Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.7 7 10
Γενική βαθμολογία
 
7.0
Εμφάνιση (πρόσωπο)
 
7.0
Εμφάνιση (σώμα)
 
7.0
Γενική συμπεριφορά
 
7.0
Επικοινωνία
 
7.0
Διάθεση στο σεξ/συμμετοχή
 
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Περιπλανώμενος ένα αυγουστιάτικο βράδυ στην ημιέρημη πρωτεύουσα, η επιθυμία να βρεθώ με ένα τρανς κορίτσι ήταν δυνατή και όρισε τον δρόμο μου. Είδα τις φωτο της Nayara στο ts-dating και με κέρδισαν. Μερικά μηνύματα στο WhatsApp μετά και το ραντεβού είχε κλείσει. Χώρος στον Νέο Κόσμο, ένα όμορφο διακριτικό διαμέρισμα. Πρόσβαση πολύ εύκολη, πάρκινγκ το ίδιο τέτοια εποχή.

Η Nayara άνοιξε με ένα μαύρο νεγκλιζέ, χαμογελαστή και με εμφάνιση πολύ κοντά στις φωτό. Είναι ψηλή, με αρμονικές καμπύλες στο κορμί της, πολύ ωραία μεγάλα και εκφραστικά μάτια και γλυκήτατο πρόσωπο. Αναγκαίο μπανάκι λόγω ζέστης ώστε να είμαι και εγώ φρέκσος, νομίζω και εκείνη είχε κάνει μπάνιο ακριβώς πριν την συνάντηση. Καθαρή με λευκό, απαλό δέρμα όπως στις φωτό. Τα αγγλικά της σίγουρα χρειάζονται λίγη βελτίωση αλλά συννενοηθήκαμε μια χαρά.

Η κοπέλα είναι ορεξάτη και για τους δύο ρόλους και μαζί είμασταν σε ρυθμούς GFE σε όλη την διάρκεια, ρομαντικά και χαλαρά. Ωραία πίπα άνευ χεριών και deepthroat, φιλιά και προκαταρκτικά. Ξεκινήσαμε με εκείνη ενεργητική αλλά ως πολύ πρωτάρης παθητικός δεν άντεξα πολύ στο μεγάλο και παχύ εργαλείο της οπότε γυρίσαμε με εκείνη παθητική. Δύο στάσεις, doggy και ιεραποστολικό. Πολύ ερεθιστικό το σκηνικό στο ιεραποστολικό με εκείνη να παίζει και να τελειώνει μαζί μου (δεν το είχαμε συμφωνήσει, ίσως με συμπάθησε, ίσως βοήθησε το ότι ήμουν λογικά ο τελευταίος επισκέπτης της βραδιάς μιας και ήδη ήταν αρκετά αργά).

Προτείνεται για ενεργητικούς και παθητικούς αμφότερους. Πολύ καλή συμπεριφορά, δυνατά (για τα δικά μου δεδομένα πολύ μεγάλα) προσόντα. Από ότι κατάλαβα και όπως γράφει και ο φίλος σε παλαιότερη κριτική, θέλει να μείνει Ελλάδα και της αρέσουν οι Έλληνες. Με την επιστροφή απ'τις παραλίες σχεδιάζω επαναληπτική. Καλό υπόλοιπο διακοπών σε όλους!

ΥΓ Έχει ένα μικρό τατουάζ κουκουβάγιας όπως φαίνεται και στις φωτό, στα πορτογαλικά η κουκουβάγια λέγεται coruja, εξ΄ου και ο τίτλος!
Ημερομηνία συνάντησης
Αυγούστου 12, 2023
Διάρκεια συνάντησης
1 ώρα
Κόστος συνάντησης
150
Πόλη συνάντησης
Αθήνα
Οι φωτογραφίες σε σχέση με την κοπέλα ήταν:
Ελαφρώς επεξεργασμένες αλλά ακριβείς
Η κοπέλα ήταν
Ενεργοπαθητική
Φιλί
Βαθύ με γλώσσα
Η κοπέλα έκανε πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Η κοπέλα δέχτηκε πίπα
Χωρίς προφυλακτικό
Έχυσε;
Ναι
Θα την ξανασυναντούσες;
Σίγουρα!
Διαγραμμένο μέλος 156582
Μέλος
Εγγραφή:
12 Απρ 2015
Μηνύματα:
Κριτικές:
2
Likes:
268
Πόντοι:
20
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Benreilly, Pegging Slave, BULLO(1) και 5 άλλα μέλη

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού