Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.4 49 10
Swingers Clubs 270744
Γενική Εντύπωση
 
10.0
Χειμωνιάτικο (χθεσινό) βραδάκι Σαββάτου με πολλές καύλες για Μένα και την Κοπέλα μου,μετά από φαγητό και χαλαρό ποτάκι!!!
Είχαμε πάρα πολύ καιρό να πάμε στο μαγαζί και είπαμε να το επισκεφτούμε για να κάνουμε παιχνίδι και με άλλους Swingers!!!

Για όσους δεν γνωρίζουν το μαγαζί (δεν έχουν πάει ή δεν έχουν δεί φωτογραφίες από το Site) είναι υπογειο με καθρέφτες και πολύ φωτεινό!!!
Επίσης,πρίν μπούμε να τονίσω ότι το πάρκινγκ είναι δύσκολο καθώς πρέπει να ψάχνουμε στα στενά.
Αφου κατέβεις κάτι σκαλάκια ενας πούτσος σε υποδέχεται.Είσοδος στο μαγαζί κατά τις 02:30!!!Ανοίγουμε τη πόρτα και μπαίνουμε στο χώρο ο οποίος συνεχίζει να είναι πολύ φωτεινός με καθρέφτες και φωτάκια!!!Υπάρχει ένας στύλος στη μέση!!!Πιο κάτω είναι ένα μικρό μπάρ στη μέση του μαγαζιού (τα καθίσματα του μπάρ είναι σε σχήμα κωλου) και ο πολύς κόσμος είναι μαζεμένος εκεί.Παρατηρω το κόσμο (είχε πάρα πολύ κόσμο) και βλέπω πολύ ωραίο κόσμο,ωραίο και ποιοτικό κόσμο με ελάχιστες εξαιρέσεις,όλες τις ηλικίες!!! Μεγάλο χαμόγελο Ευτυχώς η κοπέλα μας έβαλε να κάτσουμε απέναντι από το μπάρ που είναι κοντά στα δωμάτια και W.C!!!
Παίρνουμε τα ποτάκια μας, είσοδος δεν υπάρχει οπότε ότι παίρνεις πληρώνεις!!!
Η μουσική από Ελληνικά μέχρι Ξένα!!!

Κόσμος έμπαινε και έβγαινε από τα δωμάτια και είπαμε να πάμε να ρίξουμε μια ματιά!!! Προχωράμε στο βάθος αριστερά ηταν οι τουαλετες και δεξιά έμπαινες σε ενα σκοτεινό διάδρομο που έβγαζε σε ένα δωμάτιο με καναπέδες και μετά σε ενα άλλο μικρό δωματιάκι!!!Μπαίνοντας στο πρώτο (1ο) χώρο με τους καναπέδες ένας τύπος γαμαγε μία ωραία γκόμενά βυζαρού στα τέσσερα και 4-5 ζευγάρια τους παίρνανε μάτι!!! Στο μικρό δωματιάκι ένας τύπος έκανε γλυφομουνι σε μια ωραία γκόμενά,το οποίο 2 ζευγάρια τους περνανε μάτι!!!Χυσανε σχεδόν ταυτόχρονα και τα δύο (2) ζευγάρια,ενδιαφέρον δεν υπήρχε και από Εμάς και αποχωρήσαμε με την κοπέλα μου να συνεχίσουμε το ποτό μας!!!Μετά από λίγο ξανά μπήκαμε στα δωμάτια να δούμε τι παίζει,και βλέπουμε δύο (2) ζευγάρια να κάνουν παιχνίδι,4-5 ζευγάρια να τους παίρνουν μάτι,και στο μικρό δωμάτιο ένας τύπος να τσιμπουκωνει μια τύπισσα και ένα ζευγάρι απλά να τους κοιτάζει!!!Βγαίνοντας μιας και δεν μπορούσαμε να παίξουμε και Εμείς,είναι μικρός και στενάχωρος ο χώρος,πετυχαίνουμε ένα ωραίο ζευγάρι που κάναμε πρίν παιχνίδι με τα μάτια σε μια με μεγάλα βυζιά την πλησίασα και αμέσως το άρχισε το παιχνίδι για αρχή να παίζω και να γλύφω τις βυζάρες της, το ίδιο και ο συνοδός της στην δικιά μου και μετά παιχνίδι μεταξύ των γυναικών!!!Έπειτα εκείνη γονάτισε Γλύφοντας Μου Τον Πούτσο,Τα Αρχίδια Και Την Κωλοτρυπίδα!!! Προσκύνημα Ο άλλος κατευθείαν γαμαγε την δικιά μου πάνω στον καναπέ.Αφού απόλαυσα το υπέροχο Στοματικό Της, Άρχισα να την Γαμάω Δυνατά Σε Όλες Τις Στάσεις Και Σε Όλο Τον Χώρο!!!(Μικρό δωματιάκι με κουρτίνα, πάνω στον καναπέ, μέσα στο μικρό δωματιάκι).Κατάφερα Να Την Χύσω Μέσα Στο Μικρό Δωματιάκι Που Είμασταν Και Οι Τέσσερις (4) με ζόρι γιατί ερχόντουσαν μέσα και άλλοι για να Μας Πάρουν μάτι!!! Τουλάχιστον να μπαίνανε να κάνουμε παιχνίδι!!! Μαλακία
Φύγαμε κοντά στις 05:40 αρκετά Ευχαριστημένοι!!! Γλώσσα

Ο χώρος αλλά και ο κόσμος σε φτιάχνει και ενδείκνυται για τα καλύτερα Γαμήσια!!!
Το μονο αρνητικο ειναι οι στενοι χωροι συνεύρεσης και ένας ενιαίος χώρος!!!Θα ξαναπάω σίγουρα!!!
Περάσαμε πολύ ωραία και το προτείνω ανεπιφύλακτα σε όλους που θέλουν να δοκιμάσουν το κάτι διαφορετικό!!!
Εύχομαι να μην κούρασα και καλές γνωριμίες!!!
Καλά να περνάμε!!! Κουλ
Πρόσβαση
Εύκολη
Τιμή Εισόδου
8€
Η είσοδος επιτρέπεται
Μόνο σε ζευγάρια
Η τιμή περιλαμβάνει
Ποτό
Giorgio6969
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
10 Αυγ 2017
Μηνύματα:
Κριτικές:
13
Likes:
496
Πόντοι:
290
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 STAVROS6969, chris moraitis, lakiskiss και 5 άλλα μέλη

Σχόλια

3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
10 Δεκεμβρίου, 2018
Κανα τραβελακι δεν ειχε μεσα στο μαγαζι πος και ετσι, αλλαξε τοσο πολύ
JF
John Fatseas
11 Δεκεμβρίου, 2018
αν κ σχετικα νεοι σε ολο αυτο το χωρο......απ οτι λενε κ οι παλαιοι σε αυτον τον χωρο.....το καλυτερο ever!!
13 Δεκεμβρίου, 2018
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Γιατί ο παλιός είναι αλλιώς Ναι!
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3