Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.2 5 10
Στριπτιτζάδικα 15374
Γενική βαθμολογία
 
8.0
Εμφάνιση κοριτσιών
 
9.0
Χορός κοριτσιών/shows (πίστα)
 
8.0
Χορός κοριτσιών (privé)
 
8.0
Χώρος
 
8.0
Μουσική
 
7.0
Ποιότητα ποτών
 
7.0
Εξυπηρέτηση προσωπικού
 
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Δεύτερη επίσκεψη στο Queens Of the North, αυτή τη φόρα όχι καθημερινή με υποτονικό κλίμα, αλλά Παρασκευή βράδυ. Το κλίμα ήταν διαφορετικό, όλα τα τραπέζια ήταν γεμάτα κυρίως από νεαρούς, αλλά υπήρχαν και οι παλιοί πειρατές περιορισμένοι σε αριθμό. Να τονίσω ότι δεν υπήρχαν όρθιοι, δεν ήταν τόσος ο χαμός . Το περιβάλλον σχετικά καλό, με το πρόβλημα να εμφανίζεται στις αντρικές τουαλέτες που δεν επαρκούν όταν έχει κόσμο. Οι κοπέλες εμφανίσιμες πολύ άνω του μετρίου, κυρίως από Ουκρανία με λίγα Αγγλικά, το βασικό δεν σε ζαλίζουν για ποτά. Άλλες πάνε στα τραπέζια μόνες τους, και άλλες χαζολογάνε, πάντως αν τις φωνάξεις έρχονται και χορεύουν. Υπήρχε DJ (δυστυχώς γιατί δεν τους αντέχω) , και Lesbian Show με δυο κοπέλες , την εκκολαπτόμενη ντίβα Άλεξ και μια άλλη επίσης όμορφη που δεν συγκράτησα το όνομα. Απλός χορός (και λίγο αεροχορός) με το υπερμοντέλο Κάτια από Ουκρανία 21 χρονών, δεν μετάνιωσα κράτησε αρκετά (10+1 ο απλός χορός, 10+1 ή είσοδος) . Επίσης χοροί με την ντίβα Άλεξ η οποία μου έκανε την τιμή να χορέψει μετά από θερμή παράκληση-πρόσκληση, έκατσε αρκετά δεν λέω. Σε γενικές γραμμές καλά, καλή συνέχεια σε όλους.

Ημερομηνία Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Δεκεμβρίου 16, 2022
Ενεργό Μέλος
Εγγραφή:
10 Σεπ 2009
Μηνύματα:
Κριτικές:
12
Likes:
289
Πόντοι:
290
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Θέμης88, maradona7, anthotypos και 4 άλλα μέλη

Σχόλια

4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
17 Δεκεμβρίου, 2022
για δωσε παραπανω πληροφοριες για το υπερμοντελο Κατια
review reaction 3 pilofori
17 Δεκεμβρίου, 2022
Μου συστήθηκε ως Κατερίνα, και έκανα δυο απλους χορούς μαζί της , το υπερμοντέλο είναι για την κορμάρα που έχει, νομίζω ότι είναι στην πρώτη φωτογραφία στο instagram (υπάρχει μια μικρή επεξεργασια), οπότε μπορείς να το αναζητήσεις στο γοογλε και να την δείς εκεί. Δεν γνωρίζω κάτι άλλο. Η Άλεξ είναι στην τρίτη φωτογραφία. https://www.instagram.com/queens_of_north/
17 Δεκεμβρίου, 2022
Εσυ εχεις ταξιδι με τη μικρη! Ασε τα υπεροπλα σε μας @roughfucker
23 Δεκεμβρίου, 2022
Επιπλέον επίσκεψη την Πέμπτη 23/12 μονος μου. αρκετός κοσμος δηλαδή χαμός , δεν υπήρχαν κενές θέσεις , ο υπεύθυνος μου πρότεινε ( το οποίο βρίσκω λογικό) να κάτσω μαζί με άλλον αλλά δεν ήθελα και αποχώρησα. Θα καθόμουν στο μπαρ αλλά δυστυχώς είναι πολύ μικρό και άβολο. Τελικά πήγα στο Athens Queens.
4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4