Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.1 13 10
Γενική βαθμολογία
 
9.8
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
10.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
10.0
Γενική συμπεριφορά
 
10.0
Επικοινωνία
 
9.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
10.0
Να ξεκινήσω από τα θετικά. Συνεννόηση εύκολη με μνμ. Έφθασα λίγο νωρίτερα, την πήρα τηλ., όλα οκ. Δεν με άφησε να περιμένω στο κρύο (έκανε και πολύ). Ο χώρος της εξαιρετικά καθαρός και περιποιημένος, πρόσφερε ντουζάκι (πριν και μετά), κέρασμα (πήρα νερό), καθαρή πετσέτα.
Να μιλήσω για την ίδια:
Η ομορφότερη τρανσέξουαλ που έχω δει. Εξαιρετικά περιποιημένη, με περίμενε με πολύ ωραία και σέξυ εσώρουχα, πάρα πολύ όμορφη, σούπερ επικοινωνιακή, γελαστή, γενικότερα άτομο για να κάνεις παρέα και να γελάς. Δημιούργησε σούπερ ευχάριστη ατμόσφαιρα. Είπα ότι είναι πανέμορφη και δεν την κάνεις για τρανς; Αν δεν το είπα, το λέω τώρα. Αν το είπα, το ξαναλέω και θα το ξαναπώ. Όποιος τη δει το δρόμο θα του πέσουν τα σαγόνια. Και, βέβαια, δεν θα καταλάβει τη διαφορετικότητα της.
Στα του αγώνα: Πρόθυμη, δοτική, θερμή. Έντονα και βαθιά γλωσσόφιλα, λες και είναι η γκόμενά σου. Μου πήρε μία υπέροχη πίπα με μπόλικα deepthroat. Το ίδιο απαίτησε και για τον εαυτό της, και το πέτυχεΕμμμμ
Μεγάλη έκπληξη: Το καβλί της. Χοντρό και μπόλικο, τουλάχιστον για τα δικά μου δεδομένα. Και το δουλεύει καλά και άγρια. Όπως και όλα της τα προσόντα.
Εν κατακλείδι: Πέρασα υπέροχα. Έχω να πω μόνο θετικά και ενθουσιώδη. Αρνητικό μηδέν. Σίγουρα αξίζει και άλλες επισκέψεις. Θα μείνει μέχρι και τον Απρίλιο. Άξιο τέκνο της μεγάλης του σεξ και της λαγνείας σχολής της Βραζιλίας. Προσωπικά, βρήκα και δεύτερο στανταράκι. Το πρώτο δεν το επαναλαμβάνω και εδώ, γιατί θα με χαρακτηρίσει ο κάθε κακόπιστος. Όποιος έχει διαβάσει τις κριτικές μου ξέρει...
Ημερομηνία συνάντησης
Μαρτίου 14, 2022
Διάρκεια συνάντησης
1 ώρα
Κόστος συνάντησης
-150
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Η κοπέλα ήταν
Ενεργοπαθητική
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Η κοπέλα έκανε πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Η κοπέλα δέχτηκε πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Έχυσε;
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
eroserotou
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
28 Ιαν 2020
Μηνύματα:
Κριτικές:
6
Likes:
203
Πόντοι:
280
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 TOMCRUISE, kon_ntinos, KONAN86 και 5 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού