Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.7 19 10
Γενική βαθμολογία
 
8.5
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
6.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
8.0
Γενική συμπεριφορά
 
9.0
Επικοινωνία
 
9.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
9.0
Συνάντηση χτες με την Maria Isis.
Εύκολη επικοινωνία στο τηλέφωνο, η κοπέλα ξέρει σχετικά καλά αγγλικά, μπορείς να συνεννοηθείς μαζί της.
Το διαμέρισμα χαμηλά Παγκράτι, σε σημείο που το βρίσκεις εύκολα, αλλά δύσκολα βρίσκεις παρκάρισμα. Ωραίο διαμέρισμα, τακτοποιημένο, καθαρό.
Μου άνοιξε η κοπέλα, με ρώτησε αν επιθυμώ ντους, καθαρές πετσέτες, μια χαρά όλα.
Πήρα το μικρό πρόγραμμα της μισής ώρας, για να μη το ρισκάρω, γιατί δεν υπήρχαν κριτικές.
Σίγουρα δεν είναι απ' τις πιο όμορφες τρανς που έχω συναντήσει στο πρόσωπο, ωστόσο έχει όμορφο χαμόγελο και είναι πολύ ευχάριστη, χαμογελαστή, καλοδιάθετη. Έχει πολύ λεπτό σώμα, σκίννυ, γυμνασμένη, ψηλή, 180+ μ' αρέσουν πολύ οι ψηλές τρανς. Αν κάποιος ψάχνει να βρει τις μεγάλες βραζιλιάνικες υπερκωλάρες, εδώ δε θα τη βρει. Είναι γενικά σκίννυ και γυμνασμένη.
Με το που βγήκα απ' το μπάνιο, ξεκίνησε στο όρθιο με πολύ επιθετικά, βαθιά και διαρκείας γλωσσόφιλα. Προσωπικά, δεν είμαι πολύ των girlfriend και αγαπούλικων καταστάσεων και δεν τα πολυεπιδιώκω, είμαι πιο πολύ των ζόρικων καταστάσεων και της δράσης, αλλά ήταν επιθετικά γλωσσόφιλα που έδειχναν ότι η κοπέλα είναι φιλότιμη και με διάθεση για πολλά.
Πέρασμα στο κρεβάτι, καλά προσόντα, χοντρούτσικα, που πολύ γρήγορα έγιναν ατσάλι. Η διάθεση επιβεβαιώθηκε στην πράξη, όπου της ζήτησα να είναι ζόρικη, να γαμάει δυνατά, και πράγματι ανταποκρίθηκε.
Εναλλαγή αρκετών στάσεων που ήταν ακούραστη και συνεχώς ατσάλι, γαμούσε σα κομπρεσέρ, με δύναμη, κάποια φάση ενώ με έπαιρνε ανάσκελα με σήκωσε για λίγο και συνέχισε ακόμη πιο δυνατά, ενώ το τέλος ήρθε όταν της ζήτησα να περάσει τα χέρια της στο λαιμό μου και να με ψιλοπνίγει όσο έδινε πόνο και εκεί παρέδωσα.
Ξανά μπανάκι και επιστροφή στο δωμάτιο που πιάσαμε λίγο την κουβέντα, πολύ ευχάριστη κοπέλα. Θα μείνει ακόμη περίπου 10 ημέρες, απ' ότι μου είπε. Συνολική διάρκεια ήταν 40-45 λεπτά.
Συμπέρασμα: Έχει λίγο στεγνό πρόσωπο κι εκεί χάνει λίγο, αλλά στην πράξη ήταν πολύ ζόρικη και ανταποκρίθηκε σε ότι της ζήτησα.
Ημερομηνία συνάντησης
Φεβρουαρίου 16, 2020
Διάρκεια συνάντησης
30 λεπτά
Κόστος συνάντησης
100
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Η κοπέλα ήταν
Ενεργητική
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Η κοπέλα δέχτηκε πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Έχυσε;
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
dionst1
Σεβαστός
Εγγραφή:
14 Σεπ 2019
Μηνύματα:
Κριτικές:
21
Likes:
2.338
Πόντοι:
1.196
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 chris1955, Marcus77, tampalouka και 10 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού