Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.9 51 10
Στριπτιτζάδικα 100948
Γενική βαθμολογία
 
5.3
Εμφάνιση κοριτσιών
 
5.0
Χορός κοριτσιών/shows (πίστα)
 
5.0
Χορός κοριτσιών (privé)
 
3.0
Χώρος
 
6.0
Μουσική
 
5.0
Ποιότητα ποτών
 
6.0
Εξυπηρέτηση προσωπικού
 
6.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
6.0
Μετα απο πολυ καιρο επισκεψη στο καταστημα . η ημερομηνια ειναι ενδεικτικη. γυρω στις 12 παρα , το μαγαζι μισοαδειο καθοτι νωρις για τετοιες εξορμησεις. ο χωρος βελτιωμενος κατα πολυ .εχουν πεσει λεφτα στη διακοσμηση κι ειναι πιο προσεγμενη απο την τελευταια φορα που ειχα παει κι αυτο ηταν πριν σχεδον 3 χρονια. τα περισσοτερα λεφτα εχουν πεσει στα ιδιαιτερα τοσο στο χωρο που γινονται οι χοροι στο ισογειο αλλά περισσοτερο στους επανω χωρους που παιζεται το χοντρο παιχνιδι. εφυγε κι ντι τζει απο το ισογειο κι ανεβηκε επιπεδο καθως τον ανεβασαν στο πανω διαζωμα.στην ιδια θεση υπαρχει ενας μεγαλος καναπες κι ετσι το μαγαζι κερδισε μια καλη θεση ως προς την πιστα.
στο ζουμι τωρα , οι γυναικες με ροτέισον κανουν χορο στην πιστα αλλά δεν μπορω να πω οτι ειδα κατι που μου κινησε το ενδιαφερον.απο παρουσια ειναι πανω απο το μεσο ορο των γυναικων που δουλευουν σε αυτα τα ευαγη ιδρυματα. κοινως στην αναβροχια .... σιγουρα εχουν περασει απο εκει αξιολογα με πρωτη και καλυτερη την ιδια την καΪσα που εκανε και λαιβ σεξ ακομη και με πελατες παλαιοτερα. (με δονητη που τους εδινε να χειριζονται κατα βουληση , για οποιον εκ των παλαιοτερων θυμαται). γυρω στις 15 , μπορει και παραπανω με ωραια κορμια χωρις ,ομως , να ξεχωρισω καποια ιδιαιτερα. ασε που δεν καταλαβαινα πως τις φωναζε ο δισκοκρατορας , γι' αυτο και δεν εχω ονοματα να πω.
οσον αφορα τους χορους στο ισογειο πριβε , το μαγαζι ακολουθει , δυστυχως , την συγχρονη ταση της επισπευσης .2-3 λεπτα και παει το δεκαρικο.το ιδιο συμβαινει παντου οποτε δεν μου εκανε εντυπωση .πρεπει , ομως, να καταλαβουν οτι ετσι διωχνουν τους πελατες και κυριως τους πιτσιρικαδες που ειναι και η πλειοψηφια των πελατων.για τους λιγους που πανε να χαλασουν απο 500 ευρω και πανω τα πραγματα ειναι καλυτερα , ειδικα στα πανω πριβε. π.χ. με 250 πας μια ωρα πανω και εκει προκυπτουν διάφορα αναλογα με τις απαιτησεις του πελατη.
σε γενικες γραμμες , τωρα που ακομη τα μαγαζια του ειδους ειναι λιγα (το λεω γιατι συντομα θα ανοιξουν κι αλλα που ειχαν κλεισει για καποιο διαστημα ) το επιπεδο ειναι καλυτερο απο τα περισσοτερα.
αν καποιος εχει ορεξη και χρημα στο καϊσα θα περασει απο σχετικα εως καλα .οχι οπως παλια αλλά δεν θα κλαψει τα λεφτα του. πριν απο δεκα χρονια ενα τετοιο μαγαζι δεν θα αντεχε πολυ.
για να μην ειμαι , ομως , αδικος ειναι σιγουρα καλυτερα απο αλλου.μια δοκιμη θα σας πεισει , που ελεγε και μια παλια διαφημιση στην τηλεοραση.

Ημερομηνία Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιανουαρίου 14, 2023
kostad1nos
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
28 Μαϊ 2019
Μηνύματα:
Κριτικές:
2
Likes:
3.394
Πόντοι:
456
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 STAVROS6969, NeronZero, Bartender 74 και 2 άλλα μέλη

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
18 Ιανουαρίου, 2023
Κωνσταντίνε καλή σου μέρα ,
Εύχομαι να είσαι καλά & επιπλέον να χαίρεσαι την ζωή κατά το δυνατό περισσότερο!

Θεωρώ Τύχη το γεγονός ότι σήμερα που , μετά την πάροδο Μηνών , επέλεξα να μπω
στον Χώρο (της Ιστοσελίδας.. τον Χώρο) , αντίκρισα πρώτη Κριτική την δική σου Ματάκι

Εύχομαι το νέο έτος να φέρει τύχη σε όλους μας !
.και τους Παλιούς φίλους της Ιστοσελίδας & τους Νεότερους.
.να φέρει επίσης χρόνο που να μας επιτρέπει να αλληλοεπιδρούμε εδώ ευχάριστα !
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1