Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.6 82 10
Swingers Clubs 372435
Γενική Εντύπωση
 
10.0
Αφου περασαμε απο nirvana και c4c, καταληξαμε στο 2+2 γυρω στις 3.00.
Μπαίνοντας, το μαγαζι αδειο αλλα το μπαρ και τα τραπεζια γεματα μισοτελειωμενα ποτα οποτε και δεν χασαμε χρονο. Ανεβηκαμε κατευθειαν πανω με τον δικο μου οπου το παιχνιδι ειχε ξεκινησει για τα καλα.

Ολα τα δωμάτια γεμάτα εκτός απο το bdsm. Ζευγάρια, παρτούζες , ουρλιαχτά και όρθια γαμήσια ακόμα και στον διάδρομο. Ξεχωρίσαμε ένα ζευγάρι με μια μελαχρινη 30αρα στημενη στον τοιχο και τον δικο της να την γαμαει αγρια και εκεινη να χυνει ποτάμια ορθια στο πατωμα ασταματητα. Η καυλα και το παθος τους ηταν τοσο μεγαλα που ολοι ημασταν σαν μαγεμενοι γυρω τους και δεν μπορουσαμε να παρουμε τα ματια μας απο πανω τους. Σε καποια φαση ερχεται ενα αλλο ζευγαρι με μια ξανθια 50αρα με ωραια βυζια, πλησιαζουν το μελαχρινο και η 50αρα ξεκιναει να της γλυφει τα βυζια που πηγαιναν πανω κατω απο το γαμησι. Ο δικος της τρελαμενος, προσκαλεσε το ζευγαρακι μεσα στο δωματιο να παιξουν μεταξυ τους.

Ο γκομενος της 30αρας την ξαπλωνει στον καναπε, την φιλάει βαθειά, χωνει το χερι του στο μουνι της που εσταζε κυρολεκτικα και αυτή χυνει κατευθειαν. Πίδακας ηταν αυτο δεν ηταν μουνι, πεταγονται τα χυσια στον καναπε , στο χερι του δικου της και στη μαπα της ξανθιας η οποια ζητησε αδεια για να ρουφηξει τα χυσια οσο γαμιοταν στα 4. Ειχε χασει το φως της και εκεινη και ο δικος της δεν πιστευαν το θεαμα που εξελισσοταν μπροστα τους και εμεις το ιδιο, το δωματιο γεμισε πουτσες και μουνια που περιμεναν τη σειρα τους να παιξουν με το ανωμαλο αυτο μουνι να ξεδιψασουν πινοντας τα χυσια της καυλιαρας.

Λιγο μετα εγινε ανταλλαγη πουτσας στα στόματά τους, δεν ηξεραν οι γκομενες ποιο καυλι να πρωτορουφηξουν το θεαμα ηταν ασυλληπτο καποια στιγμη επαιρναν παρεα τα καυλια, πούτσα η μία, αρχίδια η άλλη. Ο γκομενος της μελαχρινης ειχε καυλι που σκιζει λαρυγγια χοντρο μεγαλο και τερμα σκληρο αλλα εκεινη ειχε μαθει και τον ετρωγε ολοκληρο μεχρι τη ριζα, μεγαλη τσιμπουκλου, εσταζε το καυλι του σαλια οσο εκεινος ηταν ξαπλωμενος και εκεινη σκυμμένη με τα ποδια τεντωμενα να ρουφαει το κρεας του. ενας 50+ περασε, εχωσε τα δαχτυλα στο στημενο μουνι να παρει και εκεινος χυσια στο χερι αλλα δεν του εκανε τη χαρη το μελαχρινο, φαινεται ηθελε να χυνει μονο με τον γκομενο της. Η ξανθια ασταματητα τσιμπουκια και βογγητα, πηρε το χερι του γκομενου της μελαχρινης και το εχωσε στη μουναρα της για να χυσει και εκεινη, αλλα δυστυχως δεν πεταξε τοσο χυσι οπως η αλλη.

Εγω με τον δικο μου δεν ειχαμε σταματησει να φιλιόμαστε και να χαιδευομαστε μπροστα στο αρρωστο αυτο θεαμα, δεν χορταίναμε να τους βλεπουμε και να τους ακουμε. Δεν τολμησαμε να παρουμε μερος στο παιχνιδι τους, όμως ηρθαν αλλα 2-3 ζευγαρακια, η μελαχρινη τους τσιμπουκωσε ολους με τη σειρα, εγλυφε βυζια, εχυνε και της ειχαν γυρισει τα ματια αναποδα από την καυλα. Ο γκομενος της δεχοταν τσιμπουκια δικα της και αλλων, και της τον καρφωνε μουνι κωλο στομα, τοσο αγρια, σαν ζωα γαμιοντουσαν. Καποια στιγμη τον τσιμπουκωνε μια ακυρη και το μελαχρινο επαιζε το μουνι του και εχυνε βλεποντας τον γκομενο της να τον γλυφουν. Μπηκε μετα και ένα ζευγαρι με μια Φιλιππινέζα με ζαρτιερες και τον κωλο εξω αλλα δεν εκαναν καλο παιχνιδι οποτε το ζευγαρι με την μελαχρινη και τον πουτσαρα, δεν τους εδωσαν σημασια, λιγο τσιμπουκι και τους αφησαν ετσι. Οποιος εμπαινε στο δωματιο ακολουθουσε τις επιθυμιες τους και δεν αφηναν κανεναν να την γαμησει, μονο ο δικος της την εσκιζε ανώμαλα, ο κωλος της είχε ανοίξει οσο το μουνι της, εξαφάνιζε τον πούτσο με τη μια.

Τους χαζεψαμε καμια ωρα και φυγαμε, σιγουρα θα πηραν κιαλλους στο δωματιο μεχρι να μην εχουν αλλο χυσι να προσφερουν. και φυσικα με το που γυρισαμε σπιτι με τον δικο μου, γαμηθηκαμε και μεις σαν τα ζωα με τη μονη σκεψη το ζευγαρακι που εκανε ολο το μαγαζι να λυσσαει. Ελπιζω να τους ξανα πετυχουμε και σιγουρα την επομενη φορα θα παρουμε και εμεις μερος στο παιχνιδι τους.
Ημερομηνία Επίσκεψης
Σεπτεμβρίου 02, 2023
Πρόσβαση
Εύκολη
Parking
Άνετο και διακριτικό
Η τιμή περιλαμβάνει
Ποτό

Χώρος

Ο χώρος από άποψη αισθητικής, άνεσης και καθαριότητας ήταν
Εξαιρετικός
Νέο Μέλος
Εγγραφή:
5 Σεπ 2023
Μηνύματα:
Κριτικές:
1
Likes:
33
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 gomenakiasssexy27, PETROSANAL1, Jim papadeas και 7 άλλα μέλη

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
07 Σεπτεμβρίου, 2023
Καλημέρα. Τι σας έκανε να μην θέλετε να πάρετε μέρος μαζί τους?
07 Σεπτεμβρίου, 2023
Καλησπέρα . Δεν το τολμήσαμε, όχι δεν θέλαμε και αυτό επειδή είμαστε ακόμα αρχάριοι αλλά πολύ θα γούσταρα έχυνα και εγώ το χέρι του πουτσαρα όσο ο δικός μου με ταΐζει την πουτσα του στο στόμα.
review reaction 2 likestiletoheels
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2