Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.9 21 10
Γενική βαθμολογία
 
7.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
7.0
Γενική συμπεριφορά
 
7.0
Επικοινωνία
 
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Συνάντηση τον Ιούλιο του 2021. Διαμερισματάρα στην Γλυφάδα. Ανοίγει την πόρτα.. η απόλυτη ομορφιά (μετά την Eduarda BigCock την οποία συνάντησα το 2018 και η ομορφιά της οποίας ήταν από άλλον πλανήτη, η Σάρα μαζί με την Ρ. Φεράρι νομίζω πως είναι οι πιο όμορφες τρανς με τις οποίες έχω πάει).

Μόλις τελείωσα το ντους με ρώτησε τι θέλω να κάνω αν και νομίζω ότι κατάλαβε.

Τεράστιο πέος, πανέμορφο. Δεν χορταίνεις να το παίρνεις στο στόμα. Αυτό που μου άρεσε παρά πολύ ήταν πως πήρε απο μόνη της την πρωτοβουλία να με χαστουκίσει. Μόλις κατάλαβε πως μου άρεσε, με τρέλανε στα χαστούκια και στις σφαλιαρες ενώ με έφτυνε συνεχώς στο πρόσωπο. Με έκανε να αισθανθώ σαν πουτάνα.

Στη συνέχεια μου άνοιξε τον πάτο ενώ με άρπαζε απο τα μαλλιά, σφαλιάρες, φτυσίματα κτλ. Με γαμούσε για πολύ ώρα. Τα είδα όλα. Έπειτα με έχυσε στο στόμα (δεν θυμάμαι πλέον την ποσότητα). Τα κατάπια όλα, σιγά μην τα άφηνα. Τα καλύτερα ομως δεν ήρθαν ακόμα: Αμεσως μετά μου είπε να πάω στο ντους, να γονατίσω , μου είπε „open your mouth bitch.“ Άρχισε να με κατουράει και να με «διατάζει» να τα καταπιώ. Φυσικά υπάκουσα, τα κατάπια όλα με ευχαρίστηση. Συνέχισε να με κατουράει στα μούτρα σε βαθμό που άρχισαν να τσούζουν τα μάτια μου. Μόλις τελείωσε της είπα „thank you“ κοιτάζοντας την στα μάτια. Άρχισε να γελάει. Δεν γίνεται να ξεχάσεις αυτή την συνάντηση.



Υ.Σ. Μιλάει άπταιστα αγγλικά και ήταν πολύ ευγενική. Φιλή με γλώσσα μεν, αλλά όχι βαθύ.

Υ.Σ. Στο διαμέρισμα βρισκόταν και η Bianca Hills. Η Σάρα με ρώτησε αν ήθελα να κάνουμε τρίο κάποια άλλη μέρα. Δυστυχως δεν μπόρεσα, έπρεπε να επιστρέψω Λονδίνο.
Ημερομηνία συνάντησης
Ιουλίου 19, 2022
Διάρκεια συνάντησης
1 ώρα
Κόστος συνάντησης
300
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Η κοπέλα ήταν
Ενεργητική
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Η κοπέλα έκανε πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Η κοπέλα δέχτηκε πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Έχυσε;
Ναι
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Constantin 1989
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
6 Ιουν 2016
Μηνύματα:
Κριτικές:
10
Likes:
216
Πόντοι:
290
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 review reaction 2 Pegging Guy21, Benreilly, Veritas και 6 άλλα μέλη

Σχόλια

5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
25 Αυγούστου, 2022
ωραίες εμπειρίες έχεις man,πάντα τέτοια.
review reaction 1 Constantin 1989
25 Αυγούστου, 2022
Ευχαριστώ πολύ @Ta_panta. Εντάξει, έχω και άσχημες εμπειριες, αλλά οι κοπέλες αυτές, δεν υπάρχουν εδώ για να σχολιάσω (μένω Αγγλία). Το ίδιο ισχύει και για κάποιες κακές ενπειρίες ακόμα, αλλά οι κοπέλες δεν είναι καταχωρημένες και δυστυχώς δεν μπορώ να γράψω κριτική.
28 Αυγούστου, 2022
Τι μου θυμισες. Δεν πηγαινα με trans. Με εβαλε στο τριπακι πριν από 6 χρονια μια ρωσιδα escort η Μαρτινα που το είχε κάνει και γουσταρε την φάση. Είχε έρθει η Σαρα μαζί με φιλη της στο ξενοδοχείο της Μαρτινας για να την πηδηξουν και εγώ να πάρω κυριως ματι. Είχαμε στην αρχή την μαρτινα στα γόνατα και μας τσιμπουκωνε. Εκεί είδα την ψωλαρα της Σάρας... κατάλαβε ότι είχα μείνει κ;ι με εβαλε να της τον πιάσω. Μετά όταν η φίλη της τράβηξε την μαρτινα για να την γαμισει η σάρα μου είπε suck my cock .το οποίο και έκανα. Μετά με εβαλε στα τέσσερα διπλα στη μαρτινα και μας πηδηξαν τους κωλους μας παρέα ... η πρωτη μου εμπειρία αλλά όχι και η τελευταία
review reaction 1 Constantin 1989
29 Αυγούστου, 2022
@Neutron_Star δεν μπορείς να αντισταθείς στο θαυμάσιο πέος της. Θέλεις αυτόματα να γίνεις πουτάνα και να ικανοποιήσεις όλες ορέξεις της. Ανοίγεις στόμα, πόδια ακολουθείς τις εντολές
18 Σεπτεμβρίου, 2022
Πάλι καλα να λες που δεν σε έχ3σε κιόλας
review reaction 1 Detari1974
5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5