Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.0 9 10
Γενική βαθμολογία

8.2
Εμφάνιση (πρόσωπο)

7.0
Εμφάνιση (σώμα)

7.0
Γενική συμπεριφορά

9.0
Επικοινωνία

10.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

8.0
Σχέση αξίας/κόστους

8.0
Αποφάσισα να γράψω αυτή την κριτική γιατί έψαχνα καιρό να βρω μια τρανς να με καλύπτει και, με εξαίρεση ίσως τη Ζιζέλ που όμως είναι μόνο παθητική και δε δείχνει και μεγάλη καύλα αν δεν την γλείψεις για ώρα Λύπη , δεν είχα βρει κάτι καλό. Δεν είμαι παθητικός, άρα δεν ψάχνω απλά τις λατίνες που παρουσιάζουν το καβλί τους και θέλουν να σε μαμίσουν με κάθε τρόπο (και κυριολεκτικά και στο πορτοφόλι). Ούτε από την άλλη, πάω μόνο για να πάρω κώλο, μιας και η πιάτσα διαθέτει πολλά μωράκια όμορφα που τον δίνουν (Λίζα, Ιόλη, κ.ά)

Αυτό που ψάχνω είναι το περίεργο, το εξωτικό: μια κοπέλα που να είναι γυναίκα με τα όλα της (βυζιά, θηλυκότητα, νάζι, τρόπους) όχι τον μπετατζή πουσταρά που έχει κάνει αποτρίχωση Μαλακία, και ταυτόχρονα, να διαθέτει εργαλείο κανονικό (όχι αλογίσιο) ώστε να εξερευνήσω και το παθητικό κομμάτι του εαυτού μου Χμμμ;, χωρίς φόβο και χωρίς πόνο.

Η Αλίσα με δέχτηκε με χαμόγελο και ένα ελαφρύ νεγκλιζέ στο διαμέρισμά της, τέρμα Πατησίων. Με χαλάρωσε με τα λόγια της, τη συζήτηση, τα χάδια της, τον τρόπο της. Δεν πίεσε για κάτι. Καταλάβαινε τι ήθελα (και πότε το ήθελα) και προσαρμοζόταν. Ναι, δεν είναι 25 χρονών, ούτε έχει κορμί φιδίσιο. Είναι ώριμη, χαλαρή, με στήθος κανονικό, κωλαράκι ακόμα σφιχτό και εργαλείο κανονικό (15ποντο;). Την 1η φορά, μου τον έγλειψε εξαίσια, της τον χάιδεψα μόνο και την πήρα ενεργητικά: το φχαριστήθηκα πολύ, μιας και ξέρει να δουλεύει το σφικτήρα της σα μέγγενη πάνω στον Οράτιο. Τη 2η φορά, της είπα ότι ήθελα να το κάνουμε 2 φορές, πρώτα εγώ και μετά εκείνη. Άρχισε με ωραία πίπα (με προφυλακτικό, θα ήθελα ελεύθερο, θα της το ζητήσω την επόμενη φορά), μετά δαχτυλάκι από πίσω με μαεστρία, παραλίγο να τη χύσω. Την πήρα πρώτα εγώ στα 4 και δεν κράτησα πολύ στη "μέγγενη". Μετά, με εγλειψε καλά, λίπανε πολύ καλά την πίσω είσοδό μου, και με πήρε γλυκά στα 4 χωρίς βιασύνες, και επιμένοντας σε παύσεις που βγάζουν πολλή κάβλα. Δεν πρόλαβε να χύσει εκείνη, γιατί έχυσα πάλι εγώ...

Θα την ξαναδώ σίγουρα: το 100άρικο είναι για τις δύο φορές, αλλά αν έχυνε θα πήγαινε 120 όπως κατάλαβα. Ίσως να πρέπει να το χαμηλώσει κάπως. Τη συστήνω για τους περιστασιακούς λάτρεις των τρανς που ψάχνουν, μια φορά στο τόσο, κάτι διαφορετικό από τα πιπίνι που γαμούμε εδώ. Σε υπηρεσίες, κλίνει προς τα ladyboys που γνώρισα στην Μπανγκόκ και στο Λονδίνο, εκείνα όμως είναι πιο φρέσκα ηλικιακά αλλά δεν μπορείς να μιλήσεις και καθόλου...Κεφάλι σε τοίχο!

Καπέλο στην Αλίσα ! και να γαμάτε - γαμιέστε καλά
Διάρκεια συνάντησης
1 ώρα
Κόστος συνάντησης
100
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Η κοπέλα ήταν
Ενεργοπαθητική
Φιλί
Χωρίς γλώσσα
Η κοπέλα έκανε πίπα
ΜΕ προφυλακτικό
Η κοπέλα δέχτηκε πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Έχυσε;
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Σεβαστός
97
Πόντοι:
1.061
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 xxxnnn, Greekraider, OUROBOROS και 8 άλλα μέλη

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
06 Αυγούστου, 2017
στην αρχη μας λες δεν ψαχνω τρανς με καυλι γιατι ειμαι ενεργητικος και πας να παρεις κολο και στο τελος σε ξεσκισε η θυλικη αλυσα.ωραιος.Κεφάλι σε τοίχο!ΜαλακίαΠροσκύνημα
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1