Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.6 160 10
Στριπτιτζάδικα 239435
Γενική βαθμολογία
 
7.3
Εμφάνιση κοριτσιών
 
5.0
Χορός κοριτσιών/shows (πίστα)
 
7.0
Χορός κοριτσιών (privé)
 
7.0
Χώρος
 
9.0
Μουσική
 
9.0
Ποιότητα ποτών
 
7.0
Εξυπηρέτηση προσωπικού
 
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
7.0
Επίσκεψη στο κατάστημα Κυριακή βράδυ κατά τις 2! Αρκετό κόσμο, τόσο όσο…πολλές γυναικείες παρέες (ανατολικού μπλοκ πιστεύω) και πολλής ναργιλές, σε όλα τα τραπέζια θα έλεγα!

Κατά τις 2:15 μπήκε στο μαγαζί η Κρίστυ Γουάιτ! Πέρασε δίπλα μου σαν σίφουνας και αφού χαιρέτησε τις συναδέλφισσες της, έφυγε για τα καμαρίνια! Μετά από κανα τεταρτάκι (και όσο είμαι ακόμα στο 1ο ποτό, δεν ήπια κ 2ο Ναι! ) βγήκε το κορίτσι ντυμένη Πάμελα Άντερσον μαζί με έναν ψηλό, πολύ γεροδεμένο τύπο, και οι 2 στα κόκκινα, κουβαλώντας εκείνο το κόκκινο σωσιβιάκι που έχουν όλοι ανεξαιρέτως οι ναυαγοσώστες!
Μετά από λίγα δευτερόλεπτα (το σκετς έπασχε από σενάριο) γδύνονται και ξεκινούν να…γαμιούνται! Ο τύπος πρέπει να ήταν διπλάσιος σε όγκο κ κιλά απ’το κορίτσι…είχε κατευθείαν στύση και ξεκίνησε, συνέχισε, τελείωσε να την γαμάει σαν κομπρεσέρ! Makita ο τύπος μιλάμε…
Το καλό είναι ότι γύριζαν μια δεξιά, μια αριστερά, ώστε όλοι να μπορούν να δουν! Γαμησι πάνω στα JBL, στα 4, ανάσκελα…μεγάλη ποικιλία!
Η πλάκα ήταν ότι ο dj έκλεισε την μουσική 2-3 φορές και οι φωνές της μικρής ακούστηκαν στο δρόμο!! Το (εικονικό;) χύσιμο…καθώς δεν μπορούσε να γίνει κ απ’τις 2 μεριές, εγινε με πλάτη προς εμενα και καλά στο πρόσωπο…νομίζω όμως ότι δεν την έχυσε!!
Ωραίο σόου, καύλα η Κριστυ!!

Κατά τ’άλλα…νομίζω το μαγαζί είναι το καλύτερο στην πόλη! Μαγαζάρα, σωστή διαρρύθμιση, βλέπεις από όπου και αν κάτσεις!
Λέιζερ σόου που θα ζήλευαν κλαμπ, εξαιρετικό ήχο, καλή μουσική (πολύ house, pumping-disco house, ατμοσφαιρικό), μια χαρά για στριπ!

Για τα κορίτσια του μαγαζιού δεν έχω να πω πολλά…μάλλον μέτρια, πλην ελαχίστων εξαιρέσεων((1-2 ψηλές, ομορφούλες, Ρωσίδες, λίγο άχαρες και ατσούμπαλες, με μικρά βυζάκια αλλά γλυκούλες). Βέβαια μπορεί να φταίει κ η μέρα άρα δεν έχω την καλύτερη άποψη για το ρόστερ! Πάντως δεν ήπια 2ο ποτό…και κατά συνέπεια δεν μπορώ να κρίνω και την ποιότητα τους!

Όσο για τους χορούς (τους οποίους υποχρεωτικά πρέπει να βαθμολογήσω) δεν έχω άποψη καθώς δεν πήρα! Στην πίστα είχε συμπαθητικά σόουζ, όσο είδα(7)!Για τα πριβέ ενημερώθηκα ότι με 250€ πας στα δωμάτια πάνω όπου γίνεται ότι συμφωνήσεις με το εκάστοτε κορίτσι (7)! Ναι!

Αυτά τα ολίγα…
Καπέλο

ΥΓ: για τους ενδιαφερόμενους, δεν υπάρχει η δυνατότητα ούτε να μιλήσεις στην σταρ του μαγαζιού! Ούτε συζήτηση για κάτι παραπάνω…

Ημερομηνία Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Μαρτίου 05, 2023
james034
Ανώτερος
Εγγραφή:
24 Σεπ 2007
Μηνύματα:
Κριτικές:
18
Likes:
9.400
Πόντοι:
7.595
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 review reaction 2 company of heroes tho, HoneyVoskos, delipas και 10 άλλα μέλη

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
13 Μαρτίου, 2023
αντι να λεγετε Kinky Opera πρεπει να λεγετε Κρίστυ Γουάιτ εχει βγαλει
review reaction 3 james034
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1