Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.1 4 10
Γενική βαθμολογία
 
8.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
10.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
10.0
Γενική συμπεριφορά
 
8.0
Επικοινωνία
 
4.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Ημερομηνία ενδεικτική.

Κλείσιμο εύκολο μέσω μηνυμάτων. Φτάνω στον προορισμό, το ραντεβού ήταν στις 12 το πρωί. Ανοίγει η πόρτα και λέω θα δω σίγουρα κάτι άλλο από αυτό που υπόσχονταν οι φωτογραφίες. Είμαι έτοιμος να κάνω μεταβολή και να φύγω. Ανοίγει η πόρτα και ακούω ένα θερμό hi how are you. Έχω μείνει μαλάκας. Έχω παγώσει. Ένα θεϊκό πλάσμα η Agatha, πεντακάθαρη, ντυμένη, με καλοσοριζει.

Απίστευτο σφιχτό σώμα, κωλάρα, προσωπάκι για αμαρτίες. Μου προτείνει ντουζακι λέω έχω κάνει (συν άλλο ένα όταν την είδα). Πάμε δωμάτιο, φιλί χωρίς γλώσσα αν και εγώ δεν κυνήγησα το αντίθετο, σα να είσαι με την κοπέλα σου. Φορούσε ότι και στις φωτογραφίες. Ακολούθησε μασάζ στο οποίο είναι αρκετά καλή. Πίπα χωρίς προφυλακτικό χωρίς κάτι το ιδιαίτερο αλλά να σε ρουφάει και να δεν κοιτάνε αυτά τα ματάκια είναι αρκετό. Την γαμησα σε λίγες στάσεις και προσπάθησαν βαν μη τελειώσω, το κωλαρακι της είναι μαγικό. Το εργαλείο της μικρό, δεν έχω ιδέα αν τελειώνει. Ωραίες κραυγούλες, αυτό το πρόσωπο ρε μάγκες δεν υπάρχει. Πρωτοβουλία δεν θα πάρει, μην την αφήσετε. Δώστε της να καταλάβει, διότι αν μπορέσει να σας ξεπετάξει θα το κάνει (αν δε σας κόβει).

Λεφτά δε ζήτησε από πριν. Τίμια και στο να με κάνει να τελειώσω γιατί έχω πρόβλημα και αργω πάντα. Τον πήρε στο στοματάκι της για κανα δεκάλεπτο αλλά δεν. Τελείωσα μόνος μου στο σώμα της, όπου και μου είπε χαμογελώντας ότι χύνω πολύ. Έκανα ένα ντουζακι και έφυγα.

Στα αρνητικά η επικοινωνια. Μιλάμε ότι δε ξέρει γρι αγγλικά αν και θα σου πει κάποιες φράσεις. Χάνει πολύ σε αυτό. Το κασέ της θα ανεβεί σύντομα, είμαι σίγουρος. Είναι ένα διαμαντάκι μικρή σε ηλικία με πολύ μέλλον. Εγώ πιστεύω ότι δε θα μείνει πολύ εδώ, αλλά μπορεί και να κάνω λάθος.

Το ίσως στο τέλος για το αν θα την ξανά συναντούσα είναι γιατί εκτός από εμφάνιση παίζουν ρόλο κ αλλά πράγματα που μπορούν να σε απογειώσουν. Το εκθειάζω μεν το μικρό αλλά να τα λέμε κ αυτά.
Ημερομηνία συνάντησης
Μαρτίου 01, 2019
Διάρκεια συνάντησης
1 ώρα
Κόστος συνάντησης
150
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Η κοπέλα ήταν
Παθητική
Φιλί
Χωρίς γλώσσα
Η κοπέλα έκανε πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Έχυσε;
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
T
Εγγραφή:
Μηνύματα:
Κριτικές:
Likes:
0
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Benreilly, SheFucker, dimitris69696969 και 9 άλλα μέλη

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
08 Μαρτίου, 2019
Ε όχι ρε φίλε και σαν να είσαι με την κοπέλα μου...Κεφάλι σε τοίχο! η κοπέλα μου δεν έχει παλαμαρι εμενα
09 Μαρτίου, 2019
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Καπέλο
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2