Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.6 82 10
Swingers Clubs 371697
Γενική Εντύπωση
 
10.0
Μετά από πολύ καιρό εγώ και ο σύζυγος μου θέλαμε να γνωριουμε καινούργια ζευγάρια και φυσικα είπαμε να παμε στο παλιό μας στέκι στο 2+2 , ξεκινήσαμε με μεγάλη ηδονή από παραλιακή που μένουμε προς λιμάνι Πειραιά . Καθοδον είχε πολύ κίνηση στον δρόμο λόγο Αποκριες . Στην ακτή Κονδύλη όπου βρίσκετε το κλαμπ φτάσαμε γύρω στις 1 ώρα τα μεσάνυχτα πολλα αυτοκίνητα παρκαρισμενα αλλά για καλή μας τύχη βρήκαμε πάρκινγκ μπροστα στην είσοδο .
Μπήκαμε αμέσως μέσα όπου μας άνοιξε ένας πραγματικά πανέμορφος πορτιέρης αληθινο μοντέλο γύρο στα 30 χρόνων με μεγαλα μαλλια και τα ειχε δεμενα σαν χουλιντιανος Star, του χαμογέλασα αλλά αυτός απλά μου έκλεισε το μάτι μου άρεσε παρα πολυ αυτόν θα τον ήθελα παρα πολύ να τον περιποιηθω ενα βράδυ σε ξενοδοχείο.
Μπήκαμε μέσα γινόταν ο χαμός πολύς κόσμος και ομορφα νεαρα ζευγάρια ήρθε ένας σερβιτόρος να μας εξυπηρέτηση και μας ειπε ότι υπήρχε μόνο μια θέση απεναττι από το play room 1 και 2 στο πασο του dj ο αντρας μου του λεει παμε και αν βρουμε αργοτερα καποια θεση καινη στο μπαρ τοτε παμε μπαρ .
Πήγαμε εκεί στον Θέμη κοντά , μας χαιρέτησε οπως παντα με πολλα φιλία και κατευθείαν σφηνάκια κιτρινες τεκιλες μας κέρασε καλοσυνάτος όπως πάντα , μπράβο του ξέρει να κερδίζει τους πελάτες .
Η μουσική ήταν δυνατή και ο ρυθμός μας ανέβαζε την libido, διπλα μας ήταν ενα ωραίο ζευγαρο νεαρό αυτος με ομορφη γενεαδα μελαχρινος και η κοπελα του ήταν λεπτουλα και με πρόσωπο πανεμορφο και πιο διπλα ένα άλλο όμορφο ζευγάρι από Κρήτη
ηλικίας 45 η γυναικα του πολύ καυλιαρα έμπαινε μέσα στον χώρο του dj και χαιδευε και φιλουσε τον dj θεμη για μια στιγμη απο της πολλες φορες που μπαινοβγαινε πεταξε ο Θεμης το παλαμαρι του εξω και αρχισε να τον τον γλυφει, ηταν καυλα να τον τζιμπουκωνη, ο συζυγος της απο εξω τον εβλεπα να θαυμαζει μπραβο του ο Θεμης απο την πολυ καυλα σταματουσε και η μουσικη και κατω τον κραζανε με φωνες πολυ γελιο , η libido ολονων εκει στο σημειο που ημασταν μας ανεβηκε στα ουράνια, το ζευγαρι που ηταν διπλα μας αρχιζε να τζιμπουκωνη τον αντρα της και ο αντρα της μετα απο λιγο αρχισε να την πηδαει και μπροστα της ηρθε ενα νεαρο αγορι και τον τζιμπουκωνε μετα ηρθαν και αλλα ζευγαρια και εγινε το ελα να δεις.
Μπροστα μου ηρθε ένας επίσης όμορφος νεαρός τον έβγαλε μπροστα μου και τον έπαιζε ο αντρας μου μου έκλεισε το μάτι να προχωρήσω, ήταν πελωριο μεγάλο και σκληρό το εβαλα αμεσως στο στόμα μου ο βάλανος ήταν καταπληκτικός με έπιασε τα μαλλια και τον έσπρωχνε μεσα στο στομα μου δυνατά, από πίσω με χάιδευε κάποιος άλλος και σε λίγο το δάχτυλο του το ενιωσα μέσα στον πωπω μου ηταν η μεγαλύτερη ηδονη που ειχα τον τελευταίο καιρό άρχισα να τρέχει πλημμηρα από κατω το γατάκι μου το κλαμπ το εκανα χαλια, εχυνα και φώναζα επίσης και η διπλανή εφτασε σε οργασμό την ιδια στιγμή μας άκουσε όλο το κλαμπ με τα καυλωτικα μας ουρλιαχτά ευτυχώς η μουσική ηταν δυνατή και το κακό ηταν μικρό.
Όταν τελείωσα κοιταξα να δώ που ηταν ο σύζυγος μου τον είδα να πηδάει αυτή την καυλιαρα κρητικιά που τζιμουκωσε στην αρχή ο Θεμης ο dj , πηγα διπλα τους και η κρητικια αρχισε να με φιλαει παθιαρικα στο στομα μου και με εβαζε δαχτυλο στο μουσκεμενο γατακι μου, μου το επαιζε τοσο ωραια που αρχισα παλι να χυνω χωρις στοπ.
Ο αντρας της ήταν όμορφος οταν τελειώσαμε πηγα και τον φίλησα σαν ενα ευχαριστώ που μας έδωσε την σύζυγό και περασαμε όλοι υπέροχα, το ονομα της ήταν φωτεινή !
Σε λίγο ήρθε η καθαρίστρια και σφουγγάρισε το δάπεδο γιατί γλυστρουσε από τους πολλαπλους οργασμούς !
Δίπλα μας παίζαν αρκετα ζευγαρια ηταν ολίγον τι χάος , ο συζυγος μου μου εκανε πρόταση να ανεβουμε στον πανω όροφο του ανεβηκε πολυ η καυλα και ήθελε και άλλη περιπέτεια, με επιασε το χέρι αφήσαμε την μεγαλοπαρτουζα και φυγαμε για τον πανω όροφο, φτάσαμε και εκει γινόταν το ίδιο ότι γινόταν έξω από τα play room 1 και 2 .....ο χαμος, δεν υπηρχε χωρος για να περπατησεις γινοταν παιχνιδια ακομα και εξω απο τον διαδρομο τον play room.
O αντρας μου μου λεει εδώ ειναι αποπνικτικα δεν του άρεσε πολυς κόσμος αμέσως μετα πήγαμε στο Gace room στον αγαπημενο μου δωματιο και εκει γινοταν χαμουλης μπηκαμε μεσα και αρχισαν μονοι αντρες να με πιανουν τον πωπω μου ηταν αλιθηνη καυλα αλλα ο δικος μου δεν ηθελε και πηγαμε εκει που ημασταν στην αρχη διπλα στον dj .
Βρήκαμε ενα ζευγαρι να κάθετε στα σκαπο μας καθησαμε διπλα τους και χαζευαμε τα ζευγάρια διπλα που παίζαν , για μια στιγμή η νεαρη κοπέλα ξανθιά με το ομορφο παλικάρι της με επιασε το χέρι μου και με χάιδευε την κοιταξα στα ματια και κατευθείαν αρχισε να με φιλαει στο στόμα με επιασε το χέρι και μου λεει στο αυτί θελω να παμε για παιχνίδι ολοι μαζί στο play room 1 οπου ηταν αδειο αμεσως ο αντρας μου με εκανε νοημα να παμε μπηκαμε μεσα,
Αρχίσαμε εμεις οι γυναίκες πρωτσ να γλυφομαστε παντού για μια στιγμή αρχισε να μου γλύφει το πιπίνι μου και ο αντρας της μου την έχωσε όλοι μέσα στο στομα μου και μετα απο λίγο ειδα ο δικός μου της τον έχωσε από πίσω στον πωπω της, της το εβαλε και ούρλιαζε αυτό με εκανε πύραυλο στην καυλα αρχισα να χυνω χωρίς τελος και σε λιγο άκουσα βογγητα από τον αντρα μου της έχυνε στο κωλαρακι της, της κουρτινες δεν της κλείσαμε και ειδα από το play room 2 μας βλεπαν πολλα ζευγαρια οπου και αυτη παιζανε βλεποντας εμας .
Τέλος καλα ολα καλα περασαμε υπεροχες Αποκριες μεσα σε αυτό το κλαμπ ευχαριστούμε τον Θέμη που αυτος ξεκινησε πρωτος
μέσα στον χωρο του dj μαζι με την φωτεινη απο Κρητη να τον τζιμπουκωνη οπου μας καυλωσε ολους τριγυρω και μετα εγινε το ελα να δεις .
Η ωρα πήγε 7 το πρωί άρχισαν να ανοιγουν σιγα σιγα τα φωτα το κλαμπ και ο κόσμος αρχισε να βγαίνει από τα play rooms εμεις αποχαιρετησαμε ολα τα ζευγαρια που ηταν διπλα μας και φυγαμε για το σπιτι οπου οπως παντα εκει ξεκινηση αλλο παιχνιδι με τον αχορταγο αντρα μου !
ΘΑ ΞΑΝΑΠΑΜΕ ΣΥΝΤΟΜΑ !
Ημερομηνία Επίσκεψης
Μαρτίου 17, 2024
Πρόσβαση
Εύκολη
Parking
Άνετο και διακριτικό
Η είσοδος επιτρέπεται
Και σε μόνους/μόνες
Η τιμή περιλαμβάνει
Ποτό

Χώρος

Ο χώρος από άποψη αισθητικής, άνεσης και καθαριότητας ήταν
Εξαιρετικός
elizabeth32
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
22 Οκτ 2018
Μηνύματα:
Κριτικές:
11
Likes:
537
Πόντοι:
290
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Doctor17, Tsoupakampras, north_silver και 11 άλλα μέλη

Σχόλια

5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
20 Μαρτίου, 2024
Μας κατακαυλωσες με την όλη περιγραφή!
review reaction 2 elizabeth32
20 Μαρτίου, 2024
Πάλι μας καύλωσες... Πως νιώθεις που όλοι θέλουμε να κάνουμε σεξ μαζί σου;;;)))
review reaction 2 elizabeth32
30 Μαρτίου, 2024
Ματάκι
review reaction 1 PsoLeeSin1992
30 Μαρτίου, 2024
εχω παει πανω απο 15 φορες συνολικα σε διαστημα 3 χρονων
ποτέ δεν εχω δει παιχνιδι εκτος δωματιων,φυσικα και γινεται αχαμος στα δωματια πανω και κατω οροφου
επισης ακουω απο ολους οτι τις Κυριακες τα πραγματα ειναι χαλαρα
ελπιζω το σχολιο να ειναι αληθινο
review reaction 1 Bartender 74
25 Απριλίου, 2024
Τελειώσαμε με την περιγραφή σου και εγώ και η γυναίκα μου!!!!
5 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 5