Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.5 10 10
Γενική βαθμολογία
 
6.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
7.0
Γενική συμπεριφορά
 
6.0
Επικοινωνία
 
4.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
5.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Για την Φεράρι δεν χρειάζεται να πω πολλά. Τσόντες της όλοι έχουμε δει εδώ μέσα.

Συνάνητηση τον Ιούλιο του 2021 σε ένα διαμέρισμα στα Εξάρχεια. Πολύ χλιδάτο διαμέρισμα από μέσα, έμοιαζε με πεντάστερο ξενοδοχείο. Όλα αυτά μετράνε και σου φτιάχνουν την διάθεση. Στην Φεράρι τώρα: Πανέμορφη, κορμάρα, την αδικούν οι φωτογραφίες παρόλο που είναι αρκετά καλές. Έχω πει πως μετά την Eduarda BigDick ,είναι μαζί με την Sara (ξέχασα να πω και την Sands Lopez) η πιο όμορφη τρανς με την οποία έχω πάει. Α, και κάτι ακόμα: Ο πούτσος της είναι σκέτο τέρας!

Η επικοινωνία ήταν κάτω του μετρίου γιατί δεν ήξερε γρί αγγλικά. Παρόλα αυτά ήταν πολύ φιλική και σχετικά χαμογελαστή. Για να πω την αλήθεια, δεν περίμενα να είναι περισσότερο προσιτή γιατί είναι διάσημη και είναι λογικό να έχει ψηλά την μύτη. Παρόλα αυτά όπως είπα, ήταν αρκετά φιλική μαζί μου.

Το πέος της είναι το μεγαλύτερο από όλα όσα έχω πάρει. Είχε κλίση (δεν θυμάμαι αν ήταν προς τα δεξιά ή προς τα αριστερά). Άτριχο, τεράστια αρχίδια, μύριζε ωραία. Θα μπορούσα να το έχω στο στόμα μέρες ολόκληρες. Χρειάζεται να πω το πόσο πολύ βογκούσαούσα όταν μου τον έχωσε? Έκλαιγα σαν πουτάνα από τον πόνο. Η μεγαλύτερη καύλα ήταν ο καθρέφτης που είχε απέναντι και μπορούσα να δω πως μου ξέσκιζε τον πάτο doggy style. Έχυσε στο στόμα μου.

Στα αρνητικά:

1) Παρόλο που της είχα ζητήσει να με κατουρήσει και στα μνήματα μου είπε πως θα το κάνει, τελικά δεν το έκανε.
2) Επικοινωνία με νοηματική
3) Φιλική μεν, αλλά σε ότι αφορά την συμμετοχή ήταν λίγο "αλλού", σίγουρα δεν έδωσε το 100% (από μία άποψη ευτυχώς γιατί ακόμα θα πονούσε ο πάτος μου).

Αφού έκανα μπάνιο, αγκαλιαστήκαμε, της φίλησα τον λαιμό και έφυγα. Παρόλα τα αρνητικά θα ξανά πηγαίνα.

Υ.Σ. Εκεί που έχω 7, θα έβαζα 10 αλλά το σύστημα δεν με αφήνει.

Constantin 1989
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
6 Ιουν 2016
Μηνύματα:
Κριτικές:
10
Likes:
216
Πόντοι:
290
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Pegging Slave, shin_, monstercock greece και 1 ακόμα μέλος

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού