Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.6 82 10
Swingers Clubs 377110
Γενική Εντύπωση
 
10.0
Καλησπέρα μετά από πολύ καιρό που είχαμε να τα πούμε. Κάτι οι υποχρεώσεις κάτι οι έρωτες κάτι τα μπάνια του καλοκαιριού ο καιρός πέρασε και χαμπάρι δεν πήραμε.
Είπαμε να πάμε με την Τ για ένα ποτάκι πάλι στα παλιά όμορφα λημέρια να δούμε τους φίλους μας να δούμε τις νέες αλλαγές του χώρου να δούμε και να ζήσουμε πάλι την εμπειρία μας.
Η Τ όπως πάντα με ένα σεξι δερμάτινο παντελόνι να γοβιτσα καβλιαρικη και ένα κοντό μπλουζάκι ανέβασε την διάθεση για παιχνίδι όπως πάντα.
Φτάσαμε στο μαγαζί γύρω στις 1.30 τα σφηνάκια είχαν κεράστει μιας και η μέρα Παρασκευή ήταν η μέρα του easy meet όπου τα ζευγάρια γνωρίζονται.
Ήταν περίπου στα 25 με 30 ζευγάρια εκείνη την ώρα. Διάφορες ηλικιες όπως πάντα και για όλα τα γούστα. Με το που μπήκαμε καθίσαμε δίπλα σε ένα πολύ ωραίο ζευγάρι τον Γ Και την Τ. Αφού μιλήσαμε λιγάκι και φάνηκε ότι ήθελαν να παίξουμε έπιασαν κουβέντα με κάποιο άλλο ζευγαρι και κόλλησαν εκεί.
Εμείς βέβαια σιγά μην σκάσουμε.
Ανεβήκαμε επάνω για παιχνίδι.ενα νέο glory hall προστέθηκε δίπλα στο γραφειακι της καθαρίστρια και δεν είδα κάποια άλλη αλλαγή.
Η ατμόσφαιρα με τα ζευγάρια κατά τις 2 να παίζουν φουλ επάνω θύμιζε κάθε άλλο την ωραία ατμόσφαιρα του 2+2.
Ένα ζευγάρι νεα παιδιά κοντά στις ηλικίες μας 38Γ και 34Α χαιδευοταν στον διάδρομο. Καθίσαμε δίπλα τους και χωρίς καν να μιλήσουμε όλα έγιναν αυτόματα. Τα πρώτα φιλιά έπεσαν και τα χούφτωμα τα και οι πρώτες λέξεις ήταν να πάμε κάτω δίπλα από τον dj γιατί επανω ήταν όλα τα δωμάτια φουλ παιχνίδι.
Φτάσαμε κάτω τα κορίτσια ξεκίνησαν ένα ωραίο λεσβιακο παιχνίδι και δεν αργήσαμε να μπούμε και εμεις μέσα σε αυτό. Ένα 30' πέρασε με πολύ ωραίες ανταλλαγές και πολύ γλύψιμο.η χημεία ήταν πολύ καλή και η ανταλλαγή έγινε με πολυ εύκολα.
Μετά βγήκαμε για ένα ποτάκι και το ζευγάρι που καθίσαμε στην αρχή μας είχαν χάσει. Όταν μας είδαν και ανεβήκαμε ακολούθησαν και τελικά χωρίς να πάρουμε και πολύ ανάσα ξεκινήσαμε ένα δεύτερο παιχνίδι επάνω μέσα μεσα δεξιά. Από την αρχή ξεκαθάρισαν ότι κάνουμε τα πάντα εκτός από φουλ ανταλλαγή (διείσδυση).
Το παιχνίδι πάλι ξεκίνησε με τα κορίτσια αλλά για πολύ λίγο αυτή την φορά γιατί η κοπέλα ήθελε πολύ να παίξει και μαζί μου αλλά και ο άλλος με την Τ. Άρα ενώ τα γλυψιματα τα δάκτυλα και η πιπα πήγενε φουλ κάποια στιγμή έγινε και το μοιραίο.
Η κοπέλα σε στάση 69 με την Τ και με εμένα να βάζω δάκτυλα από πίσω φουλ είχε τρελαθεί στην καυλα. Γύρισε και με κοίταξε τόσο περίεργα σαν να με ήθελε να την ξεσκίσω με την πουτσα μου που λίγο πριν είχε καυλωσες πολύ με το τέλειο γλύψιμο της. Κατευθείαν βάζω προφυλακτικό και της λέω θέλω να σε ξεσκίσω έτσι που έχει γίνει το παιχνίδι.
Αυτή με μια ερώτηση στον δικό της για τα τυπικά πήρε το οκ και ξεκίνησε ένα σκίσιμο στα 4 που ήταν με την Τ να την γλύφει από κάτω και εμένα να την γαμαω στα 4 όσο πιο δυνατά μπορούσα.
Δεν άργησε να έρθει το τέλος μου μετά από 10 λεπτα περίπου γιατί η ο κωλο της και η στάση ήταν πολύ καυλα για να αντέξω περισσότερο. Το καλό είναι ότι το ευχαριστηθηκαμε όλοι και ανταλλάξαμε τηλέφωνο και με τα 2 ζευγάρια άρα θα έχει και συνέχεια.
Αυτά είχε η βραδιά μετά από πολύ καιρό και σίγουρα σύντομα θα το ξαναεπισκεφτουμε γιατί μείναμε ευχαριστημένοι από την ποιότητα και τον κόσμο. Επίσης ένα άλλο που παρατηρησα ήταν η αλλαγή της μουσικής που αρκετές φορές ξεσήκωσε τον κόσμο να χωρέσει πριν το γαμησι.
Πρόσβαση
Εύκολη
Parking
Άνετο και διακριτικό
Τιμή Εισόδου
20
Η είσοδος επιτρέπεται
Μόνο σε ζευγάρια
Η τιμή περιλαμβάνει
Ποτό
thomas115656
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
24 Δεκ 2011
Μηνύματα:
Κριτικές:
31
Likes:
690
Πόντοι:
996
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 geny24, Cialis, kon3737 και 3 άλλα μέλη

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
13 Οκτωβρίου, 2019
Τόμας αν ζούσες άλλη εποχή,και έγραφες με τόση πορφυρια και λεπτομέρια την κριτική σου για μια τέτοια εμπειρία θα επερνες καλά λευτα,να σε καλά παντος να μας χαρίζεις τέτοιες στιγμές να χύνουμε και εμείς οι φτωχοί,που δεν έχουμε την δυνατότητα να πάμε εκει,η γιατί δεν έχουμε παρτενέρ η χρηματα να πάμε έστω με μια παρτενέρ επί πληρωμή
JF
John Fatseas
27 Ιουλίου, 2021
Η πραγματικότητα είναι πως βλέπεις καταστάσεις μπροστά σου όπου δεν φαντάζεσαι, απλά θεωρώ ότι τα ζευγάρια ιδιαίτερα δεν πρέπει να είναι απλά θεατές...
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2