Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.6 82 10
Swingers Clubs 376991
Γενική Εντύπωση
 
10.0
Μια μέρα σαν single σε swinger club.

Μετά από πολύ καιρό στον χώρο αποφάσισα να πάω και εγώ μια μέρα Πέμπτη ή Κυριακή και να ζήσω την εμπειρία σαν single άντρας.κατι μου έλεγε ότι όλα θα είναι διαφορετικά χωρίς την Τ δίπλα μου και δεν είχα άδικο.
Έφτασα στο μαγαζί γύρω στις 23.30 ημέρα Πέμπτη καθώς ήξερα ότι αυτές τις μέρες λόγο εργάσιμη της επόμενης τα ζευγάρια πάνε νωρίς.
Άφιξη στο μαγαζί αντίτιμο 80€ με 2 ποτάκια και πολύ άγχος χωρίς να καταλαβαίνω γιατί.
Μπήκα και κάθισα στο μπαρ κάτω από το κλουβί γωνία.στο μαγαζί εκείνη την ώρα ήταν περίπου 10 ζευγάρια και 2 άντρες μόνους .μπλα μπλα για λίγο με την κοπέλα στο μπαρ και σε λιγάκι τσουπ γυναίκα γύρω στα 40 εμφανίσιμη κοντουλα λίγο, τούμπανακι σκάει μόνη της. Όπα εδώ είμαστε λέω.
Για καλή μου τύχη γνώριζε την κοπέλα στο μπαρ και ήρθε και κάθισε δίπλα μου.
Μας σύστησε αλλά για να μην μένω εδώ δεν έχει νόημα γνωριμία ποτάκι και δεν είχε όρεξη αυτή την εβδομάδα για παιχνίδι.αρα η ώρα πήγε με αυτά και με εκείνα 1 και έφυγε αυτή όπως και το μαγαζί άδειασε σε χρόνο μηδέν.
Αλλά όχι για έξω αλλά για επάνω όλοι.
Αφού χαιρέτησα την κοπέλα που μου κράτησε παρέα αλλά και μου έφυγε και το άγχος ανέβηκα επάνω να δω τι παίζει.
Το παιχνίδι αν εξαιρέσεις ένα ζευγάρι που ήταν στο μεγάλο δωμάτιο με το μεγάλο κρεβάτι καθώς άλλαξε διαρρύθμιση και έγινε όπως παλιά και έπαιζε μόνο του όλοι οι άλλοι ήταν στο βάθος.αριστερα καμπίνα 2 ζευγάρια με λίγο ανοιχτή την πόρτα είχαν κάνει ανταλλαγή με τον ένα τύπο να πηδαει την γυναίκα του άλλου και την άλλη κοπέλα στα γόνατα να ρουφάει με μανία ένα καυλιαρη πιτσιρικά.
Δεξιά στο βάθος αλλά 2 ζευγάρια στα καναπεδάκια νέα όπου με το πρώτο άγγιγμα χάδι στην κοπέλα έδειξε ότι δεν θέλει παρέα και δίπλα ένας τύπος 45 με την μιλφ γυναίκα του να του περνάει πιπα όρθιος και να χαζεύουν το θέαμα.
Τον κοίταξα με ωραίο βλέμμα σαν να του λέω τι ωραία που περνάς και μου λέει"τι κάνεις φίλε?μόνος?" του λέω ναι μόνος σήμερα για ποτάκι και ότι κάτσει. Και μου λέει "αν έχεις καυλες κάτσε εδώ μαζί μας" τον βγάζω έξω καθώς ήμουν καυλωμενος δίπλα του και η κυρία του με ένα βλέμμα προς τα επάνω ζύγισε και δεν έχασε ευκαιρία να τους βάλει και τους 2 στο στόμα της.
Μετά από λίγο σηκώθηκε και μου λέει πάμε σε καμπίνα. Και έτσι έγινε.
Πήγαμε και την πήραμε και οι 2 μαζί σε διάφορες στάσεις με την γκόμενά να το απολαμβάνει και να κοιτάει τον άντρα στα μάτια σαν να του λέει το δώρο μου έκανες. Αυτό και μόνο σαν ιδέα με καυλωνε ποιο πολύ και δεν την άφησα να πάρει ανάσα από το πολύ σεξ μέχρι που μετά από κανένα 20 λεπτό ήρθε το τέλος και τον δύο μας με την κυρία να τα περνάει στο στόμα και στο πρόσωπο.
Μετά βγήκα έξω και πήγα στο βάθος όπου 2 ζευγάρια γύρω στα 38 με 40+ οι άντρες ήταν μέσα στις κουρτίνες. 1 κοπέλα ξάπλα ανάσκελα με τον δικό της να την γλύφει από κάτω και έναν τύπο με μια κοπέλα να της γλύφουν τα βυζια. Η γκόμενά ήταν σχεδόν με κλειστά τα μάτια και το απολάμβανε και από τις 2 πλευρές.
Με το που με βλέπει η κοπέλα αυτή που έγλυφε την άλλη σηκώθηκε και ήρθε προς το μέρος μου και αρχίσαμε τα χάδια. Μια βαθιά πιπα από μέρους της και όταν σηκώθηκε μετά από λίγο εγώ ήθελα να την γαμησω. Αλλά μου λέει θέλω να γαμησεις την φίλη μου. Φόρεμα καποτιτσα και πάλι και έτσι όπως ήταν ανάσκελα ο άντρας της από την μία ο άλλος από την άλλη και η αλλαγή από πίσω μου να μου λένε να την ξεσκίσω. Εντάξει!!! Εκτός ότι ήταν καλό μουνακι η καυλα που ένιωθα από τους 3 να μου λένε τι να της κάνω ήταν απόλαυση. Λες και με είχαν σαν παιχνίδι τους. Φυσικά και δεν άντεξα πολύ γιατί ήμουν μέσα στην καυλα την εχυσα και αυτή στην κοιλιά όταν βγήκα και τελείωσε το παιχνίδι.
Ο κόσμος ήδη δίπλα ετοιμαζόταν για αποχώρηση.
Κατέβηκα κάτω γύρω στις 2 όπου είχε 2 ζευγάρια ακόμα +2 επάνω που έπαιζα.
Τελικά μια βραδιά με πολύ άγχος αν και εξοικειωμένος στον χώρο τελείωσε με τα ωραιότερα συναισθήματα για αυτές τις single μέρες.
Είναι σίγουρο όταν βρω πάλι χρόνο καθημερινή θα ξαναπάω για ποτάκι όταν δεν μπορεί η Τ.

Η κριτική γράφτηκε ποιο πολύ γιατί σαν θαμώνας του μαγαζιού είχα πολλά μνμ από αναγνώστες και έπρεπε να δω και μετά να σας απαντήσω για αυτές τις βραδιές.
Ελπίζω να σας κάλυψα και να το τολμήσετε και εσείς έστω μια φορά...
Πρόσβαση
Εύκολη
Parking
Άνετο και διακριτικό
Τιμή Εισόδου
80€
Η είσοδος επιτρέπεται
Μόνο σε ζευγάρια
Η τιμή περιλαμβάνει
Ποτό
thomas115656
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
24 Δεκ 2011
Μηνύματα:
Κριτικές:
31
Likes:
690
Πόντοι:
996
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 geny24, zardoz, kon3737 και 7 άλλα μέλη

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
27 Ιουλίου, 2021
Εγώ με την σύντροφό μου που πήγαμε πέρασα.ε τέλεια.. εκείνη εξυπηρέτησε άλλα τρία παλικάρια...
Γενικά. Ποιος άνδρας μόνος θέλει και έχει ωραίο τρόπο περνάει καλά... Όποιος πάλι είναι αδιάκριτος... Κόβεται
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1