Λεπτομέρειες αξιολόγησης

9.9 2 10
Εκκρεμεί έγκριση
Transexual 17530
Γενική βαθμολογία

9.8
Εμφάνιση (πρόσωπο)

10.0
Εμφάνιση (σώμα)

10.0
Γενική συμπεριφορά

10.0
Επικοινωνία

10.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή

9.0
Σχέση αξίας/κόστους

10.0
Η συνάντηση έγινε στην Λευκωσία.
Την πήρα τηλέφωνο και μου απάντησε μια γλυκύτατη φωνούλα και κλείσαμε ραντεβόυ.
Πήγα στο σπίτι της και μόλις μου ανοίγει την πόρτα αντικρίζω απέναντι μου μια μουννάρα γύρω στο 1.70 λεπτή με πολύ θηλικιά εμφάνιση. Θέλω να αναφέρω περισσότερα για την εμφάνιση της επειδή είναι πραγματικά πάρα πολύ όμορφη, η φωτογραφίες της την αδικούν πάρα πολύ. Η Αννυ είναι πραγματικά πολύ θηλικιά, πανέμορφη. Εκτός από την πούτσα της δεν έχει τίποτα άλλο πάνω της που να δείχνει ότι είναι τρανς.
Τώρα στον αγώνα, άρχισα να της γλύφω τις βυζάρες της και η Αννυ έπαιζε το καυλί της. Στη συνέχεια πήρα την υπέροχη πούτσα της στο στόμα που πρέπει να είναι γύρω στους 16-17 πόντους. Αφού της τον έκανα πέτρα με έστησε στα 4, φόρησε καπότα και άρχησε να με πηδάει. Στην αρχή μπήκε σιγά σιγά μέσα μου για να μην με πονέσει και στην συνέχεια άρχισε να με καρφώνει δυνατα μαζί με λίγες σφαλιάρες και δαγκώματα στα αυτιά!! Μετά από αυτή την στάση, ξάπλωσε στο κρεβάτι όπου της πήρα ακόμα ένα τσιμπούκι. Η συνέχεια μας βρήκε ξαπλωμένο εμένα με τα πόδια μου στους ώμους της Αννυς και να με γαμάει δυνατά βλέπωντας το υπέροχο προσωπό της και της βυζάρες της. Στο τελος με γαμούσε και με μου τον έπαιζε όπου δεν άντεξα και έχυσα.
Θα την ξανασυναντήσω σίγουρα για να δοκιμάσω και τον παθητικό της ρόλο αφού μου είπε ότι έχει πολύ στενή τρυπούλα!
Την συστήνω σε όλους, το κορίτσι πραγματικά αξίζει πάρα πολύ. Ειναι η καλύτερη τρανς που πήγα στη ζωή μου
Διάρκεια συνάντησης
30 λεπτά
Κόστος συνάντησης
70
Πόλη συνάντησης
Λευκωσία
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Η κοπέλα ήταν
Ενεργητική
Φιλί
Χωρίς γλώσσα
Η κοπέλα δέχτηκε πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Έχυσε;
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Μέλος
1
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 paidaross, TZOYLI, fouxter και 8 άλλα μέλη

Σχόλια

3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
30 Απριλίου, 2017
Ωραία περιγραφή φίλε, συμβαδίζει με την πανέμορφη εμφάνιση της!
ΔΜ
Διαγραμμένο μέλος 171204
30 Απριλίου, 2017
πολύ καλη κριτικη
28 Φεβρουαρίου, 2018
Ωραιος
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3