Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.8 26 10
Swingers Clubs 123986
Γενική Εντύπωση
 
10.0
Αλλη μια ομορφη βραδιά/ατμοσφαιρα στο κλαμπακι! επισκεψη με την δικια μου κατα τις 01.30. βρηκαμε πολυ κοσμο.. βλεπετε επεστρεψαν ολοι καυλωμενοιΚατσικογάμης ειχε και 80's -90's βραδια η οποια καλυπτει ολες της ηλικιες πραγμα που εκανε πολυ ομορφη την ατμοσφαιρα. χαρηκαμε διοτι συνεχιζει να κραταει τα υψηλα στανταρ στα ποτα και στον κατω χωρο στον οποιο βεβαια δεν κατεβηκαμε διοτι οταν εχει πολυ κοσμο ειναι μονο για ματι κ τπτ παραπανω, και αυτο ισχυει βεβαια και στα του εξωτερικου που βρεθηκαμε τον αυγουστο (fun4two holland.. περιμεναμε κατι σουπερ αλλα στους αντιστοιχα πανω εκει χωρους το πατσουλι και η βρομια-μυρωδια πηγαινε συννεφο..πραγμα που στα ελληνικα 3 κλαμπ δεν θα βρεις, ποσο μαλλον στην καλυτερη μεχρι στιγμης τονιζω οργανωση του swingclub4 με αλλαγη σεντονιων-ντουζ-κ τα συναφη) Συνεχιζοντας τη βραδια μας και αφου προσπερασαμε 2-3 προτασεις απο λιγουροζευγαρα (..διοτι μη ξεχναμε πως παντου σε καθε 'χομπι' υπαρχει καθε καρυδιας καρυδι.. ) συναντησαμε ενα ζευγαρι πολυ ομορφο (που ειχαμε ανταλλαξει παλαιοτερα ενα γεια) τα ειπαμε, βρηκαμε κοινους παρανομαστες και δωσαμε ραντεβου για κατι καλο οπως κατα την αποψη μας εκφραζει τους πραγματικους swingers δλδ σε ενα σπιτι η hotel για τα παντα ολα κανα 4ωρο μακρια απο βλεματα λιγουριδων και γερων.. τουλαχιστον κ σαν σημειωση οι γεροι που αναγκαστηκα θα τους τρως παντου στη μαπα, δεν σε ενοχλουν!
αυτα εν κατακλειδι.. σαν κριτικη , δεν μας αρεσει να κρινουμε.. ο καθενας παει στο κλαμπ που του αρεσει.. αλλα σε σχεση με το fun4two ελλαδα κ παλι ελλαδα.. επιφυλλασομαι για ιταλια καποια στιγμη. στα συν του swingclub4 οπως προανεφερα η σταθεροτητα που μας εχει κερδισει και καθαρα προσωπικα ,η αληθινη ευγενεια κ καλοσυνη των παιδιων εκει μιας και εχουμε μαθει απο πηγες οτι δεν ειναι επιχηρειματιες ,απλα απο μερακι φτιαξαν το κλαμπ.

(παρκινκ δεν αναφεραμε διοτι δεν μας καλυπταν οι απαντησεις.. συγκεκριμενα εχει εσωτερικο γκαραζ για 7-8 τουτου και εξωτερικο για 5) εξω βρισκεις θεση συνηθως σε ολα τα κλαμπ διοτι αν εξαιρεσεις διαφορα event δυσκολα γεμιζουν αυτα τα μαγαζια.. το νιρβανα δεν εχει παρκινκ και δυσκολα να βρεις ενω το 2+2 ουτε αυτο εχει αλλα βρισκεις πολυ πιο ευκολα απο τα αλλα 2!
Πρόσβαση
Εύκολη
Τιμή Εισόδου
10Ε
Η είσοδος επιτρέπεται
Μόνο σε ζευγάρια
Η τιμή περιλαμβάνει
Ποτό
Markosno
Μέλος
Εγγραφή:
9 Ιουλ 2014
Μηνύματα:
Κριτικές:
3
Likes:
82
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
06 Σεπτεμβρίου, 2015
Πιρφόρικη κριτική Κεφάλι σε τοίχο!Κεφάλι σε τοίχο!.Πήγες στο κλαμπ 4,δεν κατέβηκες καν στο υπόγειο και βάζεις σε όλα 10.Επίσης λες ότι κάτω κατέβαιναν όλοι για μάτι μιας και είχε πολύ κόσμο Money MouthΣπασίκλας,εσύ πως το ξέρεις αφού δεν κατέβηκες καν Χμμμ;ΕμμμμΜαλακίαΜαλακία.
07 Σεπτεμβρίου, 2015
Αυγουστο στο Fun4two? Πιο ακυρη εποχη δεν υπαρχει,καλο το 4 (το καλυτερο στην Ελλαδα ,αλλα δεν συγκρινεται με τις παροχες του fun μην λεμε τωρα και οτι να ναι...Κουλ
C
CPL
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2