Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.1 5 10
Γενική βαθμολογία
 
6.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
8.0
Γενική συμπεριφορά
 
7.0
Επικοινωνία
 
6.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
5.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
4.0
Μεγάλο όνομα (και εργαλείο) αλλά δυστυχώς μέτρια πράγματα. Από εμφάνιση, εργαλείο κτλ δεν χρειάζεται να πω πολλά , έχει βίντεο και φωτογραφίες της ανεβασμένα. Θα μείνω πιο πολύ στην επίδοση και την εμπειρία μαζί της η οποία ήταν μέτρια προς το αδιάφορη. Θα σε εντυπωσιάσει η παρουσία της αλλά μέχρι εκεί, στο έργο αρκετά αδιάφορη και στα μπαμ ψεκαστε και τελειώσαμε, ένα γειά σου και ένα μπάι μπάι. Όποτε κατά την ταπεινή μου γνώμη και προς κάθε ενδιαφερόμενο δεν θα την πρότεινα. Είναι ο ενθουσιασμός το ότι είναι μια γνωστή πορνοστάρ αλλά δυστυχώς δεν εκπλήρωσε τις προσδοκίες της συνάντησης. Ούτε τίμησε το χρόνο της μιας ώρας ούτε τα 2 κατοσταρικα που πήρε, όποτε αν σε κάποιον δεν περισσεύουν δεν αξίζει η επίσκεψη. Ημερομηνία είναι ενδεικτική
Ημερομηνία συνάντησης
Μαΐου 01, 2022
Διάρκεια συνάντησης
30 λεπτά
Κόστος συνάντησης
200
Πόλη συνάντησης
Θεσσαλονίκη
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Η κοπέλα ήταν
Ενεργητική
Φιλί
Όχι
Η κοπέλα δέχτηκε πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Έχυσε;
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Όχι
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
10 Οκτ 2019
Μηνύματα:
Κριτικές:
10
Likes:
348
Πόντοι:
291
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 lycienr, dionst1, elpotero και 1 ακόμα μέλος

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
20 Μαΐου, 2022
Συναγωνιστη με το μπαρδόν αλλά η αποψή μου ειναι οτι ελαφρως την υποτιμάς! Η Καύλα είναι δυνατη μαλαπέρδα και έχει ένσημα στο πεδίο! Κατα το λοιπά, μπράβο που την τίμησες!
21 Μαΐου, 2022
Έτσι φαίνεται από κάποιες κριτικές , βίντεο κτλ ότι είναι δυνατή..... Εγώ πάντως κάτι τέτοιο δεν είδα από την δικιά μου εμπειρία. Και σίγουρα δεν γίνεται είναι 100% η επίδοση της πάντα και αυτό το καταλαβαίνω. Αλλά τα 2 κατοσταρικα τα πήρε , την μια ώρα που συμφωνήθηκε πάλι δεν τηρήθηκε, όποτε να με συγχωρείτε εάν δεν συμφωνείτε αλλά προφανώς πρέπει να ακούγονται και οι άσχημες κριτικές για να μην νομίζει ο κόσμος ότι θα έχει εγγυημένα αυτό που βλέπει . Εγώ το ξέρω και δεν με νοιάζει έχω φάει τις φόλες μου και ξέρω ότι θα φάω ξανά στο μέλλον γιατί γουστάρω να δοκιμάζω, απλώς να το μάθει και κόσμος (όπου πολλοί έχουν άγνοια) να είναι προετοιμασμένοι. Τίποτα παραπάνω τίποτα λιγότερο.
review reaction 1 dionst1
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2