Λεπτομέρειες αξιολόγησης

5.6 2 10
Γενική βαθμολογία
 
3.2
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
5.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
8.0
Γενική συμπεριφορά
 
1.0
Επικοινωνία
 
3.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
1.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
1.0
Κανόνισα και πλήρωσα ραντεβού για μια ώρα.Η αρχή της επαφής προβληματική.Τα σιδεράκια στα δοντια της ηταν προβλημα στο τσιμπουκι που μου εκανε.Αρχισα να τη γλύφω το πούτσο της που ειναι αλήθεια οτι είναι μεγάλος και χοντρός.Συνέχεια τραβιόταν γιατί όπως μου είπε με όσα άθλια αγγλικά γνώριζε την ενοχλούσαν τα γενιά μου.Αποφασισα να σταματήσω και να προχωρήσω σε ενεργητικό και παθητικό γαμήσι.Μου είπε οτι προφυλακτικά δεν είχε και άρχισε να ψάχνει μήπως βρει.Μετα το ξενερωμα μου αποχώρησα,οσο για την επιστροφή των μισών χρημάτων που ζήτησα ούτε κουβέντα.Επικοινωνια μηδέν συμπεριφορά μηδέν επαγγελματισμός ανύπαρκτος.
Ημερομηνία συνάντησης
Ιουνίου 10, 2013
Διάρκεια συνάντησης
1 ώρα
Κόστος συνάντησης
100
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Η κοπέλα ήταν
Ενεργοπαθητική
Φιλί
Χωρίς γλώσσα
Η κοπέλα έκανε πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Η κοπέλα δέχτηκε πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Έχυσε;
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Με τίποτα!
Νέο Μέλος
Εγγραφή:
27 Σεπ 2013
Μηνύματα:
Κριτικές:
2
Likes:
0
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
29 Σεπτεμβρίου, 2013
Συνηθως δεν σχολιαζω, αλλα να ρωτησω κατι: Τι βρισκεται στα γενια δεν μπορω να καταλαβω? δηλαδη πιστευετε οτι ειστε σεξυ ή αρρενωποι ή μοιαζετε με μαφιοζουσ ή ολεσ οι γκομενεσ χυνουν για παρτυ σασ? καλα ρε πουστη μου δεν μπορειτε να καταλαβετε οτι μονο κατι ανωμαλεσ αρεσουνε τα γενια. Ανθρωποι δεν μπορειτε να γινετε? Δεν γινεστε πιο ανδρες με γενια. Απλα ουτε να γαμισετε δεν μπορειετε με γενια. Σας σιχαινονται οι γκομενες. Και καντε και κανα μπανιο οταν πηγαινετε στις πουτανεσ, για να μην μιλατε συνεχεια για φολες...
03 Οκτωβρίου, 2013
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Όταν μιλάω για γένια μιλάω για αξύριστος 3 ημερών το πολύ.Οσο για το μπάνιο ........σου λέω απλώς οτι κανω τόσες φορές μπάνιο και φροντιζω τόσο την εμφάνιση μου που αυτό που φαντάζεσαι απλά δε παίζει.Η συγκεκριμένη ειναι φόλα γιατί απλά δεν είναι επαγγελματίας.
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2