Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.4 27 10
Γενική βαθμολογία
 
5.7
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
6.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
7.0
Γενική συμπεριφορά
 
4.0
Επικοινωνία
 
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
5.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
5.0
Ημερομηνία ενδεικτική βρέθηκα το 2019, πολύ εύκολη συνεννόηση και βρέθηκα εύκολα στον χώρο της. Είχα ζητήσει να είναι κυρίως παθητική, αλλά ζήτησα και χύσιμο δικό της που δέχτηκε με εξτρά κόστος δεν θυμάμαι ακριβώς πόσα παραπάνω μου ζήτησε. Ο χώρος καθαρός μια χαρά, ανοίγει πόρτα και είναι όπως λένε όλοι μια ψηλή κοπέλα με ωραίο σώμα και καβλί δυνατό.

Με το καλημέρα είχε ένα υφάκι που δεν μου άρεσε, του στυλ "πως είσαι έτσι". Δεν είμαι κάνας παίδαρος αλλά ούτε είμαι χάλια, πρώτη φορά είχα τέτοια αντιμετώπιση από trans/prof, άρα γενικά πιστεύω πως είμαι τουλάχιστον average looking. Έπρεπε να είχα πει οκ άστο "No harm, no foul", αλλά όντως έχει πολύ ωραίο σώμα και είπα οκ μπορεί να είναι απλή κρυάδα της αρχής.

Στην πορεία δεν υπήρχε χημεία και το ύφος της δεν ήταν ωραίο, παραήταν τυπική, ψυχρή και το σεξ ήταν μέτριο και δεν το απόλαυσα, κυρίως λόγο της συμπεριφοράς της, όχι λόγο συμμετοχής ή εμφάνισης . Σίγουρα ούτε αυτή δεν γούσταρε από όσο κατάλαβα, αλλά ήταν επαγγελματίας και προχώρησε και κατάφερε και έχυσε, μετά από λίγο έχυσα και εγώ παίζοντας το πουλί μου μόνος :/.

Γενικά καλή πρέπει να είναι αλλά αν δεν σε "γουστάρει σεξουαλικά/εμφανισιακά" δεν θα περάσεις καλά, εγώ παντός δεν πέρασα καλά, απλά εφόσον είχαμε ξεντυθεί και κάναμε τα αρχικά θα ήταν πεταμένα τα λεφτά να έφευγα.

Δεν λέω ότι είναι κακή, οκ δεν μπορούμε όλοι να έχουμε χημεία. Απλά με άλλα κορίτσια έχω περάσει μια χαρά χωρίς κανένα πρόβλημα.
Ημερομηνία συνάντησης
Δεκεμβρίου 17, 2019
Διάρκεια συνάντησης
1 ώρα
Κόστος συνάντησης
90
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Η κοπέλα ήταν
Ενεργοπαθητική
Φιλί
Όχι
Η κοπέλα έκανε πίπα
ΜΕ προφυλακτικό
Η κοπέλα δέχτηκε πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Έχυσε;
Ναι
Θα την ξανασυναντούσες;
Όχι
CSD28
Μέλος
Εγγραφή:
25 Ιουν 2011
Μηνύματα:
Κριτικές:
3
Likes:
48
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 tolathos, John Fatseas, perseas και 1 ακόμα μέλος

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού