Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.7 3 10
Transexual
42042
Γενική βαθμολογία
9.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)
8.0
Εμφάνιση (σώμα)
9.0
Γενική συμπεριφορά
10.0
Επικοινωνία
10.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
9.0
Εύκολο κλησιμο ραντεβού και σε 15 λεπτά ήμουν στο διαμέρισμα της στο Φάληρο. Ωραία κοπέλα σχεδόν ίδια με τις φωτό στην αγγελία . Περνάω στο δωμάτιο και πληρώνω για μισή ώρα + χυσιμο + golden shower. Γδυνόμαστε και πάμε για μπάνιο και μόλις χαϊδευόμαστε στο μπάνιο αρχίζει να φαίνεται το μέγεθος του θηρίου που έχει στα σκέλια της . Χλώμιασα λίγο γιατί είδα πως θα ζοριστούμε να το πάρουμε. Με γονατίζει μέσα το μπάνιο και αρχίζει να με πνίγει με τα deep throat’s σε φάση να έχω δακρύσει και να αναγουλιαζω από το τόσο που με ζόρισε . Κάνουμε μια παύση στο ντουζ και ξεκινα να με λούζει με την χρυσή της βροχή παντού . Κάνουμε ντουζακι να καθαρίστουμε και βουρ για το κρεβάτι του πόνου . Στηνόμαστε 69 να περιποιηθούμε ο ένας τον άλλον και μόλις ήταν έτοιμη (που μακάρι να μην ήταν με αυτό το θυριο ) βάζει προφυλακτικό βάζει και λιπαντικό και ξεκινάει. Την ζήτησα να το πάει μαλακα γιατί είχα καιρό να τον φάω και το σεβάστηκε . Λίγο μέσα λίγο έξω και σιγά σιγά ξεκίνησε να με γαμαει ιεραποστολικά όπου σε μια φάση την σταματάω και της λέω να μην το βάζει πιο μέσα γιατί δεν το αντέχω και μου λέει μωρό μου το μισό έχω μόνο μέσα . Εκεί κοίταξα και είδα ότι έλεγε αλήθεια και απογοητεύτηκα λέω θεέ μου πως θα το πάρω όλο αυτό . Παρόλα αυτά σιγά σιγά με υπομονή και λιπαντικό με άνοιξε και ξεκίνησε να το βάζει όλο με εμένα να ουρλιάζω από πόνο και καβλα μαζί με τελειωτικό χτύπημα να με στήνει στα 4 και να με οργώνει με το ανακόντα της . Μιλάμε με όργωσε . Τέλος με βάζει να γονατίσω και με χύνει στο πρόσωπο ( μέτρια ποσότητα) και μετά έχυσα εγώ στα βυζια της . Ηταν καλή εμπειρία .
Ημερομηνία συνάντησης
Απριλίου 24, 2025
Διάρκεια συνάντησης
1μιση ώρα
Κόστος συνάντησης
250
Πόλη συνάντησης
Θεσσαλονίκη
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Η κοπέλα ήταν
Ενεργητική
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Η κοπέλα έκανε πίπα
ΜΕ προφυλακτικό
Η κοπέλα δέχτηκε πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Έχυσε;
Ναι
Θα την ξανασυναντούσες;
Ίσως
Σχόλια
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
26 Απριλίου, 2025
καλούτσικη εμπειρία με τέτοια βαθμολογία που της έβαλες ; Επικοινωνεί το κάτω με το πάνω κεφάλι ; Ασε μην απαντήσεις ... ξέρω από μένα , δεν επικοινωνεί (λολολλλοοοολ)

Giorgio XXX
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1