Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.2 1 10
Γενική βαθμολογία
 
8.2
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
9.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
10.0
Γενική συμπεριφορά
 
8.0
Επικοινωνία
 
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Αφού προσπάθησα να βρω ότι μπορούσα σχετικά με την συγκεκριμένη, φωτογραφίες, κριτικές κτλ. αποφάσισα να την επισκεφτώ. Δεν μου μένει πολύς χρόνος καθώς σε λίγες μέρες επιστρέφω Αγγλία. Ήρθε στην Αθήνα στις 24.08. Ήθελα να κλείσω ραντεβού αλλά δυστυχώς το αεροπλάνο (από Μασσαλία) είχε καθυστέρηση και έφτασε αργά το βράδυ. Ήταν κουρασμένη (κατανοητό) για οποιαδήποτε επίσκεψη και έτσι κανονίσαμε για τη επόμενη μέρα.

Πολύ ωραίο και ανακαινισμένο διαμέρισμα κοντά στο Κουκάκι. Μου ανοίγει την πόρτα. Δεν θα πω ότι έπαθα την πλάκα μου καθώς ήξερα τι θα συναντήσω: Είδα πολλές φωτογραφίες της στο διαδύκτιο. Δεν γίνεται όμως να μην αναφερθώ στην κορμάρα της που θα την ζήλευε ακόμη και η πιο καλλίγραμμη γυναίκα. Είναι από την Βραζιλία κάτι το οποίο μου διέφυγε: Σχεδόν όλες οι κοπέλες από εκεί που έρχονται στην Ελλάδα, είναι Μουλάτες ενώ η Sophie ήταν κατάλευκη.. Επιπλέον είναι "λεπτή", θα έλεγα προς το skinny καμία σχέση με κάποιες παραφουσκομένες κοπέλες από την Λατινική Αμερική. Κάτι το οποίο τόνιζε ακόμη πιο πολύ τις βυζάρες της.


Φορούσε ένα ωραίο ροζ συνολάκι. Μου βάζει το χέρι στο πέος της και αρχίζει να το χαιδεύει. Αρχίζω να της παίρνω πίπα. Το πέος της μικρό προς μέτριο, ότι πρέπει για πρωτάρηδες. Μου άρεσε που είχε αρκετές τρίχες στα αρχίδια της (οι οποίες επειδή ήταν ξανθές, δεν φαίνονταν) και με τσιμπούσαν καθώς τον έπαιρνα στο στόμα. ΈΑρχίζω να της γλύφω τις πατούσες. Μετά τα προκαταρκτικά γονατίζω στο ντους (όπως είχε συμφωνηθεί) και αρχίζει να με κατουράει.

Μετά ξανά ντους και στον αγώνα. Με γάμησε αποκλειστικά στο ιεραποστολικό χωρίς ποτέ ωστόσο να γίνεται domina (το περίμενα γιατί φαίνεται με την πρώτη ότι είναι πολύ "λεπτεπίλεπτη" για να είναι και αυταρχική). Της ζήτησα να με χύσει στο στόμα και παρόλο που δυσκολεύτηκε αρκετά να έρθει, δεν το έβαλε κάτω. Της πήρε κάπου 6-7 λεπτά μέχρι να πετάξει τα χύσια της στα μούτρα και στο στόμα μου. Έχοντας το πέος της στο στόμα, και τα χύσια της πασαλημένα στα μούτρα μου, τελείωσα και εγώ. Έπειτα μπανάκι, λίγο smaltalk και φέυγω.

Είναι η πρώτη φορά που έρχετε στην Ελλάδα όπως μου είπε. Δεν ξέρει πόσο θα κάτσει στην Αθήνα (ταξιδεύει πολύ). Πάντως μου είπε πως το σκεφτεται μετά από εδώ να πάει Σαλονίκη. Οπότε κανονίστε. Ξέχασα να ρωτήσω αν και πότε θα έρθει και από Λονδίνο μεριά. Αν ναι, σίγουρα θα την ξανά συναντήσω

Το μόνο αρνητικό πως δεν το έχει πολύ στο αγγλικό και η συμμετοχή της. Ίσως να ήταν κάπως κουρασμένη από το ταξίδι. Ξέχασα να ρωτήσω αν και πότε θα έρθει και από Λονδίνο μεριά.

Ημερομηνία συνάντησης
Αυγούστου 25, 2022
Διάρκεια συνάντησης
1 ώρα
Κόστος συνάντησης
250
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Η κοπέλα ήταν
Ενεργητική
Φιλί
Χωρίς γλώσσα
Η κοπέλα έκανε πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Η κοπέλα δέχτηκε πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Έχυσε;
Ναι
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Constantin 1989
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
6 Ιουν 2016
Μηνύματα:
Κριτικές:
10
Likes:
216
Πόντοι:
290
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Lakisglukoulis, xxxnnn, elpotero και 4 άλλα μέλη

Σχόλια

5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
26 Αυγούστου, 2022
Σόρρυ για κάποιες επαναλήψεις στο τέλος. Έκανα "κόπυ-πάστε" όπως θα έλεγε και ο Πολάκης για να αλλάξω θέση στο κείμενο αλλά ξέχασα να διαγράψω την πρόταση από την αρχική της θέση.
review reaction 1 lycienr, kablomenos90, james034
26 Αυγούστου, 2022
Αυτό που αφήνετε τρανσέξουαλ από Βραζιλία (που θερίζει το AIDS) να σας χύνουν στο στόμα…πραγματικά με ξεπερνάει!!!
review reaction 1 Makis99, lycienr, Detari1974
27 Αυγούστου, 2022
Πάνω στη τρελή κάβλα με τέτοια κορμάρα δίπλα σου πως να κρατηθείς !!!
K
kablomenos90
review reaction 1 Constantin 1989
27 Αυγούστου, 2022
[quote]Αυτό που αφήνετε τρανσέξουαλ από Βραζιλία (που θερίζει το AIDS) να σας χύνουν στο στόμα…πραγματικά με ξεπερνάει!!![/quote]

Δεν ισχύει αυτό. Στην Βραζιλία το ποσοστό πληθυσμού με hiv είναι 0.6% στην Ελλάδα 0.5%
review reaction 1 Constantin 1989
04 Σεπτεμβρίου, 2022
Δεν ξέρω αν ισχύει αυτό που γράφεις στα σχόλια ότι για 1 ώρα πλήρωσες 250 ευρώ.

Αυτές οι τρίχες εκεί κάτω θέλω να πιστεύω ότι "ξεχάστηκαν". Όμως εσένα σου άρεσε και αυτό έχει σημασία.

Προσωπικά είναι κάτι που με απωθεί πραγματικά.
5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5