Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.3 17 10
Γενική βαθμολογία
 
6.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
5.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
5.0
Γενική συμπεριφορά
 
7.0
Επικοινωνία
 
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
6.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
6.0
Με την Τζενη εχω συντηθει απειρες φορες τα τεκευταια χροναι κτίζοντας μια εξελικτικη σχεση εμπιστοσυνης. Ειναι ατομο υψηλης νοημοσυνης και μπορεις κάλλιστα μαζι με το σεξ να μιλησεις για οποιοδηποτε σοβαρο θεμα σε απασχολει. Η ιδια δεν ειναι πιτσιρικα (δεν ασχολουμε με αριθμους) αλλα δεν ειναι και γρια. Ψιλολιγνη φιγουρα με λεπτα χαρακτηριστικα, ομορφα δακτυλα και συμετρικο σωμα. Τα προσωντα της εχουν γραφτει 100 δες φορες και ειναι απο τις πραγματικα λιγες περιπτωσεις οπου η μεζουρα ειναι αληθινή και δεν απογοητευει ποτε. Το ραντβου κλεινετε παντα ευκολα με καποιες φορες ομως να μην υπαρχει διαθεσιμοτητα. Η ιδια σε καλως οριζει στο σπιτι της παντα μπανιαρισμενη και παντα με σεξη εσωρουχα. Σε περναει στο σαλονι οπου σου προσφερει οτι ζητησεις (απο γλυκο μεχρι ποτο). Ο καναπες εχει την ιδιοτητα να σπαει ο παγος να πεσουν τα πρωτα χουφτωματα και καμια φορα και τα πρωτα τσιμπουκια. Ο πουτσος της τζενης ειναι πραγματικο μπουρι παντα πεντακαθαρος πληρως ξυρισμενος και συνοδευόμενος απο ενα ζευγαρι ζουμερα γεματα αρχιδια. Στο σεξ (παθητικο ρολο) ειναι δασκαλα. Το στομα της ειναι ηλεκτρικη σκουπα και η κολωτρυπα της σου ρουφαει τον πουτσο λεμαργα. Καποιες φορες νιωθω οτι απλα θα τον ξεκολησει και απλα θα τον παρει δικο της. Γνωριζει την ερωτικη τεχνη (κοινος ειναι μεγαλη πουτανα) με πολυ εμπειρια. Εαν εγω ειμουν στα πρωτα βηματα να δοκιμασω μια τρανς θα την συστηνα με κλειστα ματια. Το μονο μειον που δεν εχω δοκιμασει ακομα ειναι να της ζητησω να χυσει. Δεν την εχω δει ποτε να χυνει και ειναι στα αμεσα σχεδια μου οταν την δω ξανα.
Ημερομηνία συνάντησης
Απριλίου 01, 2022
Διάρκεια συνάντησης
1 ώρα
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Η κοπέλα ήταν
Παθητική
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Η κοπέλα έκανε πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Η κοπέλα δέχτηκε πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Έχυσε;
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
10 Σεπ 2022
Μηνύματα:
Κριτικές:
9
Likes:
226
Πόντοι:
280
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 2 review reaction 1 OUROBOROS, ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ, monstercock greece και 2 άλλα μέλη

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
20 Σεπτεμβρίου, 2022
Στο χύσιμο το πιθανότερο είναι να ζητήσει αρκετά παραπάνω. Ωστόσο είναι cool άτομο και νομίζω, ανεξαρτήτως του ότι "περνάνε τα χρόνια και αλλάζουμε", με ό,τι σημαίνει αυτό και για τις τρανς, αξίζει κάποιος να την δοκιμάσει και παραπάνω από μία φορά.
review reaction 1 Veritas
20 Σεπτεμβρίου, 2022
Μενεδημε, ολα μια εμπειρια ειναι και αξιζουν το τιμημα. Αυτο που θελω εγω να προσθεσω ειναι η εμπιστοσυνη του να βρεθεις ερωτικα σε τετοιο επιπεδο ειναι πολυ σπανια και πρεπει να ενθαρυνεται με την προτιμηση μας (αλλα οχι με την ανοχη μας). Ο Σοφος Λαος λεει οτι τα παθη και τα λαθη πρεπει να πληρωνονται!!! Σε ευχαριστώ πολυ για το σχολιο σου.
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2