εκεί αρχίζουν τα πρώτα φιλιά, χουφτώματα χάδια, και τα πρώτα τσιμπούκια. Μιλάμε για ενα πεντακάθαρο ,φανταστικό , ντούρο εργαλειο που σου ανεβάζει την αδρεναλίνη στα ύψη. Στη διαδρομή για το υπνοδωμάτιο η θέα του ψιλόλιγνου κορμιού της αλλά και το περίγραμμα του εργαλείου της στο ημίφως του χώρου εκτοξεύουν αισθήματα και συναισθήματα.
Στα του αγώνα τι να πώ !!! Τα μαγικά χέρια της στο Μασαζ που σου προσφαιρει ειναι η θεϊκη απόλαυση. Τα ‘’τυχαία’’ άκουμπηματα του εργαλείου της σε διαφορά σημεία του κορμιού σε στέλνουν αδιάβαστο.
Το στοματικό της ονειρικό λες και θα τον καταπιεί ολόκληρο, στο 69 ακόμα πιο φανταστικά, ο παθητικός της ρόλος μέδουσα που σε ρουφάει ολόκληρο. Οι εναλλαγές στάσεων συνεχείς σε κάνουν να κινήσε συνεχώς σε κόκκινη γραμμή.
Το μόνο που δεν κατάφερα να χαρώ ήταν ο ενεργητικός της ρόλος και να νιώσω αυτο το υπέροχο εργαλειο των πραγματικών εκατοστων που αναγράφει μέσα μου γιατί πραγματικά ειναι τεράστιο και χρειάζεται παρα πολυ προσπάθεια για να γίνει . Όποτε το στοματικό που της εκανα είχε την τιμητική του απο θέμα χρόνου.
Δεν ξέρω αν η χημεία που δημιουργήθηκε μεταξύ μας ήταν αυτο που έκανε την κάθε επίσκεψη καλυτερη. Δεν ξέρω αν την πετύχενα σε καλή ψυχολογική διάθεση, ή ήταν κατι άλλο που έκανε τη διαφορά. Εκείνο που ξέρω ειναι ότι κάθε φορά έλεγα να σταματήσει ο χρόνος εκεί.
Χωρίς βιασύνες, χωρίς άγχος , χωρίς τηλέφωνα να κτυπάνε, χωρίς να ζητά προκαταβολικά το δωράκι της, πράγματα που συνέβαλαν στην δημιουργία του όλου κλίματος.
Ολα αυτα βέβαια μέχρι την αρχη της covid εποχής . Μετά σε κάποια επικοινωνία μας που ανέφερε ότι βρίσκεται εκτός Αθηνών και θα επιστρέψει όταν τα πράγματα ησυχάσουν. Απο τότε δεν εχω νέα της τί κάνει και που ειναι . Ελπίζω να βρεθεί σύντομα κοντά μας και να μας ξανά απογειώσει όπως παλιά.
Τζενάκι σε ευχαριστώ για αυτά που έζησα μαζί σου , για μένα ήταν πραγματικά ανεπανάληπτες στιγμές , και ελπίζω να τα πούμε ΣΥΝΤΟΜΑ.
ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΙΑ !!!!!!!
Ημερομηνία συνάντησης
Ιουνίου 20, 2021
Διάρκεια συνάντησης
2 ώρες
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Η κοπέλα ήταν
Ενεργοπαθητική
Φιλί
Χωρίς γλώσσα
Η κοπέλα έκανε πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Η κοπέλα δέχτηκε πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Έχυσε;
Ναι
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Νέο Μέλος
Εγγραφή:
15 Οκτ 2021
Μηνύματα:
Κριτικές:
1
Likes:
15
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 2 review reaction 1 OUROBOROS, travestolagnos, Veritas και 2 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού