Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.0 12 10
Γενική βαθμολογία
 
5.5
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
7.0
Γενική συμπεριφορά
 
6.0
Επικοινωνία
 
4.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
5.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
4.0
Μιλαγαμε καιρο μεσω ινστα και γενικα ειναι οκ τυπακι. Στην αρχη ηταν να τη παρω outcall αλλα παλι καλα μου εκοψε και πηγα εγω.
Χωρος στο παγκρατι ευκολο να το βρεις σε ενα πολυ τακτοποιημενο και καθαρο διαμερισμα.
Η κοπελα πεντακαθαρη.
Παμε στα ενδοτερα. Με ξεκιναει με ενα πολυ αγριο φασωμα, η γλωσσα εφτασε λαρυγγι και λεω εδω ειμαστε. Αρχιζουμε και πιανομαστε κλπ και της λεω παρε μου πιπα. Εκει μου κανει νοημα να μην φωναζω. Εντωμεταξυ το ειπα σε νορμαλ ενταση αλλα μου ειπε οτι εχει γειτονες που ακουνε. Γενικα ολη συνεννοηση εγινε στα 2 ντεσιμπελ με αποτελεσμα να μην ακουω τπτ και να μην καταλαβαινομαστε. Η πιπα της τωρα κρατησε 10 δευτερολεπτα με το ρολοι. Γενικα ηθελε να ειναι εντελως ενεργητικη κατι που δεν με χαλαγε 100% αλλα ηθελα να την γαμησω. Οταν την εστησα παιζει να τη γαμησα 2 λεπτα και μετα ηθελε αυτη. Γενικα μου εδωσε την εντυπωση οτι βαριεται φουλ παθητικα. Στο ενεργητικο της βεβαια και εκει ηταν λιγο βαρετα. Εκανε δυο τρεις και μετα ηθελε φασωμα παλι. Τεσπα εν ολιγης περασε ετσι κανα 40λεπτο μαξ.
Οταν εφυγα ηταν σαν να μην ειχα παει ποτε, δηλαδη δεν θα μου μεινει κατι απο αυτη τη συναντηση. Σιγουρα πολυ δυσκολα να ξαναεπισκεφτω βραζιλιανες εκτος αν μου αρεσει υπερβολικα πολυ.
Κριμα παντως γιατι ειναι μουναρα και ωραιο τυπακι αλλα τι να το κανεις αν το κυριως γευμα ειναι χλιαρο.
Διάρκεια συνάντησης
1 ώρα
Κόστος συνάντησης
250
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Η κοπέλα ήταν
Ενεργοπαθητική
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Η κοπέλα έκανε πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Η κοπέλα δέχτηκε πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Έχυσε;
Ναι
Θα την ξανασυναντούσες;
Όχι
Μέλος
Εγγραφή:
12 Αυγ 2016
Μηνύματα:
Κριτικές:
4
Likes:
352
Πόντοι:
21
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 TOMCRUISE, OUROBOROS, lycienr και 1 ακόμα μέλος

Σχόλια

3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
07 Νοεμβρίου, 2023
Ρε φίλε τράβα στην Cammy να βρείς την υγειά σου ! Όμορφη ,χαρωπή ,καυλιάρα γαμιέται και γαμάει ...η κωλάρα της μιλάμε θεϊκή για κάρφωμα ! (και οικονομική -μία ώρα 250 ; ΓΟΥΑΤ ΔΕ ΦΑΚ που λένε και στο χωριό μου.
review reaction 1 Arxiereas Tragomorfos
07 Νοεμβρίου, 2023
Ναι την Cammy τη σκεφτομουν καιρο αλλα επειδη μιλαγα με τη Ταυλα ειπα γιατι οχι. Δεν κλαιω τα λεφτα αλλα ηταν χασιμο χρονου. μλκια
review reaction 1 Moreno
12 Νοεμβρίου, 2023
Φιλε, αν ειχες διαβασει την τελευταια κριτικη για την εν λογω, ισως και να ειχες γλυτωσει το χασιμο χρονου. Γιατι οσα γραφεις, ακριβως τα ιδια ειχα γραψει κι εγω. Δεν πειραζει, εμαθες κι εσυ. Αυτη κατι τρεχει με την υστερια που εχει με τον υποτιθεμενο θορυβο κλπ. Και στη Ρηγιλης που την ειχα δει τον Ιουνιο, τα ιδια εκανε. Και σε αλλη κριτικη που εχω διαβασει, τα ιδια εκανε. Δεν καταλαβαινω τον λογο που ζητα να λειτουργει σε εκκλησιαστικη ησυχια αλλα κατι υποψιαζομαι …
Κοντολογις, ναι, γουειστ οφ ταιμ και μυστηρια …
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3