Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.1 26 10
Γενική βαθμολογία
 
9.2
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
9.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
9.0
Γενική συμπεριφορά
 
10.0
Επικοινωνία
 
8.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
9.0
Την Κυριακή που περασε, παίρνει το μάτι μου αγγελία της Μπιανκα στην Αθήνα. Αμέσως επικοινωνώ. Στο τηλέφωνο μου δινει την εντυπωση οτι ειναι στον δρομο ή ότι ταξιδεύει ακόμα και της λεω αν δεν βολέυει να το αφήσουμε, να μην βρεθούμε βιαστικά. Κάτι στον τρόπο μου νομίζω την έπεισε και άρχισε να μου ζητάει να βρεθούμε. Κανονίζουμε λοιπον συνάντηση άμεσα (ειπαμε για μια ωρα αλλα κρατησε αρκετα περισσοτερο).
(όπως έγραψα στο αντίστοιχο θέμα "νεες αφιξεις" στο φόρουμ, η Μπιάνκα ήρθε και θα μείνει αρκετές εβδομάδες. Την ημέρα που βρεθήκαμε, αφού μιλήσαμε κατέβασε την αγγελία της)

Συνάντηση σε πολύ ωραίο διαμέρισμα στη Γλυφάδα. 'Ευκολη προσβαση επειδή ήταν Κυριακή και όλοι πηγαιναν για τα μπανια τους. Εγώ πήγαινα γυρεύοντας.

Την Μπιάνκα, οι φαν του είδους, λίγο πολύ την ξέρουμε. Είχα ένα μικρό αγχος μηπως δεν αντικριζα αυτό που περιμενα ή ακομα χειρότερα μήπως είχε ύφος ντίβας. Φθάνω στην πόρτα της και μου ανοιγει μια κοπελα με γυαλια, κοντο τζιν σορτσάκι και ένα μπουστάκι σεξι. Κοιταζόμαστε και είναι απο τις λίγες φορες που μενω μαλακας, αν και λογω ιδιοσυγκρασιας δεν το εδειξα. Η κοπελα είναι σιγουρα ότι πιο θηλυπρεπες έχω δει σε τρανς και τόσο όμορφη που έυκολα την προτιμας αντι πάρα πολλων γυναικών.

Η Μπιανκα ευγενικη και χαμηλών τόνων, φανηκε να της αρέσω και ήταν χαμογελαστή. Με καλωσοριζει και λεει συγγνωμη που δεν προλαβα να βαφτώ. Της λεω μην το σκεφτεσαι, μου αρεσει το φυσικο λουκ και εισαι πολυ ομορφη. Μου ειπε ειχε ξεκινησει διακοπες και εκανε λαθος που ανεβασε αγγελία προσωρινα, ότι χάρηκε που με είδε και οτι θα κατέβαζε την αγγελια της πάλι για να έχει ησυχια λιγες μέρες. Μου δείχνει το δωμάτιο, μου προσφέρει ότι ποτο ήθελα και μια πετσέτα για μπάνιο. Αυτη βγαινει απο το δωμάτιο.

Μπανιο πολυ ευχαριστο και καθαρο, ετοιμάζομαι και οσο κανω ντους σκεφτομαι τι μουναρα είναι. Βάζω την πετσέτα γυρω από τη μέση μου να καλύπτει τον πουτσο μου και καθομαι στο κρεβάτι. Στο δωμάτιο παιζει λαουντζ μουσικη που έβαλε σε ενα φορητο ηχειο η Μπιανκα. Αράζω και περιμενω. Μετά από λιγο, κανει εισοδο η Μπιανκα, με καυλωτικα τσιχλοφουσκι εσωρουχα δαντελωτα, τα οποια κανουν ωραια αντιθεση με το τονισμενο δερμα της. Μου ερχεται στιγμιαια να την αρπαξω, να σκισω εσωρουχα και να μπω μεσα της. Κρατάω όμως τους τυπους.

Ανοιγουμε μπουκαλι κρασι και τσουγκριζουμε. Πινουμε μια γουλια και μεσα σε σμολ τοκ που ουτε θυμαμαι τι λεγαμε, αρχιζουμε αγκαλιες φιλια. Αρχιζει να μου λεει σε θελω και τέτοια, ενω τα χερια μου αγκαλιαζουν σφιχτα το λεπτο κορμι της. Ειναι λεπτη και η αισθηση στα χερια μου ειναι σαν να κραταω γυναικα. Την γυριζω ανασκελα και ανοιγω την πετσετα μου. Ειμαι πετρα και την ακουμπαω. Αρχιζει να μου ζηταει να την πηδηξω με ναζι και σαν να παρακαλαει για πουτσο. Την τριβω βασανιστικα με το καβλι μου πανω απο το εσωρουχο της. Νιωθω οτι αρχίζει να σκληραινει και αυτή.

Σηκωνεται, γδυνεται τελειως, και ορμαω πανω της. Εκει αρχισαμε σεξ. Ανασκελα εγω να μου παιρνει απαλη υγρη πιπα. Να κανει διαλειμμα και να ερχεται για φιλι. Η πουτσα της πλεον σκληρη σε πολυ καλο μεγεθος. Σταματαει, αναστεναζει, κατι λεει μισα αγγλικα μισα βραζιλιανικα, μου αρεσει πολυ η πουτσα σου θελω να με γαμησεις και να χυσεις μεσα μου, και όλα με εναν λιγμο. Φέρνει καποτα μου τη φοραει και καθεται απο πάνω μου, συνεχεια κοιτωντας με. Τα ειδα ολα. Απιστευτα ομορφη. Να γαμιεται με ορεξη. Να ειναι το καβλι της πετρα ολη την ωρα και ενω ανεβοκατεβαινει στην πουτσα μου, η δικια της να με κοιταει. Την κραταω μετα σταθερη και τη γαμαω στο ρυθμο μου. Η Μπιανκα γουσταρει και χανεται το βλεμα της.

Ξεκαβαλαει, βγαζει καποτα, και παλι απο την αρχη. Πιπα, φιλι, τα καβλια μας πετρα. Μου λεει θελω να σου γλυψω τον κωλο, σου αρεσει; Της κανω νευμα και παιρνουμε μαξιλαρι για κατω απο τη μεση μου όπως ημουν ανασκελα. Ξεκιναει μου κανει γλυφοκωλι με ενεργεια, η γλωσσα της να τρεχει πανω κατω. Ειμαι σε κατασταση παραξενη, απο τη μια η καβλα βαραει κοκκινο, απο την αλλη σκεφτομαι οτι ειμαι με τη Μπιανκα Χιλς και η ατιμη ειναι πανεμορφη και καβλιαρα. Μετά πάλι γαμησι, κουταλάκι με βαθιές πουτσιές. Αυτό μου έβγαζε.

Για να μην κουραζω περισσοτερο, περασαμε πολλη ωρα σε αισθησιακο σεξ, αυτή συνεχεια σε παθητικό ρόλο και καβλωμένη. Και οι δυο μας με παρα πολλη καβλα, όπως θα καναμε αν ημασταν στους πρωτους μηνες σχεσης. Εχυσα συντριβανι πανω της, απο το στηθος ως τα ποδια της. Αυτη ειχε προλαβει να χυσει (χυνει λιγο) ενω τον επαιζε οσο ηταν ξαπλωμενη ανασκελα, λιγο αφου ειχα βγει απο μεσα της, και ενω με χάζευε που επαιζα με το σωμα της (κωλο, βυζια, χειλη, κτλ). Στον οργασμο της, το σωμα της έκανε συσπασεις σαν ψαρι εξω απο το νερο. Στον οργασμο μου ήταν σαν να έπεσαν οι διακοπτες μου.

Μειναμε λιγο παρεα, ξεθεωμένοι με τα χυσια μας πανω μας. Τα ειπαμε χαλαρα με λιγο ακομη κρασι. Μου έκανε ορισμενα κοπλιμεντα που μου αρεσαν πολυ. Δεν παραμυθιαζομαι με αυτα που ακουμε στον αγοραιο ερωτα, αλλα η Μπιανκα μου ειπε συγκεκριμενα πραγματα και φανηκαν ειλικρινη. Αυτα εδωσαν το κατι επιπλεον θετικο στην ολη εμπειρια μαζί της. Ήταν γενικως ανθρώπινη.

Δεν περιμενα οτι συναντηση με πορνοσταρ θα μπορουσε να ειναι τοσο καλη. Δεν περιμενα τετοια ομορφια, ειδικα σε συνδιασμο με τοση ευγενεια και καβλα. Ειναι ερωτευσιμη, ειναι θηλυπρεπεστατη, ειναι ευγενικιά, ειναι μεγαλη καβλα. Ειναι ο ορισμός της τρανς και χαιρομαι που αποφασισα να την δω.
Ημερομηνία συνάντησης
Ιουλίου 18, 2021
Διάρκεια συνάντησης
1μιση ώρα
Κόστος συνάντησης
200
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Η κοπέλα ήταν
Παθητική
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Η κοπέλα έκανε πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Η κοπέλα δέχτηκε πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Έχυσε;
Ναι
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
26 Ιουλ 2017
Μηνύματα:
Κριτικές:
7
Likes:
308
Πόντοι:
280
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Jenos, Marcus77, Antonis zagouras και 13 άλλα μέλη

Σχόλια

4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
21 Ιουλίου, 2021
200 ευρω 1μιση ωρα????
review reaction 1 dionst1, Jasonic4
21 Ιουλίου, 2021
Φιλε Ουροβορος, εγραψα στην κριτικη οτι συμφωνησαμε 1 ωρα, απλως μειναμε αρκετα περισσοτερο. Ε, τωρα στη διαρκεια συναντησης κατω εβαλα το αληθινο, οχι το τυπικο. Προφανως η κανονικη χρεωση δεν ειναι 200 για μιαμιση ωρα.
review reaction 1 OUROBOROS
21 Ιουλίου, 2021
Την είχα πάρει πριν χρόνια (πριν ανεβάσει τις τιμές) και όντως ήταν εξαιρετική και στο ενεργητικό (αν και προτιμάει το παθητικό)
Τα δουλεύει τα €, αλλά η αλήθεια είναι πως είναι πολλά σήμερα.
22 Ιουλίου, 2021
Πολύ ωραία η κριτική σου και φαίνεται ότι περάσατε καλά! Πάντα τέτοια!
4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4