Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.3 7 10
Γενική βαθμολογία
 
8.7
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
9.0
Γενική συμπεριφορά
 
10.0
Επικοινωνία
 
10.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Αποφάσισα να συναντήσω την Γουάντα γιατί ήθελα να ξαναζήσω την εμπειρία με τρανς ύστερα από δύο περίπου χρόνια (με τον κορωνοϊό, αυτές οι απολαύσεις, ιδίως στο εξωτερικό) είχαν κοπεί.

Τη διάλεξα για το χρώμα του δέρματος, γιατί δεν είναι Βραζιλιάνα (είναι Ασιάτισα, από τη Σιγκαπούρη, και αυτές προτιμώ) και δεν έχει και αλογίσιο όργανο (θέλω ενεργοπαθητικό, οπότε μη θρηνήσουμε θύματα ...) Επικοινωνία εύκολη, μιλάει καλά Αγγλικά και δέχεται σε ωραίο χώρο στο Μετς. Μεγάλη κωλάρα με εξαίσιο δέρμα (φανταστική αίσθηση, τέτοια είχα να νιώσω από κάτι αμερικάνες στρίπερ, πριν πολλά χρόνια) τα χείλια έντονα από το μπότοξ (το μόνο αρνητικό), ωραία ευαίσθητα βυζιά και όργανο... μικρό σε μήκος (10εκ οτ πολύ), σχετικά χοντρό όμως, πολύ σκληρό και βαριά καλαμπαλίκια, πλήρως αποτριχωμένα.

Μετά από ντους στο ωραίο μπάνιο με χνουδωτή πετσέτα, αρχίσαμε με πίπα προς εμένα, ακάπωτη και πλούσια, τον έπαιρνε βαθιά όλον, το γυρίσαμε μετά σε 69 όπου έγλειψα το εργαλείο της που ήταν ατσάλι. Περιποιήθηκε και την τρυπούλα μου με γλώσσα βαθιά, όπως κι εγώ. Καθαρότατη παντού, αποτριχωμένη παντού. Για την αλλαξοκωλιά, μου πρότεινε να αρχίσει εκείνη: για να είμαι ειλικρινής, δεν περίμενα να πονάει τόσο λόγω μήκους, αλλά έκανα λάθος ! Είναι χοντρό και με ξέσκισε ! ήταν και πέτρα, γαμάει και δυνατά, τα είδα όλα κωλ(υ)όμενα... Μετά βγήκε, ξανά πίπα για να μου τον κάνει σίδερο, αλλά η κάβλα με πρόλαβε πριν της τον χώσω...

Μια ωραία εμπειρία, παρά τον πόνο της διείσδυσης (γενικά προτιμώ το ενεργητικό και οι παθητικές εμπειρίες μου είναι με Ασιάτισες που δεν έχουν πλούσια προσόντα) που τελείωσε με κουβεντούλα και καλή παρέα. Προτιμήστε την όσοι παθητικοί δεν θέλετε "μπουρί της σόμπας", κι όλοι οι ενεργητικοί για το τέλειο δέρμα της, την ωραία κωλάρα της και την GFE εμπειρία.
Ημερομηνία συνάντησης
Μαΐου 26, 2022
Διάρκεια συνάντησης
1 ώρα
Κόστος συνάντησης
150
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Η κοπέλα ήταν
Ενεργοπαθητική
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Η κοπέλα έκανε πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Η κοπέλα δέχτηκε πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Έχυσε;
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
Σεβαστός
Εγγραφή:
18 Ιαν 2008
Μηνύματα:
Κριτικές:
97
Likes:
850
Πόντοι:
1.061
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 SheFucker, Benreilly, PETROSANAL1 και 7 άλλα μέλη

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
21 Ιουνίου, 2022
τύπε μου συγνώμη αλλά (μέρες του πράιντ που είναι) βλέπω μιά τον έχωνες εσύ μιά σου τον έχωνε αυτή, αλλά στα 150 εσύ ήσουν του πάρτα κι αυτή του φέρτα.. Μεγάλη η διαφορά για δυό βυζιά και μιά αποτρίχωση, δεν είναι ?
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1