Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.3 6 10
Γενική βαθμολογία
 
4.7
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
8.0
Γενική συμπεριφορά
 
3.0
Επικοινωνία
 
3.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
3.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
3.0
αντιγραφω και εδω οπως μου ζιτησε ο αdministrator:

mου κανει μεγαλη εντιπωση αυτα που γραφει ο David στο φορουμ για την Alessandra οτι ηταν πολη καλη. πραγματικα σαν να μιλαει για αλλη "κοπελα"!!! η Alexandra επειδη την συναντισα 2 φορεσ οταν ηταν στην αθηνα τον ιουλιο ειναι ακριβος το αντιθετο!΄ τωρα μετα απο δυο χρονια να αλλαξε τοσο πολυ?? η διαφωρετικα να ειανι στην μαδριτη και αλιως εδω?
εχω ξαναγραψει οτι απο εμφανιση ειναι παρα πολι καλη!! εντιπωσιακη παιδια! φοβερο σωμα και προσωπο και ψηλη !! ειναι και λιγο μαυρη οπως φενεται στισ φοτογραφιες και το οργανο της ειναι μεγαλο σχεδων οπως τισ φοτογραφιες. γαιδουρινο οπως λεει και ο David. το ειπα ξανα. ειναι καλιτερη απ τις καλιτερες βραζιλιανικες τσοντες με τραβεστι.
διστιχως ομως ειναι ο ωρισμος της ξεπετας!!!!
η ολη φαση ειναι τελιως ερασιτεχνικη και αγκαρεια σκετη! τονιζω και παλι το γνωστο παραμυθι των τρανς που ερχοναι αθηνα: δεν ειναι 250 την ωρα αλλα 250 ευρω το "σερβις"!!! οποιος τιχει και τελειωσει στο τεταρτο ατιχησε δηλαδη. θα την δει την αλλη στιγμη να ντηνεται.
και φυσικα μου ειπε οτι δε χινει και φαινετε οτι κανει προσπαθια για να μι χισει και μου ζηταγε αλλα τοσα αν θιμαμαι καλα.
και βεβαια δεν εινια καθολου θερμη. ενεργητικη ηταν και δε μπορει λεει να "fuck πολυ ωρα! και εδω περιωρισμος δηλαδη!
τωρα θα μου πειτε γιατι την ειδα και δευτερη φορα? γιατι ειναι πραγματικα πολυ ωραια αλλα και μια δευτερη ευκαιρεια πηγα να της δωσω αλλα ηταν το ιδιο χαλια! την πηρε και τηλεφωνο ενας πελατης και μιλαγε και μαλλων τησ ειπε οτι ειναι απο κατω και με ξεπεταξε!!! φυσικα τα γραφω αυτα για να ενιμερωσω ολουσ και να μην την πατισουν οπως εγω και να μην παρασιρθουν απο την εμφανιση της τωρα που ξαναναιεναι αθηνα. εκτοσ και αν θελει βεβαια καποιος να δωσει 250 ευρω για μιση ωρα το πολυ!!!
και το διαμερισμα που στισ διαφιμισεις το παρουσιαζει λουξ: ουτε σαπουνι δεν ειχα να πληθω μετα. κατι σαν σαμπουαν ειχε!! πετσετα την πρωτη φορα ειχε τη δευτερη οχι.

τζινι

- εβαλα χωρις προφιλακτικο αλλα ξεκαθαριζω οτι οταν εκεινη εκανε στοματικο μου φορεσε προφιλακτικο. οταν της εκανα εγω "εκεινη" δεν φορεσε
- εβαλα για 30 λεπτα 250 ευρω γιατι πραγματικα τοσο καθισα το πολυ και τις δυο φορες. Η ξεπετα που λεγαμε!!!!
Διάρκεια συνάντησης
1 ώρα
Κόστος συνάντησης
250
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Η κοπέλα ήταν
Ενεργητική
Φιλί
Όχι
Η κοπέλα έκανε πίπα
ΜΕ προφυλακτικό
Η κοπέλα δέχτηκε πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Έχυσε;
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Όχι
Μέλος
Εγγραφή:
29 Αυγ 2008
Μηνύματα:
Κριτικές:
5
Likes:
9
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 SheFucker

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού