Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.1 16 10
Γενική βαθμολογία
 
9.2
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
9.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
8.0
Γενική συμπεριφορά
 
9.0
Επικοινωνία
 
9.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
10.0
Ύστερα από τον προηγούμενο Ιούλιο ήθελα να την επισκεφτώ ξανά σαν τρελός αλλά γενικά δεν έτυχε. Αν αναλογιστούμε ότι μένω μόνιμα Κύπρο αντιλαμβανόμαστε ότι είναι κάπως δύσκολο. Αν και όταν την είχα ρωτήσει τότε αν προτίθεται να έρθει Κύπρο μου είχε απαντήσει αρνητικά. Τέλος πάντων μετά από πολύ καιρό ήρθε μια αξιόλογη περίπτωση στην Κύπρο. Συγκεκριμένα στην Λεμεσό. Μιλάμε στο τηλέφωνο και η διευθέτηση σχετικά εύκολη υπόθεση. Επίσης εύκολο το σημείο του διαμερίσματος. Σχετικά κεντρικά.
Μόλις έφτασα, με περίμενε ντυμένη με τα απολύτως απαραίτητα και φορώντας ψηλοτάκουνες μπότες που την έκαναν να δείχνει βουνό. Βαμμένη όμορφα, τσιμπουκοχειλα και ελαφρώς πιο γεμάτη από την τελευταία περίπτωση. Ο συνδυασμός αυτός με το ότι είναι 185 ύψος με καυλωνει απίστευτα.
Στην συνέχεια ξεκίνησε ο αγώνας. Με τσιμπούκωσε χωρίς προφυλακτικό και για πολύ ώρα. Μετά έβγαλε τον Κινγκ Κονγκ και με έσπρωξε να την γλύψω. Σε πολύ λίγο έγινε πέτρα και χωρίς πολλά λόγια με έστησε στα 4 και με ξεκωλιασε. Δεν έχω πονέσει περισσότερο άλλη φορα. Από το στόμα θα μου έβγαινε. Και εκεί που της έπεσε λίγο και λέω σώθηκα με βάζει να της τον γλυψω και με γυρνάει ανάσκελα και εκεί τα είδα όλα. Δεν άκουγε και δεν καταλάβαινε τίποτα. Ανελέητο σφυροκόπημα μέχρι να μου τον διαλύσει εντελώς. Μετά μου ζήτησε 100€ για να τελειώσει όπως και έγινε. Ασύλληπτη εμπειρία και τρομερή γκομενα. Ίσως έρθει και Λευκωσια οποτε αν ο κωλος μου έχει συνέλθει θα ξαναπάω σίγουρα. Ο ορισμός του ξεκωλιασματος!
Ημερομηνία συνάντησης
Απριλίου 05, 2021
Διάρκεια συνάντησης
1 ώρα
Κόστος συνάντησης
250
Πόλη συνάντησης
Λευκωσία
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Η κοπέλα ήταν
Ενεργητική
Φιλί
Χωρίς γλώσσα
Η κοπέλα έκανε πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Η κοπέλα δέχτηκε πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Έχυσε;
Ναι
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Spring.co
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
18 Νοε 2013
Μηνύματα:
Κριτικές:
8
Likes:
330
Πόντοι:
281
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Pegging Slave, elpotero, Benreilly και 8 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού