Λεπτομέρειες αξιολόγησης

5.6 5 10
Γενική βαθμολογία
 
3.8
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
9.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
10.0
Γενική συμπεριφορά
 
1.0
Επικοινωνία
 
1.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
1.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
1.0

Μιλαμε στο τηλ.. κανονιζουμε (χωρις παζαρια κτλ - 150 ηθελε) σχετικα κρυα και απομακρη. Το προσπερναω.
Φτάνω στο διαμερισμα της στο Γκαζι (Ηρακλειδων) .. μου ανοιγει την πόρτα με ξυνισμενα μουτρα... με το ζορι ειπε καλησπερα.
Με το που μπαινω μου λεει με επιτακτικό υφος: θα πας στο μπανιο να πλυνεις τα χερια σου.... Οκ της λεω και αρχιζω να παίρνω ανάποδες σιγα σιγα!! Μπαινω στο μπανιο (μπουρδελο το μπανιο) πλενομαι και αρχιζει την θεωρια οτι μολις μπαινουμε καπου πρωτα πλενουμε τα χερια μας. Σωστο δεν λεω... αλλα το υφάκι με ξενερωσε!!! Προσπαθουσε να το παιξει καθαρη και το σπιτι ηταν βομβαρδισμενο!!!!Χαος!!!
Αρχιζουν και μου μπαινουν ιδεες για την 1η εγκαταληψη...(δεν το εχω ξανακανει). Γυριζω την κοιταζω και ειχε παρει ενα υφος ντιβας... εκει απασφαλισα! Λεω απο μεσα μου με τουτη γαμησι σωστο αποκλειται να γινει - αρα τα 150 δεν θα τα γευτει!
Γυριζω παίρνω το μπουφαν και αρχιζω να το φοραω! της λεω : δεν μου κανεις!!! Τι εννοεις μου λεει. Εισαι ασχημη της λεω!!!! οχι στην εμφανιση .. στον χαρακτηρα! Δεν σε γουσταρω - μου επεσε!!! Σεληνιαστηκε!!!! Μπαινει μπροστα στην πορτα ... και μου λεει : αν φυγεις θα σε ανεβασω σε ολα τα site και θα σε κραζω κτλ. Εβαλα κατι γελια .. τρελαθηκε! της λεω εισαι πραγματικα για τον πουτσο .. και googlare το να δεις τι σημαινει !!!!
Της κουνησα το μαντηλι υποτημητικα και πηρε τ αρχιδια μου !!!

Δυο σημειωσεις:
1. Γενικα θεωρω οτι ειμαι αρκετα υπομονετικός και ευγενικος. Επισης θεωρω οτι βλέπομαι απο αρκετα έως πολύ... οποτε δεν θεωρω οτι έχει άλλοθι. Τωρα αμα ηταν στραβωμενη απο πριν δεν με απασχολει.
2. Ηταν πραγματικα πολύ όμορφη!!!!! κριμα...
Ημερομηνία συνάντησης
Μαρτίου 31, 2021
Θα την ξανασυναντούσες;
Με τίποτα!
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
12 Μαρ 2019
Μηνύματα:
Κριτικές:
15
Likes:
563
Πόντοι:
290
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Apola000, Veritas, fillipos678 και 13 άλλα μέλη

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
01 Απριλίου, 2021
Συναγωνιστή η ατάκα σου "εισαι πραγματικα για τον πουτσο .. και googlare το να δεις τι σημαινει !!!!" είναι όλα τα λεφτά. Εύγε και καλά έκανες!! Θα το φυσάει και δεν θα κρυώνει !!!
review reaction 1 OUROBOROS, dionst1, lycienr και 2 άλλα μέλη
05 Απριλίου, 2021
πολλά - πολλά μπράβο. Ο σεβασμός είναι πάντα αμοιβαίος και πάντα κερδίζεται. Στο κάτω κάτω αν δεν γούσταρε μπορούσε να το ξεκόψει εξαρχής. ΕΥΓΕ Μπάρμπερ
review reaction 1 OUROBOROS, dionst1
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2