Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.7 7 10
Γενική βαθμολογία
 
3.3
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
4.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
4.0
Γενική συμπεριφορά
 
3.0
Επικοινωνία
 
3.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
3.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
3.0
Τ Ρ Α Γ Ω Δ Ι Α.......Μ Α Κ Ρ ΙΑ
Παρακολουθω πολυ καιρο το σαιτ και ειπα να κανω και γω επιτελους λαγαριασμο. Αφορμη να κανω τωρα λογαριασμο ηταν η συναντηση μου με την συγκεκριμενη κοπελα και να βοηθησω κοσμο να μην την πατησει σαν και μενα.Λοιπον το ραντεβου ηταν στις 18 00 το απογευμα που σημαινει ουτε πρωι ουτε και βραδυ καλη ωρα δηλαδη να ειναι ξεκουραστη η κοπελα.Μπηκα μεσα με ρωτησε ποση ωρα θελω και ενω ειχα καυλες (Στο παθητικο ρολο εγω) και ηθελα μια ωρα κατι με κρατησε και της ειπα μιση ωρα οποτε τις δινω εκατο ευρω και αμεσως παω για μπανακι.Αυτη μολις ειχε βγει απο το μπανιο και ηταν και λουσμενη.Αφου βγαινω απο το μπανιο και παω στο κρεβατι αρχιζουν τα δυσκολα.
Παμε στο κρεβατι και με βαζει να τις παρω πιπα σε πεσμενη τελειως πουτσα.Αρχιζω λοιπον να ρουφαω και να ρουφαω και να ρουφαω 5 -10 -15 λεπτα αυτη να μου λεει πιαστον ετσι πιαστον αλλιως (με νοηματα γιατι απο αγγλικα σχεδον τιποτα) αλλα τιποτα ψωφιο φιδακι το πουλι της (Απο εμφανιση ειμαι ωραιος με καλο σωμα και προσωπο κατα κοινη ομολογια) Σε καποια φαση της λεω μηπως εισαι κουρασμενη να το αφησουμε καλυτερα αι ερχομαι αυριο (Σιγα μην ξανα πηγαινα) οχι μου λεει ειμαι μια χαρα παρε μου πιπα αντε ξανα στη πιπα αλλα τιποτα το πουλακι ουτε τσιου ουτε τιποτα,μετα με στηνει στα 4 να με βλεπει απο πισω και τον επαιζε μπας και αναστηθει το πουλι αλλα τιποτα,παλι με βαζει να τις παρω πιπα αλλα παλι τιποτα την ξανα λεω κοιτα να δεις καταλαβαινω μπορει να εισαι κουρασμενη (με προσπαθεια να καταλαβει γιατι απο αγγλικα ειπαμε πολυ χαλια) ας το αφησουμε γαι αυριο αυτη τιποτα παλι τα ιδια.Να σας μην κουραζω αλλο αφου ταλαιπωρηθηκαμε 20 λεπτα με μιση ωρα περιπου σηκωνομαι της λεω θα φυγω δε γινεται και μου λεει οκ.Για καλη μου τυχη τα 2 πενηταρικα τα ειχε αφησει σε ενα επιπλο μπρστα στο κρεβατι οποτε καθως ντυνομαι τα παιρνω και τα βαζω στη τζεπη μου με βλεπει και αρχιζει να λεει oh no no no και παρε τα μισα μονο και με νοηματα να μου κανει εκανες πιπα ποση ωρα ασε μου τα μισα και της λεω οχι δεν εηρθα εδω για πιπα γι αλλο ηρθα αυτη να επιμενει αλλα στο τελος σταματησε,Της λεω ολα καλα θα ερθω συριο πρωι να εισαι ξεκουραστη μην ανυσηχεις.Και φυσικα δεν προκειτε να ξανα πηγαινα..Επισεις στο διπλανο δωματιο ηταν η glenda.Οποτε πηρα τα χρηματα μου και εφυγα απο αυτη την τραγωδια.
Ημερομηνία συνάντησης
Φεβρουαρίου 04, 2024
Διάρκεια συνάντησης
30 λεπτά
Κόστος συνάντησης
100
Πόλη συνάντησης
Θεσσαλονίκη
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Η κοπέλα ήταν
Ενεργητική
Φιλί
Όχι
Η κοπέλα δέχτηκε πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Έχυσε;
Όχι
Θα την ξανασυναντούσες;
Με τίποτα!
Νέο Μέλος
Εγγραφή:
7 Φεβ 2024
Μηνύματα:
Κριτικές:
1
Likes:
14
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 6 review reaction 1 Moreno, Benreilly, Katz και 3 άλλα μέλη

Σχόλια

7 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 7
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
08 Φεβρουαρίου, 2024
Μπράβο, ρε μάγκα! Θέλει πολύ θάρρος, αυτό που έκανες με τα χρήματα. Έτσι πρέπει να ξηγιούνται όλοι οι πελάτες, είτε είναι straight, bi ή gay, όταν τους κοροϊδεύουν οι κάθε λογής επαγγελματίες, οι οποίοι δεν τηρούν τις προσυμφωνημένες υπηρεσίες.
review reaction 1 Benreilly, Katz, diamantino και 1 ακόμα μέλος
08 Φεβρουαρίου, 2024
Αυτα διαβαζω και ππου να ξαναπαω συν τα 110 χλμ που πρε[ει να ταξιδεψω για Αθην α.Ημουν στο Πουκετ 2 μηνες και ερχονταν στο σωματιο για 1.500 μπατ για 2 ωρες δηλαδη για 40 ευρω ,εγω μονο ενεργητικος , και δεν με νοιαζει που εχουν μικρες πουτσες ,για παθητικους δυσκολο εκει σε μεγαλο σχετικα μεγεθος
review reaction 2 BisexualWannabe
09 Φεβρουαρίου, 2024
@diamantino

Ό,τι στερούνται σε μέγεθος, το αναπληρώνουν σε πάθος και συμμετοχή. Μου είχαν τύχει κάποιες που έχυναν *ποτάμια*. Είχα μείνει μαλάκας. Θυμάμαι περιπτώσεις να τους λέω "μην ξαναχύσεις" και με έγραφαν κανονικά. Τον έπαιζαν επιτόπου και ξανάχυναν. Και οι γυναίκες τα ίδια. Άλλος κόσμος.
review reaction 1 Benreilly, diamantino
09 Φεβρουαρίου, 2024
Εμένα μου έκανε άλλο χουνέρι, όπου πήγα στο ραντεβού στην ώρα μου, και μου λέει δεν μπορώ τώρα, έλα σε μισή ώρα.
Της λέω γεια, δεν μπορώ, πήγε να μου κάνει παζάρια έλα σε 15 λεπτά και κάτι τέτοια, αλλά προφανώς δεν.
review reaction 4 BisexualWannabe
11 Φεβρουαρίου, 2024
09 Φεβρουαρίου, 2024
@diamantino

Ό,τι στερούνται σε μέγεθος, το αναπληρώνουν σε πάθος και συμμετοχή. Μου είχαν τύχει κάποιες που έχυναν *ποτάμια*. Είχα μείνει μαλάκας. Θυμάμαι περιπτώσεις να τους λέω "μην ξαναχύσεις" και με έγραφαν κανονικά. Τον έπαιζαν επιτόπου και ξανάχυναν. Και οι γυναίκες τα ίδια. Άλλος κόσμος.
ακριβως εχω δυο που τις ξερω απο παλια που μου τα καταπινουν και μαλιστα τρωω γλυκα και ανανα για να εχουνμ πιο ωραια γευση , οπως μεμ εμαθαν αυτες ,δενξερω αν επιτρεπεται να βαλω φωτογραφιες ,ισως πρεπει να καλυψω τα προσωπα νομιζω ,φοβερη αισθηση οντως αλλος κοσμος
review reaction 2 review reaction 1 Benreilly, Daeva2
13 Φεβρουαρίου, 2024
@ diamantino

Πόσταρε ρε, τι φοβάσαι; Μην παρεξηγηθούν από την Ταϊλάνδη; Φτιάξε μας.
review reaction 1 Benreilly
22 Απριλίου, 2024
Μπραβο φιλε, δεν θα μπορουσα να γραψω η να αφαιρεσω τιποτα σε οσα εξιστορεις. Και τις δυο φορες που πηγα (σε διαστημα 6 μηνων, η πιο προσφατη ηταν πριν 3 μερες..) εζησα σε καθε λεπτομερεια αυτο που περιγραφεις οπως ακριβως τα λες. Τριτη φορα, δεν θα υπαρξει μετα το προχθεσινο φιασκο. Η παιρνει ορμονες η παιρνει ασπρη σκονη που ως γνωστον σκοτωνει την στυση. Μακριααααα!!!!!!
7 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 7