Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.1 4 10
Γενική βαθμολογία
 
4.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
9.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
8.0
Γενική συμπεριφορά
 
4.0
Επικοινωνία
 
1.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
1.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
1.0
Ημερομηνία κάπου εκεί, Φλεβάρη-Μάρτιος, μόλος είχε έρθει. Σπίτι στην Καισαριανη, γνωστό. Ο χωρος μέσα στη βρώμα και σκοτεινός, κανονικό μπουρδέλο. Η συγκάτοικος της είχε να πει τα χειρότερα για την ακαταστασία της.

Ανοίγει η πόρτα, μου χαμογελά πετάει ένα χααααι, πανέμορφη. Κάνω ντουζ και ξεκινάμε. Μου βάζει λαδάκι, βάζει και σε αυτήν και ξεκινάει μασάζ με το σώμα της. Πίπα μέτρια και μηχανική, εργαλείο μικρό, τη γαμησα σε δυο στάσεις, συνεννόηση μηδέν, σεξαπίλ μηδέν.

Δεν γουστάρει αυτό που κάνει, η κοπέλα είναι ερωτευμένη με τη πάρτη της. Έχει κάνει παρά πολύ καλές πλαστικές πέρυσι και έχω δει φωτό της πριν ξεκινήσει το επάγγελμα και πραγματικά ήταν ακόμα πιο όμορφη. Αλλά πιο κρύα τρανς δύσκολα θα βρεις. Φέτος βλέπω ξανάρθε, έχει γίνει πλέον αηδία. Έχει αλλάξει βυζια, κωλο, δόντια, ένας θεός ξέρει τι άλλο. Το Ινστα της είναι cringe, πληρώνει για followers και αυτόματα σχόλια / λαικ (από τα 110000, τα 1000 να είναι αληθινοί χρήστες με το ζόρι).

Τα σεντόνια ήταν βρώμικα και χιλιοχρησιμοποιημένα, έτυχε και σε μένα και σε άλλο παλικάρι να υπάρχουν καποτες από προηγούμενα ραντεβού χρησιμοποιημένες, το μπάνιο είχε τρίχες. Πλέον η ομορφιά που είχε έφυγε καθώς ο κώλος της έχει γεμίσει κυτταρίτιδα, κρατήρες κλπ από τις πλαστικές.

Κρίμα γιατί μπορούσε να είναι τοπ..Περιττό να πω ότι είναι και μίζερη γιατί όταν έκανα παιχνίδι εκτός ραντεβού με τη φίλη της και βρισκόμασταν βράδυ, είχε πάρει ένα ύφος σα το παιδί που το διαλέγουν τελευταίο για να παίξει μπάλα. Αχώνευτη.

Ημερομηνία συνάντησης
Μαρτίου 01, 2019
Διάρκεια συνάντησης
1 ώρα
Κόστος συνάντησης
150
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Η κοπέλα ήταν
Παθητική
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Η κοπέλα έκανε πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Η κοπέλα δέχτηκε πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Έχυσε;
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Με τίποτα!
Π
Εγγραφή:
Μηνύματα:
Κριτικές:
Likes:
0
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 BurdelKing, SheFucker, lesa.l και 2 άλλα μέλη

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
26 Μαΐου, 2020
Τελικα σε γαμησε ή οχι δεν καταλαβα
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1