Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.7 10 10
Γενική βαθμολογία
 
9.7
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
10.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
9.0
Γενική συμπεριφορά
 
10.0
Επικοινωνία
 
10.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
9.0
Η Μαρκελα ειναι η καβλιαρα κοπελα της διπλανης πορτας το κοριτσι που βλεπεις στον δρομο και σε καβλωνει απιστευτα δεν ειναι η πλαστικη bimbo που φοβασαι μην την σπασεις ειναι μια κοπελα που σε προδιαθετει για τρελο γαμησι. Ειναι πραγματικα φτιαγμενη για γουστα και αυτο φενεται απο την πρωτη στιγμη, εντηπωσιακη αερατη και επικοινωνιακη ανοιγει ευκολα κουβεντουλα για καθε θεμα... δωσαμε ραντεβου σπιτι της ηπιαμε κρασακι και χαιδευτηκαμε πριν παμε στο κρεβατι! Αφου φτασαμε μισογδυμενου αρχισε μια απολαυστικη πιπα με προφιλακτικο ενω ταυτοχρονα επαιζει και απο πισω με μεγαλη μαεστρια.... καποια στιγμη μου εβαλε ενα τρελο κολοδακτυλο και με εστειλε στον ουρανο!
Η πιπα συνεχιστηκε μου εγλειψε πραγματικα παντου και λιγο πριν χυσω μου στηθηκε στα 4 και με προετρεψε να μπω μεσα! Ηταν τοσο σφικτη που δεν αντεξα και παρα πολυ ωρα αλλα ηταν απιστευτη ηταν σαν να γαμαω παρθενα για πρωτη φορα απο πισω.... εχυσα και ελιωσα διπλα της δεν ηθελα να βγω μεχρι να χαλαρωσω τελειως!
Επεσα διπλα της και χαλαρωσαμε για λιγο μαζι, αρχισε ο δευτερος γυρος αυτη την φορα στο κολαρακι μου δεν ειχε χυσει φυσικα και ηταν πραγματικα πετρα σκληρος σαν ατσαλι κατι πυο δυσκολα βλεπει κανεις σε τρανς, με χαλαρωσε απο πισω με λαδακι και παιχνιδι με τα δακτυλα και με ξανακαβλωσε τρελα.... ειχα πεθανει απο καβλα σε αυτη την φαση και δεν αντεχα αλλο, σχεδον την παρακαλουσα να με γαμησει, μπηκε χαλαρα ηρεμα και μπορω να πω παρολο το μεγεθος με μεγαλη ευκολια, ετσουξε λιγο και τραβηχητκα αλλα εμεινε μεσα για να χαλαρωσω παρολο που πηγα να τραβηχτω! σε λιγο αρχισε το κομπρεσερ, κουνιωταν δυνατα και δεν σταματουσε με τιποτα με ειχε στησει και ειχε τον απολυτο ελεγχο πραγματικα τον απολυτο ελεγχο και αυτο μου αρεσε ξανακαβλωσα και πηγα να τον παιξω αλλα δεν με αφησε επαιξε με τις ρωγες μου και με γαμουσε εντονα μεχρι που εχυσα ετσι απο πισω.... τον επαιξα για μερικα δευτερολεπτα μεχρι να αδειασω και αυτο ηταν.....

Το καλυτερο γαμησι που εχω κανει ποτε.....
Ημερομηνία συνάντησης
Νοεμβρίου 20, 2013
Διάρκεια συνάντησης
1 ώρα
Κόστος συνάντησης
80
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ακριβέστατες
Η κοπέλα ήταν
Ενεργοπαθητική
Φιλί
Χωρίς γλώσσα
Η κοπέλα έκανε πίπα
ΜΕ προφυλακτικό
Έχυσε;
Ναι
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
16 Δεκ 2008
Μηνύματα:
Κριτικές:
10
Likes:
50
Πόντοι:
606
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 megasnik, Ntiknik, TRAMAZING

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
15 Δεκεμβρίου, 2013
πως θα γινει να την συναντησω κ γω?
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1