Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.7 3 10
Γενική βαθμολογία
 
7.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
7.0
Γενική συμπεριφορά
 
7.0
Επικοινωνία
 
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Λοιπόν, τελευταία μέρα της κοπέλας προχθές, σήμερα πήγε Μύκονο και οι τιμές διπλασιάστηκαν! Διαμέρισμα σε μια μικρή κάθετη στη Πτολεμαίων, πολύ καθαρό. Η κοπέλα πραγματικά αδικείται από τις φωτογραφίες, είναι πολύ πιο όμορφη. Κάνω ντουζάκι και μπαίνουμε στο δωμάτιο, φοράει ένα φοβερό σετ φλόραλ εσώρουχα που πάνε με τη σκούρα της επιδερμίδα. Μένει Μαδρίτη, είναι από Βενεζουέλα, όλο το κάνει για να μαζέψει χρήματα για να κάνει εξ ολοκλήρου αλλαγή φύλου, τότε παιδιά θα είναι ασύλληπτης ομορφιάς.
Σωματάρα με ωραίο στήθος και μικρές ρώγες που ερεθίζονται, αποτριχωμένη στην εντέλεια. Παίρνει ορμόνες οπότε χύνει ελάχιστα, ξεκινάω να τη γλύφω στο κώλο για κανένα εικοσάλεπτο, μιλάμε δεν ήθελα να σταματήσω, μοσχομυριστό κωλοτρυπιδάκι και αυτή να βογκάει. Βαθιά πίπα, κατάφερε DT, γλύψιμο αρχιδιών και πέρασμα προφυλακτικού. Popper για να μπορέσει να με πάρει και ξεκινάμε σφυροκόπημα στα 4 πραγματικά πανδαισία. ¨Εχει φακίδες στο πρόσωπο και τους ώμους από πρόσφατο ταξίδι στη Καραϊβική! Εναλλαγή στάσεων και κατάθεση στις βυζάρες της! Στο σόσιαλ το κορίτσι είναι απλά να το πάρεις να φύγεις διακοπές και να ξεχάσεις να γυρίσεις, χαμογελάρα με δοντάρες(παρεμπιπτόντως δουλεύει σε Dental Clinic στη Μαδρίτη) πραγματικά διαμαντάκι, μην τη χάσετε!
Lindsey if you are reading this, it's yr boy M...
Ημερομηνία συνάντησης
Αυγούστου 08, 2022
Κόστος συνάντησης
150
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
11 Αυγ 2015
Μηνύματα:
Κριτικές:
6
Likes:
2.109
Πόντοι:
481
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Elganador, company of heroes tho, TgirlXplorer και 6 άλλα μέλη

Σχόλια

3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
11 Αυγούστου, 2022
Τι είναι αυτό το popper?
11 Αυγούστου, 2022
https://en.wikipedia.org/wiki/Poppers
review reaction 1 submariner
26 Αυγούστου, 2022
Καλησπέρα! Ερώτηση του νέου στο site, καθότι δεν γνωρίζω. Πως έρχεται κανείς σε επικοινωνία μαζί της? Καθότι ανεξάρτητη δεν βλέπω στοιχεία επικοινωνίας....
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3