Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.4 4 10
Γενική βαθμολογία
 
9.7
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
9.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
10.0
Γενική συμπεριφορά
 
9.0
Επικοινωνία
 
10.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
10.0
Ειναι νωρις το απογευμα.Ο λαγνος βρισκεται στην περιοχη του βαρδαρη σε καφετερια και εχει απογευματινες καυλες.Τι κανουμε σε αυτη την περιπτωση;;;;σηκωνουμε το τηλεφωνο και ψαχνουμε μωρο για να σβησουμε τις καυλες μας.Ανογω τον καταλογο με τις επαφες και παιρνω τηλεφωνο την μελινα-ιωαννα.
Απο την αλλη πλευρα της γραμμης ακουω μια χαρουμενη φωνη...ελα μωρακι μου λεει τι κανεις;;;;ειμαι στον βαρδαρη της λεω και ψαχνω παρεαΜεγάλο χαμόγελοΜεγάλο χαμόγελοΜεγάλο χαμόγελοΜου λεει ειμαι με την αννυ στο σπιτι και εχουμε παρεικατι σετ με εσωρουχα....δεν ερχεσαι να μας πεις την γνωμη σου;;;;;;;;;της λεω παραταω τον καφε και σε 5 λεπτα ερχομαι...σε περιμενουμε μου λεειΝαι!Ναι!
Φτανω στο σπιτι της ιωαννας και χτυπαω το κουδουνι και τι να δουν τα πρασινα ματια μου;;;Η αννυ να φορα ενα σετ κοκκινο με στριγκ και ζαρντιερες και η ιωαννα με αντιστοιχο μαυρο...και να υπαρχουν στο κρεβατι αλλα 2 σετ ενα λευκο και ενα μπλε σκουρο.
Η τραβεστολαγνια ψυχραιμια μου ειναι στα κοκκινα καθως τις βλεπω να κινουνται μεσα στο δωματιο....και η ιωαννα μου λεει...μωρακι με 120 ευρω μας παιρνεις παρτουζα...τι λες;;;;;;;;εισαι μεσα;;;ΓλώσσαΓλώσσαΓλώσσαΓλώσσαΓλώσσα Αν ειμαι μεσα;;;;;;;;;;της λεω....βγαζω κατευθειν τα λεφτα και προχωραμε στο παρασυνθημα.
Ξαπλωνω στο κρεβατι και αρχιζουν να με γδυνουν.Μολις εμφανιζεται το βαρυ οπλο πεφτουν με τα μουτρα....η αννυ να μου γλυφει τον πουτσο και η ιωαννα τα αρχιδια....εχω αρχισει να ανεβζω στροφες.
Σε κανα 2λεπτο σηκωνομαι και λεω στην ιωαννα να δωσει πιπα στην αννυ και εγω παω απο πισω της και αρχιζω να γλυφω την κωλοτρυπιδα τηςΓλώσσαΓλώσσαΓλώσσα και το εργο συνεχιζεταιΚουλΚουλΚουλλεω στην ιωαννα ξαπλωνω για να μου παρει πιπα η αννυ και εσυ πανε απο πισω της και παρτην στα τεσσερα.
Δεν καταλαβες μου λεει θα την γαμαω και εσυ δεν θα βλεπεις;σηκω μου λεει να βλεπεις.ΝτροπήΝτροπήΝτροπήΣπασίκλαςφοραει την καποτα εγω πιανω θεση απο απεναντι και παρακολουθω το ξεσκισμα της αννυς.φωνες σκαμπιλια στον κωλο βρισιμο στο φουλ και η αννυ να βογγα απο το βαρυ οπλο της ιωαννας.
Δεν αντεχω για πολυ ωρα στο θεαμα και βαζω τον πουτσο μου στο στομα της αννυς.
Δεν θυμαμαι για ποση ωρα γινονταν αυτο... και λεει η αννυ ωρα και εγω να γαμησω τον κωλο της ιωανναςΣπασίκλαςΣπασίκλαςαλλαγη ρολων με την αννυ να γαμαει τον κωλο της ιωαννας και εγω να δινω παιπα και τουμπαλιν.
Ιδρωτας να τρεχει απο το κορμι μου στο φουλ και λεω την αννυ ξαπλωσε ανασκελα.Αρχιζω να την γαμαω σε αυτη την σταση με τα ποδια να ειναι στους ομωυς μου και η ιωαννα γονατιστη να την πιπωνει.
Δεν αργησε να ερθει το τελος και η αννυ κανει ενα μεγαλοπρεπεστατο χυσιμο.
Η ιωαννα σε λιγα δευτερολεπτα χυνει και αυτη στο προσωπο της αννυς και εγω στα βυζια της ιωννας.
Με το ζορι σηκωνομαι και παω για μπανιο ...με το που βγαινω βλεπω την ιωαννα να εχει βαλει την πουτσα της στο στομα της αννυς και μου λεει...αν θελεις πληρωνεις εξτρα και εναν δευτερο γυροΣπασίκλαςΣπασίκλαςσκεφτομαι σκεφτομαι και εκεινη την ωρα χτυπα το γαμημενο το τηλεφωνο.Το σηκωνω και ακουω μια φωνη...αντε ρε λαγνε θα σε περιμενουμε πολυ ωρα ακομα;Κεφάλι σε τοίχο!Κεφάλι σε τοίχο!Κεφάλι σε τοίχο!ηταν η τσακαλοπαρεα..οποτε χαιρετησα τα μωρα και εφυγα. Αν δεν ηταν η ιωαννα δεν θα ειχα την παρτουζα οποτε καλα ας ειναι το μωρο.
Μπαινω στο ανσανσερ για να φυγω και μια σκεψη φερνει ενα χαμογελο που φωτιζει το πρωσωπο μου...
Λαγνε οσο μπορεις και το λεει η καρδια σου συνεχισε ετσι...καλα να περνατεΚαπέλοΚαπέλοΚαπέλο
Διάρκεια συνάντησης
1 ώρα
Κόστος συνάντησης
120
Πόλη συνάντησης
Θεσσαλονίκη
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Η κοπέλα ήταν
Ενεργοπαθητική
Φιλί
Χωρίς γλώσσα
Έχυσε;
Ναι
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Σπουδαίος
Εγγραφή:
6 Οκτ 2011
Μηνύματα:
Κριτικές:
25
Likes:
2.698
Πόντοι:
3.246
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 SheFucker, misterkauliaris69, gynemimetoafto και 24 άλλα μέλη

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
21 Νοεμβρίου, 2017
μουτρο εχεις παρει τετιο δυδημο μ αφυσες αλλαλο ΘυμόςΘυμόςΘυμός
20 Μαΐου, 2020
Φίλε, δεν ξέρω τι δουλειά κάνεις, αλλά έπρεπε να παίζεις στις τσόντες που γράφεις!!! Μαζί σου πήγα και στη κόλαση!!!
Κρίμα που έφυγες!!!! Αμαρτία.
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2