Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.3 3 10
Γενική βαθμολογία
 
6.7
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
6.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
6.0
Γενική συμπεριφορά
 
8.0
Επικοινωνία
 
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
6.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Συνάντηση Καλοκαίρι 2020 στην Ισπανία. Γενικά δεν είναι του στυλ μου μιας και έχει τεράστιο στήθος και κοντό μαλλί αλλά το σκεφτόμουν καιρό να κάνω το βήμα και να την επισκεφτώ. Οι κριτικές στα διάφορα Fora ήταν θετικές και με έπεισαν.

Ευγενική μεν, καλή συμπεριφορά αλλά από εμφάνιση στην καλύτερη περίπτωση μέτρια. Το ίδιο και η συμμετοχή. Ήταν λίγο αλλού. Το πέος ήταν παργματικά τεράστιο, κατηγορία Raphaela Ferrari. Δεν χρειάζεται να πως πως όταν έχεις ένα τέτοιο τέρας απέναντί σου, παίνρεις αυτόματα τον ρόλο της γυναίκας και συμπεριφέρεσαι αναλόγως. Της άρεσε να κάθετε στα γόνατα στο κρεβάτι, να με έχει απλωμένο ανάσκελα και να μου δίνει πουτσοσκάμπυλα, να μου τον βάζει στο στόμα, πάλι πουτσοσκάμπιλα και ξανά από την αρχή. Έπειτα άρχισε να με γαμάει κάπως υποτονικά καθόλη την διάρκεια.

Το καλύτερο ήταν όταν με έβαλε στην μπανιέρα, και αυτή όρθια από την άλλη πλευρά άρχισε να με κατουράει στα μούτρα. Μιλάμε για πολύ πράμα, με κατουρούσε ασταμάτητα για σχεδόν ένα λεπτό. Έχει εμπειρία στο θέμα και της αρέσει, φάνηκε. Αισθάνθηκα σαν πουτάνα. Αυτό ήταν το μόνο που κράτησα από μία κατά τα άλλα μέτρια "συνεδρία." Προσωπικά δεν θα την ξανασυναντούσα.

Υ.Σ. Σε άλλες κριτικές (Vivi, Sarah, Sandy Lopez, κτλ) για κάποιο λόγο το σύστημα δεν μου επέτρεπε να βάλων 10 αστέρια και το "7", ήταν στην παργματικότητα 10. Σε αυτήν την περίπτωση μου το επιτρέπει οπότε το "6" είναι ότως 6 και το "7" είναι 7.
Διάρκεια συνάντησης
1 ώρα
Κόστος συνάντησης
150
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Η κοπέλα ήταν
Ενεργητική
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Η κοπέλα έκανε πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Η κοπέλα δέχτηκε πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Έχυσε;
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Όχι
Constantin 1989
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
6 Ιουν 2016
Μηνύματα:
Κριτικές:
10
Likes:
216
Πόντοι:
290
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 monstercock greece

Σχόλια

4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
25 Αυγούστου, 2022
Sorry μπηκες μετα απο 2 χρονια να μας πεις που σε κατουρησε;
review reaction 1 gpd
25 Αυγούστου, 2022
Κράζεις? Θαυμάζεις
11 Σεπτεμβρίου, 2022
Την Αννα την περιμενω και εγω να την συναντησω. Τις προηγουμενες φορες δυστηχως δεν προλαβα. Εχω διαβασει τα καλυτερα σχολια, ειναι πολυ ανωμαλιαρα και τα προσοντα της απλα δεν υπαρχουν,
14 Σεπτεμβρίου, 2022
Μαστορα δεν Εκραξα. Αν εσυ αναπολεις που σε κατουρησε ειναι δικαιωμα σου, μαγκια σου και μην αφησεις ποτε κανεναν να σου πει ποιος θα σε κατουραει και ποιος οχι.
4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4