Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.1 5 10
Γενική βαθμολογία
 
9.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
9.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
9.0
Γενική συμπεριφορά
 
9.0
Επικοινωνία
 
8.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
9.0
Επίσκεψη με μία από τις πιο αγαπημένες μου πορνοστάρ. Δεν είχα προλάβει την προηγούμενη φορά που είχε έρθει, αλλά αυτή τη φορά δεν θα την έχανα με τίποτα. Και, πράγματι, όπως αποδείχτηκε στην πράξη, είναι one of a kind.
Υποδοχή ντυμένη υπέροχα, υπερπαραγωγή, χαμογελαστή, πολύ πρόσχαρη.
Πήγα για ένα γρήγορο ντουζάκι, φρεσκαρισματάκι, και ήδη τέρμα φτιαγμένος από αυτήν την υπέροχη παρουσία που είχα αντικρίσει στην είσοδο και που προοιώνιζε όσα θα ακολουθούσαν.
Πολύ ψηλή, καθηλωτική παρουσία, όμορφη και κυρίως έβγαζε έναν μαγνητισμό, σώμα καταπληκτικό, και κυρίως ένα «πακέτο» που φούσκωνε επικίνδυνα και ήταν έτοιμο να ξεχειλίσει.
Δεν έδειχνε βιασύνη, με έβαλε να ξαπλώσω και ήρθε από πάνω μου στο κρεβάτι όρθια ελευθερώνοντας το θηρίο που ήδη είχε αρχίσει να γίνεται τέντα. Τον έπαιζε όρθια από πάνω μου, δείχνοντας ποιος θα είναι ο αρχηγός, φανταστικό, υπέροχο εργαλείο.
Χαμήλωσε, δίνοντάς μου στην αρχή όλη την εποπτεία του θηρίου, και στη συνέχεια με αρκετά deepthroats που εναλλάσσονταν με πολύ teasing. Και κάπου εκεί άρχισαν οι ζόρικες καταστάσεις, που άλλο που δεν ήθελα εγώ. Δεν την χόρταινα.
Πρέπει να αλλάξαμε όλες τις δυνατές στάσεις, και παντού μέσα στο δωμάτιο, που σε όλες γαμούσε πολύ δυνατά και υπέροχα, πολύ ζόρικη, και ήταν μία εναλλαγή απίστευτου ερωτισμού και αγριάδας, που σε κάποια στιγμή έφτανε στα όρια του οδοστρωτήρα.
Έπαιξαν δύο γύροι, ο πρώτος με βρήκε να τελειώνω όσο ήμουν από πάνω της και εκείνη έδινε ατελείωτο πόνο, και στον δεύτερο στα όρθια είχα χάσει εντελώς την μπάλα νιώθοντάς την να τα δίνει όλα.
Αν και δεν της είχα δώσει παραπάνω για να τελειώσει, η τύχη με αντάμειψε και βλέποντάς με να τελειώνω στον δεύτερο γύρο την βλέπω να βγάζει την καπότα και να μου κάνει νόημα να ετοιμαστώ να τα πάρω στο στόμα.
Ήταν μία συνεύρεση μοναδική, που ένιωσα πραγματικά σα να παίζω σε τσόντα, με μία φανταστική πορνοστάρ, που δεν υπάρχει περίπτωση να μη ξανασυναντήσω μέχρι να φύγει, ίσως και σε δίωρο πρόγραμμα.
Το μόνο πρόβλημα ήταν τα αγγλικά, σχεδόν ανύπαρκτα, αλλά εν τέλει δεν υπήρξε πρόβλημα συνεννόησης.
Ημερομηνία συνάντησης
Ιουλίου 10, 2021
Διάρκεια συνάντησης
1 ώρα
Κόστος συνάντησης
150
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Η κοπέλα ήταν
Ενεργητική
Φιλί
Όχι
Η κοπέλα δέχτηκε πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Έχυσε;
Ναι
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
dionst1
Σεβαστός
Εγγραφή:
14 Σεπ 2019
Μηνύματα:
Κριτικές:
21
Likes:
2.334
Πόντοι:
1.196
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 PaNik14, Veritas, dimwhoo και 16 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού